![]() |
# 11 | |
תודה על תרומתך.
|
ציטוט:
![]() |
![]() |
# 12 |
חבר בקהילה
|
דור אני לא מסכים,
יש מספיק חברות אחסון בארץ שתומכות בPHP5 (ביניהן SPD עד כמה שאני יודע) בנוסף, אפשר לאחסן בחו"ל. שוב כל אחד יעשה את מה שנוח לו, אני אישית ממליץ להשתמש בOOP. |
![]() |
![]() |
# 13 |
חבר בקהילה
|
תודה רבה על הטיפים.
אנסה לנסח את התהיות שלי לגבי מה זה להיות מקצועי. הייתי צריך לבנות מערכת פשוטה הכוללת עיבוד נתונים אל מול SQL כגון עריכה, הכנסה, מחיקה קריאה וכו'. לא ידעתי האם כדאי לי מבחינה מקצועית לבנות מחלקה ובה פונקציה שמקבלת כארגומנטים את סוג הטיפול בנתון, נגיד היא קיבלה "הכנסה" ואת הנתונים "שלום","לך" והם אמורים להכנס לטבלאות מסויימות שגם הן מתקבלות כארגומנטים, או פשוט לכתוב הכל ישירות (הדרך הקלה). עצם זה שהייתה לי ההתלבטות הראה חוסר מקצועיות, לכן פניתי אליכם. לא נתקלתי ב-oop לפני, אך לאחר שקראתי מכם הבנתי שזה בעצם התכנות מובנה עצמים או משהו כזה. אשמח לפירוט על השיטה, מהי ומה יתרונותיה ואשמח גם לפיתרון להתלבטות שלי. אתם קהילה נפלאה, תודה. |
![]() |
![]() |
# 14 |
חבר בקהילה
|
תראה אני תמיד משתמש במחלקה לשימוש במסד נתונים ורק בגלל הסיבה שהמחלקה שלי
מאובטחת לתקיפות הXSS והSQL INJECTIONS למיניהם. לגבי תכנות מונחה עצמים אתה מפסיד חלק גדול מPHP בכך שאתה לא יודע את זה. עצתי לך היא להרחיב את הידע שלך בPHP, לעשות כמה פרוייקטים אפילו סתם כנסיון כדי לא לעשות נסיונות על פרוייקטים של לקוחות. אני חושב שעדיף בהתחלה לעבוד כשכיר ולהמשיך ללמוד תוך כדי (לומדים המון מהצוות איתו אתה עובד) ולאחר תקופה, אם תרצה תוכל לצאת אל השוק כפרילאנסר כשיש לך מספיק ידע ונסיון. |
![]() |
![]() |
# 15 |
אין כמו ב127.0.0.1
|
אני אתן לך דוגמא מה לא לעשות.
הגיע אלי קוד של מתכנת בשם טל שהיה צריך להוציא חדשה אחרונה מהאתר של גיא פינס. איך הוא קרא לפונקצייה? gayPenis. קוד לא מוצפן כמובן. זה מתכנת שלא מכבד את עצמו. הקוד צריך להיות נקי וכמה שיותר ברור לעבודה מחודשת, גם אם היא לא שלך. |
![]() |
![]() |
# 16 |
חבר בקהילה
|
אבקש לא לקבל טיפים לעבודה שמניבה רווחים, אלא טיפים שיעזרו לי ללמוד, תודה
![]() |
![]() |
![]() |
# 17 |
אין כמו ב127.0.0.1
|
אני לא בטוח שאני מבין למה אתה מתכוון עבודה מקצועית.
יש סוגי מתכנתים. יש אנשים שמחלקים את זה לפי אנשים שמשתמשים בפונקציות ואנשים שמשתמשים במחלקות, יש כאלה שלפי שימוש בהרבה או מעט קבצים ועוד ועוד. אתה צריך לראות איך יותר נוח לך ולאמץ את זה. מה אכפת לך מה נראה יותר מקצועי? אני אישית עובד בלי מחלקות כלליות מדי. יש לי מחלקות כשצריך, בשביל לנהל את הנתונים במין "תיקייה" שתתחום הכל ביחד, אבל אם אני רוצה ככה סתם אני כותב את הקוד רגיל. לעומת זאת יש לי לא מעט קבצים על השרת. יש כאלה שאומרים שזה מסורבל ועובדים עם פחות מ10 קבצים, אני עובד עם 40 בערך ומחלק כל קובץ לגודל קטן. שוב, זה תלוי מה אתה מעדיף. לי לקח שנה וחצי בערך לאמץ סגנון משלי, כשכל פעם החלפתי, ועכשיו אני דיי סגור על מה שאני עושה. |
![]() |
![]() |
# 18 |
משתמש - היכל התהילה
|
|
![]() |
![]() |
# 19 | |
אין כמו ב127.0.0.1
|
ציטוט:
נכון, אתם צודקים, PHP5, אבל אני יכול לספור על כף יד אחת - ואולי אפילו על אצבע אחת - את מספר האתרים שתומכים בPHP5. |
|
![]() |
![]() |
# 20 |
חבר וותיק
|
יש כאלו?....זה כבר משהוא פשוט לך לחברה שיש לה שרת עם PHP5
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|