|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר מתקדם
דירוג מסחר: (0)
|
מעוניין בהצעות לעבודת עיצוב+תיכנות.
שלום וחג שמח, למי שלא מכיר אותי שמי אור ובקרוב אני מתכוון לפתוח אתר
המידע במה עוסק האתר וכו' הוא כיום חסוי ( זה לא אתר לאחסון אתרים וכו',אלא אתר רציני של ארגון מסוים שיקום בקרוב בארץ). אני אכין שבלונות וכו' כיצד אני רוצה שייראה האתר, ולכם נישאר רק לבצע פחות או יותר. הסגנון של האתר הוא משהו כזה(אני מדגיש שזה רק הסגנון כאילו הדפים וכו'). http://www.zaka.org.il/home.asp גם באתר שלי אני מתכנן שיהיה לי תיבה של חדשות כמו בצד ימין שיש באתר הנ"ל. בנוסף לכך יהיה בו גם גלרייה.. משהו כזה : http://www.hnn.co.il/index.php?modul...ategories;id=1 לוחצים על התמונה וזה עובר לגלרייה עצמה. אשמח לקבל הצעות לעיצוב כמו שהתבקש, תודה רבה בנוסף לכך אשמח ליצור קשר עם מספר מתכנתים אשר ייעבדו על הפרוייקט, אני צריך אנשים רציינים מאוד. אור. |
![]() |
![]() |
# 2 |
תודה על תרומתך.
|
שלום רב לך אור,
אני אשמח לעצב לך את העיצוב המבוקש במחירים: 150-400 תלוי עד כמה העיצוב מורכב פרטים ליצירת קשר: Icq: 248050996 Msn: yarondav@hotmail.co.il ![]() |
![]() |
![]() |
# 3 |
הוסטסניון
|
![]() שלום,
אנחנו כאן בBeAdmin - שירותי פיתוח אתרים וייעץ עסקי, נשמח להקים לך אתר מדהים במחיר מתאים לכל כיס. נתכנן ונעצב את אתרך כך שידהים את גולשיו ביופיו והכי חשוב שיהיה נוח לגלישה. בצוותינו מספר מעצבים ומתכנתים מוכשרים ומנוסים שמוכנים לעצב לך אתר ברמה הטובה ביותר. במידה והנך מעוניין צור איתנו קשר ונשלח לך הצעת מחיר מפורטת. בברכת סוף שבוע נעים וחג שמח, מקווים לשמוע ממך בקרוב, ניצן גינדי וצוות BeAdmin. אתרנו : www.BeAdmin.com (ביכולתך ליצור עמנו קשר דרך האתר או דרך הפרטים בחתימתי)
# 7 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
שלום Hostwares.Co.il
WhiteScreen.co.il (האתר בשיפוצים) מציע: - עיצוב מלא לאתרך. (אפשרות לפלאש). - תיכנות וקידוד לעיצוב. (אפשרות למערכת ניהול תוכן יחודית שמוכנת על ידי החברה בתוספת תשלום). - דומיין (עולמי). מחירון: מחירים רגילים: 142ש"ח - 500ש"ח. מבצע לקראת הפתיחה: 5% יצירת קשר: - אייסיקיו 308721297 - מסנג'ר KillerLav@walla.co.il - אימייל Kirill@WhiteScreen.co.il העסק יהיה רשום כחוק מתאריך 13.04.07! בכבוד רב, קיריל לברישצ'ב. |
![]() |
![]() |
# 8 |
משתמש תחת חוזה ניסיון.
|
שלום לך,
השמח להציע לך הצעה מבית סטורינג עיצוב לפני בקשתך+תיכנות לפי בקשתך ב350 $ בלבד! אתר החברה: www.storing.co.il צור קשר אם אתה מעוניין: פלאפון:0545806050 איסיקיו:200033858 מסנג'ר:yossi@storing.co.il |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|