|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
משתמש תחת חוזה ניסיון.
דירוג מסחר: (0)
|
דרושים מעצבים ומתכנתים ברמה גבוהה...
שלום לכם,
סטורינג מחפשת מעצבים ומתכנתים ברמה גבוהה שיעבדו בחברה, כל מי שרוצה להתקבל צריך לעמוד במספר תנאים מעצב: 1.להראות לי עבודות אחרונות. 2.וותק רב במקצוע. 3.אתרים קיימים ברשת שעיצוב אותם (לפחות 1). 4.עדיפות שיראה לי לקוחות מרוצים. 5.לפחות 4 שעות ביום על המחשב וזמין 10 שעות. תיכנות: 1.להראות לי עבודות אחרונות. 2.וותק רב במקצוע. 3.אתרים קיימים ברשת שתכנת אותם (לפחות 1). 4.ידע בhtml,php. 5.עדיפות שיראה לי לקוחות מרוצים. 6.לפחות 4 שעות ביום על המחשב וזמין 10 שעות. השמח להראות אותכם בין עובדינו, יוסי בעל העסק storing.co.il |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר בקהילה
|
ממליץ שתפרסם מכרז באתר כמו xplace.co.il, אני מצאתי שם כמה מעצבים טובים במחירים נוחים וזמינות מיידית.
# 3 |
חבר בקהילה
|
שלום לך,
תוכל לראות עבודות בקישור הבא: http://www.hosts.co.il/forums/showthread.php?t=37739 עבודות חדשות לצד ישנות. יש לי עוד מספר עיצובים חדשים ומרשימים. לקוחות לדוגמא: www.dbit.co.il play.laza.co.il www.pro-il.com/liveserv אשמח אם תיצור עימי קשר, פרטים בחתימה. |
![]() |
![]() |
# 5 |
תודה על תרומתך.
|
מה התשלומים וכד'?
www.israel-serv.co.il www.roop.co.il www.kushnir.org.il V ניסיון V לקוחות מרוצים V שעות מחשב V זמינות בפלאפון עוד משו?
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|