|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 11 | |
הנהלת הפורום לשעבר
דירוג מסחר: (0)
|
ציטוט:
להרוס לך? אתה הרסת לו, 400 ש"ח זה לא כסף למסטיקים..אני בטוח שהיו לו תוכניות לכסף הזה. תרומה? אני בטוח שאני לא יראה אפילו פרסומת אחת (ממש..).. אתה יודע מה הכי מצחיק? שאתה אומר שאתה משלם לכותבי מדריכים...למתכנת אתה לא משלם, לכותבי מדריכים כן... זה פשוט נשמע כמו בדיחה רעה... הצעת שתעצב לו את הפרטפוליו? אז?...כמו שאמרתי, בטוח היו לו תוכניות לכסף.....זה כמו שאני ירצה לקנות טלויזיה ואני עושה לך עבודה מסויימת בסכום של הטלויזיה, ואתה תגיד "אהה אני לא יכול לתת כסף" ומביא לי מערכת סטריאו...תעשה לי טובה..אתה עושה צחוק מהעבודה. לסיכום? פשוט בושה, מזל שאתה לא מציע לשלם לו בגוגואים. |
|
![]() |
![]() |
# 12 |
הוסטסניון
|
לכותבי המדריכים אני משלם בפייפאל.
ואתה יודע מה? אני לא מתווכח איתך כי אני יודע שיצאתי חרא, אבל לא צריך לתקוע לי סכין בגב כמה ימים לפני שאני מעלה אתר. ולפי מה שכזור לי רועי סיכמנו על פחות מ-400 ש"ח. זה שהצעתי לו שאני אעצב לו זה היה כי לא נעים ממנו כי באמת אני זה שלא יצא בסדר. תראה,אני לא בן אדם רע,להפך.אני רובצ לעזור לאנשים ולא לפגוע בהם. ובקשר לפרסומות,אם אני אעלה את האתר(אתה תראה פרסומות שיחסו את ההוצאות,זה יההי לתקופה של חודש מקסימום.לאחר מכן הם ירדו,הבטחה שלי). זה הכל,אני לא מתווכח כי אני לא טוען שיצאתי בסדר,אלא אני טוען שלא צריך לקחת מה שלא שייך לך ועוד למכור אותו. זה הכל,תודה. |
![]() |
![]() |
# 13 | |
חבר על
|
ציטוט:
אני מוכן להתערב שאם הוא היה משלם לך 100 ש"ח מקדמה (והוא היה יודע שלא יקבל את המערכת עד שתקבל את כל הכסף) הוא היה משלם לך את הכל. |
|
![]() |
![]() |
# 14 | |
הנהלת הפורום לשעבר
|
ציטוט:
מה ששנוא עליך אל תעשה לחבריך....ואז מה אם זה פחות מ400? מצידי 10 אגורות..כסף זה כסף..הוא תיכנן לעשות משהו עם זה..אם לא, הוא היה מסכם איתך על משהו אחר.. ועם הפרסומות? לא השתכנעתי..מה אני יגיד לך..אם זה יהיה..יופי..אבל פשוט אחרי האשכול הזה. איך אפשר לסמוך עליך בכלל? עזוב שטויות, שלם לבן אדם כמו שצריך וזהו. העברה בנקאית בלי צ'קים ובלי שטויות. |
|
![]() |
![]() |
# 15 |
הוסטסניון
|
לפיפא,
לא קיבלתי את העבודה בכלל. ל-meshuga, את עניין הפחות מ-400 אמרתי לו,לא לך. בעניין הפרסומות,אתה לא חייב להאמין,זה לא ממש חשוב לי ![]() ושוב אני אומר,אני יודע שעשיתי משהו ש"אסור". אבל אתה מצפה שאני אתן לו להרוס השקעה שעשיתי במשך השבועות האחרונים בלי לומר מילה אפילו? ותאמין לי,שזו הייתה מעידה חד פעמית בשבילי. תן לי מישהו אחד שיצא לי לעבוד איתו וחושב שעשיתי לו משהו לא נחמד או משהו כזה. אני לא האיש שאתה חושב שאני. ואם הייתי כזה,לא הייתי ממשיך לענות לך ממזמן. תודה ![]() |
![]() |
![]() |
# 17 | |
חבר על
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 19 |
A Al Alm Almo Almog!
תודה על תרומתך! דירוג מסחר: (0)
|
Shart, זכותו המלאה של roeenoy למכור את האתר+העיצוב, הוא תיכנת, עמל על התיכנות ובסוף לא לקחת את התיכנות, ככה שזו אשמתך.
דרך אגב, גם אני ואני בטוח שעוד הרבה, עושים בדיוק ככה(כבר יצא לי כמה פעמים שנגרם מצב כזה). זכותו המלאה של המתכנת. ועכשיו נחזור לנושא האשכול(הייתי חייב להגיב לזה, אין מצב שתפיל את האשמה על המתכנת אם אתה הוא האשם). נא לא להמשיך את הדיון של מי אשם אחרי ההודעה הזו, אתם מוזמנים להמשיך בפרטי. |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|