|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 11 |
משתמש - היכל התהילה
|
אממ כיתה י:
29.04 - מתכונת אנגלית (3 שאלונים) 13.05 - מתכנות מתמטיקה (3 שאלונים). 20.05 - מתכונת היסטוריה. 21.05 - בגרות אנגלית. 29.04 - בגרות מתמטיקה (3 שאלונים). 05.06 - מתכונת ביולוגיה. 10.06 - מתכונת לשון. 14.06 - בגרות היסטוריה. 24.06 - בגרות לשון. 28.06 - בגרות ביולוגיה. נקווה לטוב :P רון, כמה יחידות זה מחשבים? |
![]() |
![]() |
# 12 |
חבר על
|
וואו..בכיתה יא'...אין זמן לנשום.
מי שלומד בשביל ציונים גבוהים, 85+, זה המון קריעת תחת ולאו דווקא לקראת סוף השנה, ביא' צריך ללמוד במהלך כל השנה, ממש, אחרי הבית ספר לחזור על החומר קצת, ללמוד טוב טוב לכל מבחן.. אחח...החרישות של יא'..רק להיסטוריה למדתי כמו שצריך..
![]() |
# 13 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
![]() EDIT: הממ, אז הנה לוח המתכונות והבגרויות שלי לכיתה י'7 :] מתמטיקה: 25/03/07 - מתכונת I 03/05/07 - מתכונת II 29/05/07 - מבחן בגרות - 005. מערכות סיפרתיות (מיתוג): 03/06/07 - מתכונת 21/06/07 - מבחן בגרות. הסטוריה: מתכונת, אין ציון תאריך מדויק. 14/06/07 - מבחן בגרות. זהו, השנה לא עמוס כ"כ. Last edited by vaN; 10-04-07 at 19:50.. |
|
![]() |
![]() |
# 14 | |
תודה על תרומתך.
|
ציטוט:
![]() |
# 15 | ||
אחראי פורום
|
ציטוט:
![]() וממ ציטוט:
![]() |
# 16 | |
חבר על
|
ציטוט:
וגם אני עושה שאלון 005.. קשה :S
![]() |
![]() |
# 17 |
הנהלת הפורום לשעבר
|
אני היחיד שלומד פה פיסיקה?
אגב, את המתכונות שלי, אני עוד לא יודע תאריכים כ"כ.. |
![]() |
![]() |
# 18 |
הוסטסניון
|
יש לי ביהדות מתמטיקה היסטוריה ועברית.. כולם אותו חודש
# 19 |
חבר מתקדם
|
כיתה י"א... 8 מקצועות לבגרות :X
מתכנות בפיזיקה מתכונת בגמרא מתכונת במתמטיקה בגרות בגמרא מתכונת בפיזיקה (2) מתכונת במחשבים מתכונת באנגלית מתכונת במתמטיקה (2) בגרות בפיזיקה (כנראה תדחה) בגרות במחשבים מתכונת בתנ"ך מתכונת בהיסטוריה בגרות באנגלית בגרות במתמטיקה בגרות בתנ"ך מתכונת בספרות בגרות בהיסטוריה בגרות בספרות מועד ב' אנגלית מועד ב' מתמטיקה מצפה ל90+ בכל הבגרויות ו100 במחשבים ומתמטיקה ![]() הסה"כ אמור להיות לי 45 יח"ל מקווה לעמוד בלחץ =X סיוט
אי מייל + מסן: pizilber@gmail.com Last edited by Source; 11-04-07 at 00:29.. |
![]() |
![]() |
# 20 |
הוסטסניון
|
OMG
![]() 45 יחידות? פאק אני לא עושה 30 זה נדיר בבצפר שלי
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|