|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 31 |
תודה על תרומתך.
|
לא תומך, שלא יגזימו, אני בן אדם שמעשן ומכבד מישהו שמבקש ממני להזיז או משהו,
אבל איפה הם רוצים שנעשן? אתה יודע איזה באסה לשבת במקום שאתה לא יכול לעשן?
# 32 | |
הנהלת הפורום לשעבר
|
ציטוט:
בשביל זה צריך חוק, תעשנו בבית, תעשנו במקומות שמאושרים לעישון (כמו ברוב המסעדות, שיש מקום מוסדר לעישון)...מה שלא, אל תעשנו על הפנים שלי. ומי שעכשיו יתחיל "אתה חיי בסרט"...יש על דברים כאלו כתבות כל יום בעיתון..רק צריך להסתכל.. |
|
![]() |
![]() |
# 33 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
![]() |
# 34 |
חבר בקהילה
|
לא מבין את הויכוח, מה הרעיון של לעשן במבנה, ועוד במבנה ציבורי שיש בו צפיפות של אנשים, שצורכים הרבה אויר.
ברור שאני לא פוסל דיעה של מעשנים, זכותם. אבל צריך מידה של התחשבות. אם המצב היה כזה, שהציבור המעשן בכללותו היה מתחשב, לא היה צורך בחוק כזה, החוק לא מגיע משום מקום.
![]() |
# 35 |
מ מנ מנה מנהל בהוסטס
עסק רשום [ ? ] |
במקום לפנות למעשנים אולי להוציא חוק שמחייב להתקנת מאווררים בכל מקום ציבורי ?
הרי מה ההבדל בפינת עישון למקום רגיל ? זה אמור להיות מקום מאוורר שמותקנת בו מערכת מתאימה לאיוורור אני מעשן, ולהיכנס לחדר מדרגות בקניון אומנם מונע ממני "לזהם" את האוויר ה"טהור" ששורה בקניון עצמו, אבל מצד שני אני צריך לשבת במסדרון של חדר מדרגות כדי לעשן ? מה עם הזכויות שלי ?
![]() |
# 36 |
חבר מתקדם
|
באירלנד (אם אני לא טועה כמובן) החוק הזה תופס על כל מקומות ציבוריים ואנשים מכבדים את זה כי זה חוק! ולא כמו בארץ שמשתינים בקשת כמו שמישהו אמר פה..על החוקים ורק דואגים לתחת שלהם..
אז שם אנשים מתורבתים ולא מעשנים בפאבים!! תדמיינו לכם פאב ללא עישון...אבל כן יש כזה דבר... אצלינו בארץ זה נכון החוק הזה קיים אבל אין כמעט אכיפה שלא וזה כבר בעיה אחרת לגמרי כי החוק קיים! ואם יש קניון כמו שאמרו פה (למרות שנראה לי שאין כזה דבר ואותו בחור טועה...) שמאפשרים לעשן בשטח הקניון אז הם עוברים על החוק אז כמו שאמרתי לא נראה לי שיש כזה דבר שאפשר לעשן בקניון פשוט אין אכיפה!... |
![]() |
![]() |
# 37 | |
Авторитет
|
אני מאמין לרוב מי שגולש בהוסטס הוא בנאדם אינטלגנטי, אז ההפנייה שלך נכתבה במקום הלא נכון. ומצ'וגע צודק, היום אנשים נדקרים על כך שהסתכלו על בנאדם בצורה הלא נכונה.
![]() |
![]() |
# 38 |
חבר מתקדם
|
mayden בלי לזלזל אבל רוב הגולשים פה הם ילדים והם עדיין בשלבי ההתבגרות שלהם...לכן לדעתי מוקדם מידי להגיד אינטליגנטיים... אבל שוב פעם אני לא מזלזל חס וחלילה. אבל סיבה שאני גולש פה זה שבאמת יש פה רמה טובה של אנשים למרות שאי אפשר לדבר עדיין על אינטליגנציה שלהם... (לא של כולם כמובן)
|
![]() |
![]() |
# 39 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
![]()
![]() |
# 40 | ||
Авторитет
|