![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
דירוג מסחר: (0)
|
דרוש מתכנת לעבודה ממש קטנה
דרוש מתכנת לאתר שאני שם בו כתובת ודרך הכתובת הוא משנה לי איפי ופרוקסי וכשאני יוצא מהאתר זה חוזר לקדמותו זה טוב למשחקים שנחסמו לישראל וכאלה..
התמורה יכולה להיות כסף שאני מאמין שעבודה כזאת לא תעלה מעל 100 ש"ח,או עיצוב מקצועי. אנא רשמו דרכים ליצירת קשר ואני אצור איתכם קשר
בברכה איתי,מעצב אתרים. my devinartart gallery : www.dm-design.deviantart.com ביקורות: [1] עיצוב אתרים | עיצוב אתרים תדמייתים | עיצוב אתרים עסקים | עיצוב לוגואים | עיצוב באנרים ועוד... email - itai067@gmail.com |
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר בקהילה
|
נראה לי שכן אני לא בטוח,למשל באיזה משחק לדוגמא warrock חסמו את ההרשמה לישראל,אני נכנס לאתר הזה רושם בתיבה כמו תיבת חיפוש רושם בתיבה www.warrock.net/register סתם דוגמא ודרך האתר זה נכנס לי לכתובת הזאת וזה מראה לי איפי ופרוקסי שונה וכך אני יכול להרשם למשחק או לכל דבר אחר,איך שאני יוצא מהדף ואני נכנס לכתובת בלי האתר זה יהיה רשום לי ישראל הבנת ?
בברכה איתי,מעצב אתרים. my devinartart gallery : www.dm-design.deviantart.com ביקורות: [1] עיצוב אתרים | עיצוב אתרים תדמייתים | עיצוב אתרים עסקים | עיצוב לוגואים | עיצוב באנרים ועוד... email - itai067@gmail.com |
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר בקהילה
|
אשמח אם תסביר לי עוד על המערכת ומה האתר שלה צור קשר
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|