|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 41 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
המנטליות פה בארץ היא משום מה מוזרה משאר מדינות באירופה... אנשים לרוב פעם מדליקים סיגריה בפוזה כזה...יאללה סיגריה אחרי אוכל סיגרה עם וודקה...סיגרה בפאב...תאר לך פאב בישראל ללא עישון..יש מלא דוגמאות..אני בצבא חוויתי את זה על בשרי...ובתור אחד שמעשן גם מידי פעם...ובגלל שזה לא מעשן קבוע אלה מידי פעם אז אני מבין את זה מכל הצדדים תאמין לי שאני יודע מה אני מדבר... לאנשים בארץ יש מנטליות מוזרה לאללה...לא אומר שהיא לא טובה אבל היא מוזרה... |
|
![]() |
![]() |
# 42 |
חבר וותיק
|
חתמתי..
מסכים עם העניין |
![]() |
![]() |
# 43 |
הוסטסניון
|
אישית אני לא מעשן ולא מתכוון לעשן,
אבל כל הקטע של העישון במקומות ציבורים לא מפריע לי, אתה לא נעים לך, תתרחק, למעשנים בקניונים - יש מקום מסוים. במועדונים, אין כזה דבר בלי סיגריות, פאבים, דאנס בארים וכו' אין כזה דבר בלי, ככה יש אנשים שמשתחררים, לא יודע. במועדון אישית לא מפריע לי כי התרגלתי לריח כבר, חחח.. במקומות ציבוריים תתרחק, לא יעזור לך עצומות ח
![]() |
# 44 |
הוסטסניון
|
|
![]() |
![]() |
# 45 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
אני הבאתי כדוגמא משקה קל כנגד דבר כמו סיגריות? וגם אוטו זה ממש לא השוואה, תגיד לי איפה אתה חי??? 95% מהעולם כיום משתמש במכוניות, אתה רואה את אחוז המתים בתאונות דרכים גדול יותר מהאחוז של המעשנים שחולים בסרטן? מכונית זה דבר הכרחי בחיים, שבלעדיו החיים כאן לא היו חיים, סיגריות זה כמו חטיפים הם בכלל לא חיוניים. תפסיק לבלבל ת'ביצים באמת.. מתגובה לתגובה שלך אתה יוצא יותר אידיוט. ובן כמה אתה? 15-17? אני שם כסף שאתה מעשן רק בשביל הפוזה, רק בשביל הפוזה. |
|
![]() |
![]() |
# 46 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 47 |
משתמש - היכל התהילה
|
סתם רפרפתי בדיון ואני מניח שכבר אמרו אבל יש חוק של איסור עישון במקומות ציבוריים.
אמסטרדם ![]()
# 48 |
חבר וותיק
|
חברה נראה לי שהעצומה הפיקה תועלת:
http://news.walla.co.il/?w=/1/1164131 זאת כתבה שפורסמה בוואלה על העישון וכל הנושא הזה שעלייו מדברים באשכול הזה |
![]() |
![]() |
# 49 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
לדעתי אין לזה קשר לעצומה, זה הרי פסק של בית דין ולא הצעה בכנסת או באיזו ועדה, אבל מה זה משנה...
|
![]() |
![]() |
# 50 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
![]() אם ככה יתבעו כל בית קפה וכל בית מלון ומסעדה וכ"ו אז גם יהיו הרבה אנשים עשירים בארץ ![]() ![]() אז יאללה כולם לתבוע ![]() |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|