|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 11 |
חבר וותיק
|
לדעתי- עיצוב העיצוב שעושה את העיצוב ליפה זה החלק של האייקונים ואתה לא עשית אותם ככה שאין לי ממש מה להגיב על העיצוב.
אכן העיצוב צריך טיפה ליטוש ואפקטים קטנים שיעשו אותו יותר מקצועי אבל בסה"כ אהבתי את העיצוב ![]() שיהיה בהצלחה במיכרה אם אתה הולך למכור את זה. |
![]() |
![]() |
# 12 |
הוסטסניון
|
חמוד מאוד.
|
![]() |
![]() |
# 13 |
משתמש תחת חוזה ניסיון
|
סגנון יפה .. ומשונה .. אהבתי את העיצוב ..
בהצלחה
# 14 |
הוסטסניון
|
תודה לכולם (:
ודביר אם היה לי את הזמן אולי באמת הייתי משקיע בעשיית האייקונים.. ואני לא מעמיד אותו למכירה אבל אם יש מישהו שיהיה מעוניין לקנות במחיר יחסית נמוך בכיף (: שבוע טוב. |
![]() |
![]() |
# 15 |
הוסטסניון
|
הקפצה
ברצינות קשה להגיב שנייה על העיצוב?.. תודה רבה לאלו שיכלו והשקיעו מס' שניות ויותר! ותודה יותר לאלו שלא השקיעו ופשוט נכנסו ראו ועברו לאשכולות אחרים.. (למי שלא הבין השורה הזאת בציניות.. |כועס| ) רובם פה צבועים מבקשים שיגיבו להם על עבודות אבל להגיב על עבודות של אחרים זה כבר יותר מידי בשבילהם.. אני מניח שאסור להקפיץ עד שלא עבר לדף אחר אבל לראות, 145 כניסות ו13 תגובות זה כבר קצת יותר מידי אנשים פשוט נכנסים רואים את העבודה ויוצאים.. זה ממש ממש מגעיל.. מנהלים לשיקולכם מה לעשות עם ההקפצה אבל אני את שלי אמרתי בנוגע להקפצה. שבוע טוב. |
![]() |
![]() |
# 16 |
חבר בקהילה
|
לדעתי חברה שמכבדת את עצמה,
לא תקח עיצוב כזה. |
![]() |
![]() |
# 17 |
הוסטסניון
|
לדעתי אתה אמור להרחיב למה אם אתה כותב דעה שכזאת..
|
![]() |
![]() |
# 18 |
משתמש - היכל התהילה
|
הייתי שמח לראות את העיצוב ללא הטקסט שמגן על הזכויות.
אבל בכל מקרה, לדעתי העיצוב נראה מצוין! הייתי ממליץ לעבוד קצת על התפריט, הכחול לא ממש נראה טוב שם. בנוסף, כדאי להגדיל את הלוגו על מנת שימשוך יותר את תשומת הלב. זה הדבר שאמור להיזכר בראשם של הגולשים ולכן יש צורך להבליט אותו יותר.
# 19 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
![]() |
# 20 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
זה שאני אומר שאנשים בפורום הזה צבועים זה מה שמגעיל אותך?.. אין פה שום קשר לפתטיות** או לקבלת תשומת לב.. אני לא כותב פה הרבה הודעות אך שאני כבר כותב בדר"כ אנשים שלא רק רוצים תגובות על העבודות שלהם מגיבים לי.. אני לא יודע מה איתך אבל התופעה הזאת נמצאת ברוב הנושאים בפורום למעט פורום תיכנות ששם באמת אנשים עוזרים ועושים את זה בשמחה ולא מתעצלים.. או שזאת צביעות או שזאת עצלנות ישראלית.. אני חושב שזה שניהם. תגיד מה שתגיד אבל אני יודע שאתה חושב שיש מידה של צדק בדברים שלי. יום נעים. |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|