|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 13 |
תודה על תרומתך :)
עסק רשום [?] דירוג מסחר: (0)
|
בהצלחה
![]()
# 15 |
חבר מתקדם
דירוג מסחר: (0)
|
אני עונה בשבילו....
אתה מקבל את הכסף כשאתה עובר את המינימום - המינימום זה המחיר שאתה קובע... החל מ100 ועד 500 ניראלי לאחר מכן ישירות בסוף החודש תקבל את הכסף לחשבון הבנק... הפקדה ישירה ואתה לא צריך לשלם כלום....
# 19 |
משתמש - היכל התהילה
דירוג מסחר: (0)
|
שלום חברים,
לא עניתי לכם כי משומה העבירו את הפוסט בלי ליידע אותי... ![]() אז אני אענה לכולם: 1. דמי הרשמה - אין, הכל חינם! רק צריך לחתום לפני על הסכם שימוש הדדי בין 2 הצדדים, שאני מתחייב לספק לכם את הכסף ואת השירות ואתם בתמורה לא מפירים את ההסכם לדוגמה לקחת תשלום על משהו שיש עליו זכויות יוצרים, לא חוקי (כמו מספרי אייסיקיו פרוצים), לא לצאת בכרזה על המספר פלאפון של המשתמש. 2. לא נרשמים, באים אלי לאייסיקיו או להודעה פרטית, אני שולח הסכם, אתם חותמים. לאחר מכן אני פותח לכם מספר לקוח ופאנל ניהול ואתם רצים עם זה הלאה... 3. המינימום לקבלת תשלום הינו 100 שקלים. 4. ותודה אריה ![]() שבת שלום! ![]()
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|