|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 11 |
חבר מתקדם
|
חחח אני עישנתי בגיל 16 פעם אחת ראית שזה מגעיל ולא נגעתי בזה יותר
|
![]() |
![]() |
# 12 |
חבר וותיק
|
|
![]() |
![]() |
# 13 |
חבר וותיק
|
בונ'א זה מגעיילללל אבל אם זה גרם למישו להספיק לעשן אז זה עשה ת'עבודה.
|
![]() |
![]() |
# 14 |
A Al Alm Almo Almog!
תודה על תרומתך! |
הפרסומת ממש לא מזעזעת
![]() פתחו נשינלגאוגרפיק ותיראה דברים יותר מזעזעים, וכל הפרסומות עם התאונות דרכים הרבה יותר מזעזעות.. אבל אני מקווה שזה יעביר את המסר ![]() |
![]() |
![]() |
# 15 | |
Winner
|
ציטוט:
מה לעשות שמתי שאני רואה שפותחים את הריאות של מישהו או מה שזה לא יהיה ושופכים לשם חומר שחור לא עושה לי כלום, זה לא אומר שאני לא רוצה להראות שאני לא מפחד... ואני כן מפחד..
![]() |
# 16 |
הוסטסניון
|
את ההתחלה אל ממש מבינים. את ההמשך כן. בכל מקרה, ידוע שעישון הורג אותך, את הכושר שלך ואת האפשרוית שלך לעתיד (לא יקבלו ליחידה מובחרת בצבא מישהו שמעשן כמה שנים, הוא לא יהיה מסוגל להגיע לכושר שהם דורשים שם).
|
![]() |
![]() |
# 17 | |
Permanently Banned
|
ציטוט:
בן אדם שמעשן והפסיק אז הפגיעה משפיע פי אפילו פי 3 ,כי הגוף כבר רגיל לחומר והגוף לא מקבל את החומר והוא לא מצליח להתמודד עם זה. וזה אני אומר לך אישית כי אבא שלי ניסה והפסיק לכמה ימים ואחרי זה חלה מאוד! |
|
![]() |
![]() |
# 18 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
1 מתוך 2 מעשנים קבועים מת. זה ממחקר שנעשה משנות החמישים (עד לפני כמה שנים) וכלל מאות אלפי בני אדם ברחבי העולם. יש אנשים במחקר הזה שמתו שעישנו "רק" 10 סיגריות ביום ויש כאלה שמתו מכמה קופסאות. יש כאלה שמתו בגיל 60 ויש כאלה שגם בגיל 30-40. אולי בעצם להיות מהאנשים שהגוף שלהם חוטף שוק מהחומרים הרדיואקטיבים שבטבק ולקבל סרטן 20-30 שנה לאחר שעישנו כמות קטנה מאוד. כל מעשן לדעתי שראה את התוכנית הזאת (לא זוכר באיזה ערוץ)- בטוח חטף זעזוע קשה (תמיד אתה חושב הרבה מתים, אבל לא אחד מתוך 2). לפני חמישים שנה לא האמינו שהסיגריות יהיו כזאת צרה לאנושות, כיום מחקרים מגלים שעישון חשיש (החומרים הרדיאקטיבים שהוא פולט בבעירה) מסוכנים הרבה יותר מסיגריות- הפחד הגדול מתמותה במאה הזאת (כי כולם חיים בסרט שזה בריא). בקיצור: עישון (של כל דבר) זה טוב אבל לא בהגזמה ובאופן יומי. |
|
![]() |
![]() |
# 19 |
Winner
|
"1 מתוך 2 מעשנים קבועים מת."
אני יכול להגיד לך בוודאות ש10 מתוך 10 אנשים מת. לא ממש הבנתי את המשפט שכתבת, אולי התכוונת למת מסרטן?
# 20 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
אני מעשן קבוע ואתה מעשן קבוע- עפ"י סטטיסטיקה אחד מאיתנו ימות. 1 מתוך 2 מעשנים מת ולא רק מסרטן: יש לך מחלות לב, מחלות בדרכי הנשימה, מחלות הקשורות בדם ועוד... עריכה: הבנתי למה התכוונת- כן, 1 מתוך 2 מעשנים מת ממחלה הקשורה לעישון (והכוונה מת בטרם עת, מתחת לגיר התמותה הממוצע). |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|