|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 11 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
אדמין טוב של שרת ווינדוס יכול להשאיר אותו יציב בידיוק כמו אדמין של לינוקס. ההבדלים שבאמת בולטים הם הידידותיות של ווינדוס לעומת לינוקס, המשאבים הגדולים יותר שווינדוס דורש, המחיר והתמיכה בטכנולוגיות השונות. מי שאמר שאפשר להריץ גם dot net על לינוקס אולי צודק אבל אף בן-אדם עם אתר רציני לא יאחסן אתר שבנוי בטכנולוגיה הזאת על לינוקס.
![]() |
# 12 | |
מנהל פורום, עסק רשום
|
ציטוט:
כמות האנשים און ליין ש-IIS יכול להחזיק קרנה מכמות של האפצ'י. יש לי ניסיון לא קטן עם שרתי WIN.. ולא פעם קורה שהם קורסים ללא כל סיבה מוצדקת. לחילופין סרביסים מסויימים קורסים. בקיצור אישית אני לא מאמין ש-WIN היא מערכת הפעלה יציבה. נכון שאם אתה יודע מה אתה עושה אז תוכל להוציא מהשרת שלך את המיטב, אך בכל זאת הוא יהיה פגיעה. לפחות זו עמדתי |
|
![]() |
![]() |
# 13 |
משתמש - היכל התהילה
|
שוב, הכל תלוי אם אתה יודע לתחזק את השרת שלך.
# 14 |
מנהל פורום, עסק רשום
|
תלוי, אבל כם אתה יודע לתחזק נכון גם שרת WIN וגם שרת לינוקס.. מה יקרוס לפני?
בקיצור אני חושב שאנחנו נכנסים לוויכוח מיותר. ![]() |
![]() |
![]() |
# 15 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
בכל אופן, אם אתה חברה רצינית, העלות של אדם שיתחזק שרתי לינוקס תיהיה יותר גבוהה בהרבה מזה של ווינדוס. בכלל, לא מעט אפליקציות דורשות שרתי ווינדוס בעוד ש-99% מהאפליקציות שנבנו ללינוקס יכולות להיות מוסבות לווינדוס במאמץ מינימלי.
![]() |
# 16 |
מנהל פורום, עסק רשום
|
התרונות בעבודהעם לינוקס בוררים. אך לא תמיד אפשר להסתפק בלינוקס. לדוגמא אני פתח ASP - כך שאין לי ברירה ואני חייב לעבוד עם WINDOWS.
עלויות גבוהות וגם מה ששרת אחד עם לינוקס יכול להחזיק לא משתווה למה ששרת אחד של וינדואוס יכול להחזיק. |
![]() |
![]() |
# 17 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
יש המון טכנולוגיות שלינוקס לא תומך בהם וגם לא יתמוך לעולם (טכנולוגיות של מייקרוסופט). כל הניסיונות של ה-3rd party למינהן לא ישתוו למקור. גם המון אפליקציות web דורשות אינטגרציה עם שירותי windows והרבה יותר קל לעשות את זה כשהתשתיות הומוגניות. על כל יתרון אפשר למצוא גם חסרון. הנה, כמו שאמרת, אתה מפתח ב-ASP ככה שאין לך בכלל מה לעשות עם זה על לינוקס.
![]() |
# 18 |
חבר מתקדם
|
בבקשה לנעול
|
![]() |
![]() |
# 19 |
חבר חדש
|
|