|
![]() |
# 1 | |
מנהל ראשי
|
ציטוט:
אף אחד לא דורש מהמשתמשים להיות אבן שושן מהלך, כן דורשים מהם להתנהג כמו בני אדם. |
|
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר וותיק
|
לא הבנת אותי נכון .
# 3 |
אקס מנהל
|
אני חושב שאני הבנתי אותך.
כאשר אתה נמצא בפורום שכל תכליתו היא עסקית, כל אחד יירצה לעשות רושם טוב על השני ולכן הוא יישתמש בשפה מעט גבוהה יותר. נכון, יש כאלו שזה יוצא להם ויש כאלו שלא. העניין משקף את סוג האישיות שהרי אם מדובר באדם בעל השכלה, הכתב שלו יהיה מסודר וקריא, אך אם הכתב יהיה מלא שגיאות כתיב, לא קריא ולא מובן סביר להניח שמדובר בילד, העניין הזה הוא משהו שנתון לשליטתו של כל המשתמש. אתה חושב שהפורום סגור מידי ואתה גם טוען שהיית מנהל? אני מזמין אותך להזכר בתקופות הקודמות של הפורום ולהווכח שהיום הפורום הרבה יותר פתוח מבחינת כתיבה, אתה טועה ובגדול בעניין הזה. |
![]() |
![]() |
# 4 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
זה קשור לזה שכמו שאתה אומר, "יש כאלה שזה יוצא להם ויש כאלה שלא" . הרוב הוא שלא . וזה מה שנראה קצת "דפוק" .ואני לא דיברתי על כתה לא קריא, ולא מובן . אל תקח את זה לכיוון הזה . כי תאכלס, כל אחד שקרא את התגובה שלי, מספיק שהוא קצת פעיל פה והוא יודע טוב מאוד על מה אני מדבר. אולי לא כולם מגיבים על זה, או בוחרים לא להגיב על זה . אבל אני בטוח שיהיו פה הרבה כאלו שיסכימו עם מה שרשמתי .
![]() |
# 5 | |
אקס מנהל
|
ציטוט:
להחזיר את החזירות? לאפשר למשתמשים להכנס במשתמשים אחרים? אנחנו ממש לא נגד העברת ביקורת (כל עוד זה לא עובר את החוקים כמובן). בסך הכל, יש דרך לכתוב דברים. אם ביקורת ממבטו של משתמש משתווה לתקיפה על משתמש, אז אנחנו נבהיר לו שיש הבדל. דבר אחרון, אין לך שום דרך להוכיח שלא קיים בין אותם המשתמשים קשר חברי יום יומי. |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|