![]() |
לוח בגרויות ומתכונות
יאללה אנשים שתפו מתי ואילו בגרויות \ מתכונות יש לכם שנראה מי הכי אומלל ;P
|
07.07.05 ;P
חח צוחק, אני סיימתי בי"ס :) |
אין לי כוח לכתוב מרוב שיש לי הרבה
|
ציטוט:
|
יום ראשון מתכונת במחשבים :)
|
21 למאי בגרות באנגלית
ב29 במאי בגרות במתמטיקה ב3 ביוני בגרות מועד ג' בתנ"ך [בתקווה שהפעם אני יעבור] ב11 ביוני בגרות באזרחות ב24 ביוני בגרות בספרות אין לי מושג אם זה שלי או לא, אבל בGoogle calendar זה ככה.. מתכונות, היה לי כבר באנגלית, אין לי מושג מתי השאר. |
ואו יש לי כולכך המון......
אוף.... חח נימאס מהלימודים אני לא יודע לא דוחסים את כל המתכונות והבגרויות בסוף השנה?!?! למה?.. חח אם אהיה לי כוח אצלם תלוח מתכונות ובגרויות שלי. |
15.4 - מתכונת במחשבים
20.4 - מתכונת בתנך 26.4 - משהו באנגלית, נראה לי מתכונת 29.4 - מסיים ללמוד לפי בצפר.. 4.5 - מתכונת בגאוגרפיה 10.5 - בגרות במחשבים 13.5 - מתכונת באזרחות 17.5 - מתכונת בספרות מוגבר (לא נגש לבגרות אז לא למתכונת..) 21.5 - בגרות באנגלית 3.6 - בגרות בתנך 11.6 - בגרות באזרחות 21.6 - בגרות בגאוגרפיה 26.6 - בגרות בספרות מוגבר אין הרבה השנה.. רק 6 בגרויות שזה כלום לעומת שנה שעברה ^_^ עשיתי כבר 18 טפסים של בגרויות ב5 מועדים שונים : קיץ של כיתה י', חורף יא', קיץ יא', קיץ מועד ב' יא', חורף יב'. 31 יחידות אמור להיות לי, אבל אני הורדתי את ספרות מוגבר .. 28 לא הולך ברגל :-) |
מתכונות:
היסטוריה 20/5 מתמטיקה 29/5 C# - 1/5 בגרויות: היסטוריה 14/6 מתמטיקה 29/5 C# - 10/5 יש לי עוד בגרות ומתכונת ב-Access אבל מועד עוד לא ידוע.. יש הרבה קיצר.. כיתה י' |
ציטוט:
יא' זה באמת הלחץ הרציני של הבגרויות עם רוב המבחנים. יב' זה לסגור קצוות עם כמה בגרויות שלא באמת צריך אותם לשום דבר בחיים |: |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 03:03. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ