|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
![]() |
# 1 |
משתמש - היכל התהילה
|
עישון - כדאי שתחשבו פעמיים
http://bidur.finder.co.il/online/news/4870.html
מזעזע ! אני היה לי צמרמורת נשבעתי שאני לא נוגע בזה אחרי הדבר הזה.. אני מקווה שזה גם ישפיע עליכם ולא תשמשו בזה. אם לא פרסמתי במקום הנכון אני מצטער, אני אף פעם לא פרסמתי סרטון פה. |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר וותיק
|
ואיי באמת מזעזע בעעע בחיים לא אישנתי ואני לא יעשן ויש לי סיבה אישית למה אבל בכל זאת אני חשוב שזה יוציא הרבה אנשים מעישון
![]() |
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר מתקדם
|
כבר יומיים שלמים שלא עישנתי, אני בתהליך הפסקה
![]() |
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר וותיק
|
פרסומת בסדר..היו יכולים לעשות אותו יותר גרועה..
|
![]() |
![]() |
# 5 |
תודה על תרומתך.
|
אני ממש שמח בשבילך, תמשיך עם זה.
בהתחלה אתה תרגיש קצת בדיכאון, ואתה תרגיש שאתה חייב לעשן, אבל אל תעשן!. זה יעשה לך רק טוב. ![]()
![]() |
# 6 | |
Permanently Banned
|
ציטוט:
בן אדם שמעשן והפסיק אז הפגיעה משפיע פי אפילו פי 3 ,כי הגוף כבר רגיל לחומר והגוף לא מקבל את החומר והוא לא מצליח להתמודד עם זה. וזה אני אומר לך אישית כי אבא שלי ניסה והפסיק לכמה ימים ואחרי זה חלה מאוד! |
|
![]() |
![]() |
# 7 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
1 מתוך 2 מעשנים קבועים מת. זה ממחקר שנעשה משנות החמישים (עד לפני כמה שנים) וכלל מאות אלפי בני אדם ברחבי העולם. יש אנשים במחקר הזה שמתו שעישנו "רק" 10 סיגריות ביום ויש כאלה שמתו מכמה קופסאות. יש כאלה שמתו בגיל 60 ויש כאלה שגם בגיל 30-40. אולי בעצם להיות מהאנשים שהגוף שלהם חוטף שוק מהחומרים הרדיואקטיבים שבטבק ולקבל סרטן 20-30 שנה לאחר שעישנו כמות קטנה מאוד. כל מעשן לדעתי שראה את התוכנית הזאת (לא זוכר באיזה ערוץ)- בטוח חטף זעזוע קשה (תמיד אתה חושב הרבה מתים, אבל לא אחד מתוך 2). לפני חמישים שנה לא האמינו שהסיגריות יהיו כזאת צרה לאנושות, כיום מחקרים מגלים שעישון חשיש (החומרים הרדיאקטיבים שהוא פולט בבעירה) מסוכנים הרבה יותר מסיגריות- הפחד הגדול מתמותה במאה הזאת (כי כולם חיים בסרט שזה בריא). בקיצור: עישון (של כל דבר) זה טוב אבל לא בהגזמה ובאופן יומי. |
|
![]() |
![]() |
# 8 | |
A Al Alm Almo Almog!
תודה על תרומתך! |
ציטוט:
כמו בכל תהליך גמילה יש סימפטומים שניגרמים עקב כך. |
|
![]() |
![]() |
# 9 | ||
חבר וותיק
|
ציטוט:
ציטוט:
דרך אגב אני מעשן מלבורו אדום ז' ח' ט' י' יא' יב' (טעות חיי) והפסקתי לכמה זמן וחזרתי זה לא ממש משנה. מי שכבר מעשן הפרסומות האלה לא מזיזות לו... ותאמינו לי הייתי בהרצאות וראיתי תוכניות. דיברתי עם קרדיולוג על נזקי העישון כמובן שמייד אחריי השיחה הארוכה ישר הדלקתי סיגריה. אני לא אומר שעישון על צורותיו הוא טוב או בריא. לא... עישון זה חרא וזה זבל..!! אבל אני אוטוטו מתגייס ליחידה קרבית (כפיר 900!!) ואין מה לעשות בשמירות חוץ מלעשן מלבד זאת שזה גורם פסיכולוגי. אדם מעשן חושב שהסיגרייה ממריצה אותו, מעוררת אותו וזה לדעתי היתרון היחיד בסיגריה. בכל מקרה מי שלא מעשן הרוויח חיים. ומי שכן שיחליט עם עצמו מה בא לו לעשות. בכל מקרה, מעשן לא מפחידים עם סיגריה כמו שלא תפחיד סנדלר עם נעל. המשך ערב טוב, אבישי שמחוני.
![]() |
# 10 |
חבר מתקדם
|
עושים את הדבר הכי פשוט לא צופים בזה.
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|