|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
דירוג מסחר: (0)
|
דרושים אנשי צוות רציניים לנושא בניית אתרי ואחסון אתרים
לחברה מסויימת(קישור ופרטים נוספים באופן פרטי) בתחום אחסון ובניית אתרים , שקיימת תקופה ארוכה (שאני עובד איתה)
העבודה היא עם אנשים רציניים, מבוגרים. החברה מנוהלת ע"י אנשים איכותיים מהנדסי תוכנה בינהם וכדומה. דרושים אנשי צוות איכותיים : האנשים הדרושים הם : מנהל - מנהל אשר יתפעל את העניינים בזמן אמת, יעזור למנהלים הראשיים בניהול החברה, ניהול לקוחות, ניהול לוחות הבקרה ולוחות המשתמשים והגדלת כמות הלקוחות בתחום הבנייה והאחסון התמורה כמובן תשלומים, אחוזים, שטחי אירוח, Domains וכו' (פתוחים להצעות לגבי התמורה) דרושים: בין 1 ל2 מנהלים תמיכה טכנית: דרושים מספר תומכים טכנים לתמיכה בפניות של לקוחות בנושאים טכניים יתרון במידה והתומכים בעלי ידע בתכנות כמו כן דרוש מהתומכים השקעה בהגדלת כמות הלקוחות בתחום הבנייה והאחסון תמורה: כנ"ל דרושים בין 2 ל5 תומכים סוכני מכירות: אנשים רציניים שיודעים היכן למצוא את הלקוחות , יודעים לצרף לקוחות , בצורה מתורבתת ורצינית תמורה: אחוזים ממכירות וצ'ופרים בהמשך חברות בת: חברות שמעוניינות להיות חברות בת ולקבל את שטחי האחסון באופן חופשי בהסכם מכירות מסויים האנשים שהחברה צריכה הם כדי לשפר את השירות ולהרחיב את השירות לכלל הלקוחות האפשריים והאנשים הרציניים והמשקיעים יקודמו עם הזמן. לגבי דרישות הגיל: הגיל כאן לא משחק תפקיד אם אתם אנשים איכותיים נשמח אם תיצרו קשר תמיד יש אפשרויות להתקדם ועם הזמן התמורה תגדל אשמח אם תשאירו כאן כל פרט אפשרי ליצירת קשר (טלפון, איימייל מסנג'ר וכו') עוד היום או בהודעות לתיבה הפרטית שלי. ***מבקש רק ממי שמתעניין ורוצה להצטרף להשאיר פרטים ליצירת קשר, מבקש ממי שלא מתעניין ולא קשר ולא מגיב בנושא לא להגיב*** *** יש לציין כמובן גם אם זה לא היה ברור, שהחברה היא עוסק מורשה*** לכל פרט נוסף אפשר לפנות בהודעה פרטית או להשאיר פרטים ליצירת קשר . Last edited by hostman; 01-08-07 at 13:39.. |
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר חדש
דירוג מסחר: (0)
|
![]() אני מעוניין ואנ חושב שאני אכן מתאים לתפקיד סוכן מכירות.
יש לי יחסי אנוש טובים, אנגלית ברמה גבוהה (XD) ואני יכול לתרום, צור איתי קשר. מסנג'ר: omri1324@hotmail.com איסיקיו: 414114975 |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|