|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 31 | |
מתאורר / יצא בחוץ
|
ציטוט:
אם אתה באמת רציני אז בוא תטבע אותי על הוצאת דיבה ולי יש היסטוריה במחשב שכולם בבית מישפט יכולים ליראות אם אתה באמת בן אדם בן 40 אז סליחה שאני אומר לך את זה אבל לא משעמם לך להיות כל היום מול מחשב ולרמות ילדים קטנים מימך! |
|
![]() |
# 32 |
חבר בקהילה
|
בקיצור ידיד המלומד כניראה שעבדו עליך בגדול כי לי יש מספר אחד וכולם יודעים אותו ואיתו לא דיברת ובנוסף במהלך כל הערב אני לא היתי בבית אלא בארוע מישפחתי
רק חבל שהיום עשית טעות מאוד גדולה מבחינתך וגרמת לנזק תדמיתי גדול ונזק כספי על דבר שהושקעו עליו יותר משנה של עמל קשה ותצטרך לשאת בתוצאות ובהוצאות |
![]() |
# 33 |
תודה על תרומתך.
|
כל כך הרבה שטויות במקום אחד
אפשרות הכי פשוטה A-SERV מה המספר טלפון שלך ? ומה מספר האיסיקיו שלך ? OR - מה הטלפון שאיתו דיברת ? ומה האיסיקיו שאיתו דיברת ? לפי איך שזה נראה מישהו מתחזה ל A-SERV בכל מקרה לא הייתי מתאכסן אצל אף אחד ממכם..
אקס מנהל
|
ציטוט:
מה גם, שבית המשפט לא בדיוק מחכה לטפל בתלונות כמו שלך. אם אתה אומר שכולם יודעים את המספר שלך למה שלא תפרסם אותו פה והוא יפרסם את המספר שאליו הוא התקשר ואז תשוו? אושר, מצטער.. לא הבנתי למה כעסת. |
|
![]() |
# 35 | |
חבר על
|
ציטוט:
והצעתך מעולה אור ? תביא את אותו המספר שדיברת איתו אריאל ? תביא את מספר האיסיקיו המקורי שלך וזהו תשוו הכל , כמו שדימה אמר בית משפט לא יקפוץ רק בשביל זה, וחבל ללכת לשם על שטויות כאלו. |
|
![]() |
# 36 |
חבר בקהילה
|
טוב לשמוע
|
![]() |
# 37 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
אני יכול להגיד לך ככה הלקוחות שיש לנו מכסים את ההוצעות וגם נותנים קצת אבל לא מהם נרוויח הרבה אז הוא אמר פשוט שעוד 80 לקוחות בכלל לא יזיק.. כנראה הוא לא הסביר טוב את העניין בכל זאת אור באמת דיבר איתי והכל ואני נתתי לו אישור לצרף אותו כי חשבתי שהוא בן אדם אמין ולא אחד שסתם בא להרוס ועכשיו שאני שומע את זה באמת , חבל שיש אנשים כאלו ולפעם הבאה נילמד כמו שהכי טוב לומדים מלקחים ונעשה בירור ליפני כל צדע שמישהו ירצה לעשות איתנו! |
|
![]() |
# 38 |
חבר מתקדם
|
רק תיקון אחד למשל שאור ישלח לדימה את המספר שהוא התקשר אליו ו A סרב ישלח גם לדימה את המספר שלו... וככה דימה יוכל להגיד אם יש תאימות...
כי אחד יכול לפרסם את המספר והשני יזרום עם זה ויגיד שזה המספר... ככה כדי למנוע את הקטע הזה.. |
![]() |
# 39 |
אקס מנהל
|
אני בעד, רק שכרגע לא קיבלתי שום מספרים אלא רק איומים מA-Serv בפרטי לתבוע את פותח האשכול (כמובן שלמילים האלה אין שום משמעות מבחינתי).
|
![]() |
# 40 | |
מתאורר / יצא בחוץ
|
ציטוט:
אני לא משעמם לי בחיים לפתוח סתם ביקורות או לשקר במיספרים! יש לי מה לעשות בחיים תאמין לי חוץ מלפתוח ביקורות שיקריות! |
|
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|