|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 232 | |
מנהל ראשי
|
ציטוט:
"לפי מה שאתה יודע"? מי אתה? אתה גורם רשמי כלשהוא? בכל אופן, הנושא יבדק ובמידה ויש צורך, יטופל בדיוק כפי שמטופל מול כל משתמש. |
|
![]() |
# 233 | ||
הנהלת הפורום לשעבר
|
ציטוט:
ציטוט:
Last edited by meshuga; 17-06-07 at 08:16.. |
||
![]() |
# 234 |
אקס מנהל
|
נפלה טעות בידך, בעקרון כמעט כל אחד יכול לפתוח פורום תמיכה (כל עוד בידיו מערכת חוקית) ולמכור רישיונות (שהוא קנה כמובן), אין עם זה שום בעיה מבחינת IPS.
|
![]() |
# 235 |
חבר וותיק
|
משוב על ניהול הפורום ב"עיצוב וגרפיקה":
אני גולש בהרבה פורומים בעיקר בחו"ל ואין בשום מקום חוקים כל כך נוקשים. הדוגמא שלי: פתחתי נושא חדש ושכחתי לרשום בכותרת "[עיצוב]" בגלל זה קיבלתי אזהרה (מילא) ונעלו ת'אשכול בטענה שהרבה פעמים עבדרתי על החוק הזה וזה לא נכון. בכל מקרה דיברתי עם המנהל (ניר אם אני לא טועה) והוא אמר לי לפתוח ת'אשכול מחדש לפי החוקים. עכשיו, אני ממש לא מבין את זה.. למה לפתוח אשכול חדש עם אותו תוכן ושיהיה ספאם במקום להסיר את הנעילה לערוך ת'כותרת וזהו..? עפתי לכדורגל אז אין לי זמן עוד לכתוב.. |
![]() |
# 236 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
|
![]() |
# 237 |
Permanently Banned
|
akuo,
רציתי לדעת איפה אני יכול לפרסם נושא שאני מחפש שותף לבנית פורום |
![]() |
# 238 |
חבר וותיק
|
http://www.2send.us/uploads/6124b8c263.bmp
תסתכלו כאן על התגובה האמצעית.. |
![]() |
# 239 | |
תודה על תרומתך.
|
ציטוט:
התמרור עם הסימן קריאה באמצע במיני פרופיל (מצד ימין של ההודעה שאני כותב כרגע לדוגמא) תראה את הכפתור הזה, ברגע שתלחץ עליו תוכל לדווח על ההודעה והדיווח יגיע על המנהלים. ככה תוכל לעזור לפקח על הפורום. אם אתה מדבר על זה שיש לו 0 הודעות במונה, זה בגלל החלטה של צוות הניהול.
# 240 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
אהה אוקיי אז לא ידעתי,חשבתי זה באג . |
|
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|