![]() |
# 61 |
נשמה של הפורום
|
|
![]() |
![]() |
# 62 | |
הנהלת הפורום לשעבר
|
ציטוט:
שוב, בוא נחשוב ביחד, מה האינטרס של אלמוג לא לאשר לך? הוא מתחרה עסקי? הוא אויב שלך? אני ישיב על כולם, לא. כנראה (ואפילו בטוח) שמשהו לא כשר שם... אני מניח שעוד מעט דניאל יבוא ויראה לך את "האור" אם אתה כ"כ לא מעוניין להיות כאן, כמו שהוא הראה לאלכס את האור. |
|
![]() |
![]() |
# 63 |
Whatever
|
סתם משהו שאני רוצה להגיד למשתמשים כאן, אם כבר האשכול קיים:
תפסיקו לגרום לנו (ההנהלה) לחלק לכם אזהרות על קללות, תפסיקו כבר לקלל את המשתמשים האחרים כאן. משתמש אמר משהו שלא מוצא-חן-בעיניך? תדווח! עוד לא קרה שמישהו דיווח והתלונה שלו לא טופלה. תאמינו לי. ה Outlook שלי פתוח 20 שע' ביממה (מותר לי לישון) ואני מקבל אימיילים בשניה שהם מגיעים. משתמשים כאן מקללים בכיף, ועוד באים לכאן ומתלוננים על המנהלים שהם מקבלים אזהרות. תעשו לי טובה וקודם כל תטפלו בעצמכם, אח"כ אנחנו נטפל בעצמנו. חוץ מזה, רוצים להתלונן על מנהל? תפנו לאחראי קטגוריה של אותו פורום שהוא מנהל, תפנו למפקחים, תפנו למנהלים הראשיים - אל תשמרו בלב, הרי אח"כ רע לכם שאנחנו לא מטפלים בתלונות.
# 64 |
מנהל קהילה ומנהל כללי בדימוס
|
|
![]() |
![]() |
# 65 | |
מנהל ראשי בדימוס
|
ציטוט:
את כל ההסברים כבר קיבלתי בפרטי... אם אתה רוצה להיות בפורומים אחרים ולא פה, רק תגיד... |
|
![]() |
![]() |
# 66 |
מ מנ מנה מנהל בהוסטס
עסק רשום [ ? ] |
הגבלת גיל נראה לי תפתור את הבעייה
![]()
![]() |
# 67 |
הנהלת הפורום לשעבר
|
ואיך כזה דבר אפשר לעשות?
הם יבקשו מאנשים לסרוק ת.ז? (שאפשר לזייף)... הם יבואו אליהם הביתה ונבדוק? הם ישלחו בלשים? או פשוט ישעו כל מי שהם חושבים שהוא מתחת לגיל X...ואז פשוט מי ששונא מישהו אחר "ידווח" על גיל קטן יותר..למרות שזה לא בהכרח יהיה נכון.. בקיצור, לא בר ביצוע. |
![]() |
![]() |
# 68 |
חבר על
|
לא בטוח, הייתי מסנן מפה כמה אנשים בני 18 + ומשאיר בהחלט קטנים מהם, וגם מה שמשוגע אמר.. לא אפשרי כ"כ.
ולדיון, דניאל אתה צודק, זה פורום שעוזרים אחד לשני ולא לרדת ולקלל ולהעליב, נקווה שהמצב ישתפר, כולם לעזור לשיפור מצב הוסטס!
![]() |
# 69 |
חבר בקהילה
|
ממש תומך במה שאמרת
כשאני הצגתי פה עבודות אז אנשים במקום לתת ביקורת בונה הם ישר משמיצים ומעליבים וזה לא כל כך גורם לך להתיג עוד עבודות ולהמשיך ליהיות פעיל פה בפורום אני ממש מקווה שהאשכול הזה יחולל שינוי |
![]() |
![]() |
# 70 |
Permanently Banned
|
זאת הסיבה העיקרית שאני בקושי נכנס לפה
נהיה פה מעפאן. |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|