|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
Permanently Banned
דירוג מסחר: (0)
|
[חיפוש] חיפוש אחר שותף שמעוניין לפתוח מספר אתרים.
שלום רב גולשי הוסטס היקרים,
שמי עידן ועד היום עבדנו יחד שלושה שותפים במטרה לפתוח מספר אתרים ברשת . אני בעל הרעיונות כביכול והשניים האחרים - אחד מתכנת , השני מעצב. ברגע זה אנחנו שמים לב כי כבר 4 ימים השותף השלישי - המתכנת , לא משיב , ואנחנו מעריכים זאת מהסיבה שהוא מצא עבודה, הוא אמר שהוא מצא עבודה בתור מתכנת בחברת סטארט אפ. אני והשותף השני-המעצב, נשארנו לבד ללא השותף השלישי-המתכנת. אנחנו מעוניינים בשותף שלישי שיקיים איתנו את ההמשכיות, כי העיצובים מוכנים. דרישות: 1. חובה - נאמנות ומסירות אחד עם השני - מאוד חשוב למטרות הצלחה לטווח ארוך. 2. חובה - שיידע לתכנת בשפות: PHP ASP HTML 3. מומלץ - שיידע לקודד CSS 4. חובה - שיהיה בעל רצון לפתוח אתרים ולשיתוף פעולה מלא והדדי איתנו. 5. מומלץ - מעל גיל 15. 6. מומלץ - שימשיך איתנו לטווח ארוך את העבודה ואת שיתוף הפעולה , כי השמיים הם הגבול. השאירו כאן הצעות \ שלחו לי לפרטי את הצעותיכם. בברכה והמשך יום נעים, עידן. נ.ב המעצב מכין את העיצובים די מהר ככה שאם השותף יהיה רציני יהיה אפשרי להריץ מהר את האתרים ולהגיע רחוק. בנוסף= יש לי צוות של יחצנים שהם יוכלו לפרסם את האתר שלנו בתוכנות המסרים ועוד. |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|