|
![]() |
# 1 |
אחראי פורום
|
005 היה קשה!!
שאלה 1 לא הסתכלתי עליה אפילו. שאלה 2 עשיתי, קלה. שאלה 3, קלה. שאלה 4 - זו ה-שאלה הקשה...אף אחד מהחברים שלי לא הצליח אותה...את הבניית עזר עשיתי טוב (אלכסונים) והשתמשתי בתלס אבל עדיין לא יצא לי טוב.. ![]() שאלה 5 - מממ הזכרתי שאני דפוק? ידעתי את סעיפים ב וג, אבל את א לא...אחרי המבחן חבר שלי אמר לי שב-א היה צריך מצד אחד תחרות 1 מקבל 10 ושניה מקבל 15 וההפך (רק שמרוב לחץ לא חשבתי על ההפך ולכן לא יצא לי שם נכון (שורש שלישי בטרינום) ולכן לא עשיתי את השאלה הזו). ניגש למועד ב... ![]() אגב, אני לא רואה דרך אחרת מעץ לעשות את שאלה 5...(למי שאמר שאפשר).
# 2 |
הנהלת הפורום לשעבר
|
מישהו יכול לצלם 005...אני רוצה לראות אם היה קשה יותר ממה שהיה בחורף..
אגב, היה 2 הסתברות או 2 גיאומטריה? |
![]() |
![]() |
# 3 | |
A Al Alm Almo Almog!
תודה על תרומתך! |
ציטוט:
והיא הייתה הרבההה יותר קשה.. ראיתי את הבגרות של החורף, זאת הייתה פשוט צחוק מהעבודה.. הדרך השניה חוץ מעץ, הייתה לא עץ ולא טבלה. גם זו הייתה אפשרות, כי העץ תמיד חזר על עצמו, כל הענפים אותו הדבר, אז היה אפשר בלעדיו. |
|
![]() |
![]() |
# 4 | |
תודה על תרומתך :)
עסק רשום [?] |
ציטוט:
השנייה !!! אש !! אש !!!
![]() |
# 5 | |
אחראי פורום
|
ציטוט:
http://www.geva.co.il/geva/files/art...0449210140.pdf
![]() |
# 6 | |
הנהלת הפורום לשעבר
|
ציטוט:
הסדרות נראות עצבניות...אבל הגיאומטריה לא יותר מדי מאיימת...והפונקציה נראת יחסית קלה.. בהצלחה ל005...כיף לעבור את זה על ציון גבוהה...אבל..תשתדלו לא להכנס לאופוריה כי 006 זה קריעת תחת עם ציונים נמוכים..חח |
|
![]() |
![]() |
# 7 |
אחראי פורום
|
איך פותרים גאומטריה 4? עד עכשיו אני לא יודע...(יש לי כיוון).
# 8 |
הנהלת הפורום לשעבר
|
|
![]() |
![]() |
# 9 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
![]()
|
![]() |
![]() |
# 10 |
חבר בקהילה
|
005 היה קשההה...הצלחתי רק 2 שאלות...(סדרות והסתברות)...וגם מגן 65.
אפילו מועד ב' לא ממש יעזור. |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|