![]() |
# 1 |
משתמש - היכל התהילה
|
בגרות בעל פה באנגלית.
אממ יש לי עוד 10 ימים אורל בגרות באנגלית.
יש הצעות? טיפים? ![]() |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר על
|
תדבר על מה שאתה רוצה לדבר.
אל תזכיר דברים שאין לך ממש מה להרחיב בהם או לחילופין אתה לא יודע לפרט עליהם באנגלית. תזכיר ותדבר על מה שאתה יודע. אל תגיד למשל שהתוכניות שלך לקיץ זה לבנות סירה עם אבא כשבעצם למדת הרבה מושגים ומילים שיעזרו לך לדבר על הטיול שאתה מתכנן עם החברים....סתם דוגמא. בהצלחה.
![]() |
# 3 |
משתמש - היכל התהילה
|
תודה.
מותר לבוא לבחינה עם מילון? =\ |
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר על
|
חחחחחח לא נראה לי.
ותדבר כמה שיותר על משהו, תנסה שלא להפסיק לדבר על שהיא לא מפסיקה אותך, במכות אפילו.
![]() |
# 5 |
מנהל ראשי
|
שום טיפ,
תהיה עצמך, אל תחשוש ![]() |
![]() |
![]() |
# 6 |
Permanently Banned
|
תקשר אלי ותשים את הפלא על הדיבורית:P
אני יכול לדבר שעות באנגלית חחח אני יחפור לה מספיק שהיא תעיף אותך מחדר עם ציון של 120 חחח |
![]() |
![]() |
# 7 |
חבר מתקדם
|
אני אמנם צעיר בשביל בגרות בע"פ אך נבחנתי על דבר דומה.
תדע מה אתה רוצה להגיד, באילו מילים תשתמש ותהיה בעל ביטחון עצמי, בדיוק ההפך ממה שהיה לי. בהצלחה! |
![]() |
![]() |
# 8 |
Permanently Banned
|
היייתי אצל מורה פרטיל
(מכתה ד עד סוף ח) לדעתי תן לה לשאול שאלות אולי לתת לך כיוון ואז תתחיל לחפור לחרטט לשגע לה את השכל כמובן באנגלית |
![]() |
![]() |
# 9 |
חבר מתקדם
|
הבחינה בע"פ, כמה זמן אתה צריך לדבר רצוף?
|
![]() |
![]() |
# 10 |
חבר בקהילה
|
עברתי בחינת בגרות בע"פ, זאת אחת הבגרויות הקלות ביותר שקיימות.
הכי חשוב שאתה תדבר, אם תפסיק לדבר היא תתחיל לשאול אותך שאלות ואז זה יכול להפיל אותך. תכין משהו שאתה רוצה לספר על עצמך,תחביבים,מה אתה רוצה לעשות בעתיד וכו'... ותתחיל לשנן את זה, לא חובה מילה במילה שיהיה לך את הכיוון של המחשבה ואת המילים שיעזרו לך. שוב, הכי חשוב שאתה תדבר, אל תיתן לה הזדמנות לשאול אותך שאלות, חוץ מהפרוייקט שאין ברירה היא חייבת לשאול את השאלות. בהצלחה! חסר לך שאתה לא מוציא 100! ![]()
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|