הרשם שאלות ותשובות רשימת חברים לוח שנה הודעות מהיום

חזור   הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל > Off-topic, מחשבים, קהילה ומשוב > Off-Topic וסיקורים

|!|

השב

כלים לאשכול תצורת הצגה
ישן 23-02-07, 14:39   # 11
Extreme-Serv
חסום

מיני פרופיל

Extreme-Serv לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי BHXHUI צפה בהודעה
שמע, לענות לך משהו ספציפית כמו שכולם ענו פה (ללכת לכאן או לכאן) אני לא יכול כי זאת החלטה שלך בלבד.
אבל בתור אחד שעשה שירות קרבי, על דבר אחד אני יכול לענות לך:

שווה.

אין הרגשה יותר טובה מההרגשה של תרומה למדינה, שאותה דרך אגב, אתה יכול להשיג גם משירות לא קרבי- ישנם עוד הרבה תפקידים משמעותיים בצבא. עוד תהייה שעולה בי היא האם אתה בכלל יכול לעבור לקרבי בשלב זה (מחזור הגיוס הבא לקרבי עוד כחודש).

בהצלחה.
אם ארצה קרבי - אקבל .
למה ? כי אין דבר העומד בפני הרצון .

אני עדיין מקדיש לכך מחשבה .. חושב על מה אני הולך לוותר .. ויש פה הרבה ..
פשוט כואבת לי המחשבה שאחרים עושים ימים ולילות על מנת לשמור ולהגן עלינו ואני סתם ג'ובניק שבא לעוד "יום עבודה" ..

צריך לחשוב על זה ..

עוד תגובות ?
  Reply With Quote
ישן 23-02-07, 14:52   # 12
TalGarty
משתמש - היכל התהילה

מיני פרופיל
שלח הודעה באמצעות ICO אל TalGarty שלח הודעה באמצעות MSN אל TalGarty

TalGarty לא מחובר  

אני ממש לא מצליח איך אנשים יכולים להגיד "תחשוב על העסק".
כאילו מה, זה העתיד שלך(ושל כל האחרים)? להיות מנהל של איזה עסק שמוכר איחסון לילדים בני 15?
תחשוב בעיקר על העתיד שלך, ועל החיים שלך.. כי את העסק תוכל גם לפתוח מחדש בעוד 3 שנים.
  Reply With Quote
ישן 23-02-07, 15:00   # 13
sheeze
משתמש - היכל התהילה

מיני פרופיל

sheeze לא מחובר  

אם אתה מתלבט, אל תלך. מי שבאמת רוצה יודע את זה מהרגע הראשון.

ציטוט:
נכתב במקור על ידי BHXHUI צפה בהודעה
אין הרגשה יותר טובה מההרגשה של תרומה למדינה, שאותה דרך אגב, אתה יכול להשיג גם משירות לא קרבי- ישנם עוד הרבה תפקידים משמעותיים בצבא. עוד תהייה שעולה בי היא האם אתה בכלל יכול לעבור לקרבי בשלב זה (מחזור הגיוס הבא לקרבי עוד כחודש).

בהצלחה.
יש הרבה הרגשות יותר טובות מההרגשה של תרומה למדינה. אם המדינה הייתה מחזירה באותה מטבע הסיפור היה שונה.
ישן 23-02-07, 15:10   # 14
Onia
חבר מתקדם

מיני פרופיל

Onia לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי sheeze צפה בהודעה
אם אתה מתלבט, אל תלך. מי שבאמת רוצה יודע את זה מהרגע הראשון.

יש הרבה הרגשות יותר טובות מההרגשה של תרומה למדינה. אם המדינה הייתה מחזירה באותה מטבע הסיפור היה שונה.

אני ממש לא מסכים.. אני מתגייס עוד שבועיים... קרבי.. הולך לקרוע את התחת... ת'עכלס, כשהייתי בביה"ס, אמרתי שאין סיכוי שאני אהיה קרבי, וכו'...

אבל... אם חס וחלילה, יקרה משהו לאנשים שאני אוהב שמשרתים בצבא כקרביים (ויש הרבה כאלה). אני יודע, שלא אוכל לסלוח לעצמי. יותר גרוע, אני יודע שאני אעשה לעצמי משהו \ שהחיים שלי ידפקו עד העצם.

נכון שזה שאני קרבי, לא אומר שלחברים שלי לא יקרה שום דבר, אבל אם אהיה ג'ובניק ויקרה להם משהו, או אם אהיה קרבי ויקרה להם משהו, המצב שונה לגמרי.

חוץ מזה שמעצבן אותי שאומרים "המדינה לא עשתה בשבילי שום דבר..." יש לך בית?.. יש לך מים זורמים?.. המדינה עשתה בשבילך.. הגיע הזמן להחזיר...

אני הולך בלב שלם, להיות קרבי... מפחיד?.. כן... אבל גם מוצדק... זה משהו שנאי יודע שאני אתחרט עליו הרבה במהלך השירות.. אבל אני מבטיח, שאחרי השחרור, אתה מסתכל אחרת על החיים... אתה מעריך הרבה יותר... ובלי קשר, אלה 3 שנים שאתה מכיר בהן ים אנשים חדשים, שלא היית מכיר לולא היית קרבי...

אם יש לך ראש טוב לעסקים, זה לא יעלם ב שנים.. להיפך, רק תמצא שותפים חדשים לעסק...

בהצלחה!, בכל דרך שתבחר..

אגב, אני מתגייס למודיעין שדה ב12.3

חכמת הטבע
  Reply With Quote
ישן 23-02-07, 15:15   # 15
Extreme-Serv
חסום

מיני פרופיל

Extreme-Serv לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי TalGarty צפה בהודעה
אני ממש לא מצליח איך אנשים יכולים להגיד "תחשוב על העסק".
כאילו מה, זה העתיד שלך(ושל כל האחרים)? להיות מנהל של איזה עסק שמוכר איחסון לילדים בני 15?
תחשוב בעיקר על העתיד שלך, ועל החיים שלך.. כי את העסק תוכל גם לפתוח מחדש בעוד 3 שנים.
העסק שלי לא מספק איחסון אתרים לילדים בני 15 , אבל מחשבה יפה
למרות שיש את העסק שלי שמחוייב לפעול גם בשנה הקרובה (בגלל שקנו ממני המון אנשים מראש) ולמרות שיש לי הרבה דברים שקשורים בחיים שלי ולאו דווקא בעסק , זה לא כזה פשוט לוותר על הכול .

אם אני הולך לקרבי זה ישנה את החיים שלי , אין ספק .
אני פשוט רוצה את זה , אבל אני לא יודע אם זו התלהבות ראשונית או רעל מזוייף ..או שזה רעל אמיתי ..
פיזית לא חסר לי כלום , אני יכול להגיע לאן שארצה בצבא .
אבל נפשית - ההתמודדות היא אחרת .
יש אנשים שנשברים בקרבי ואני לא יודע אם אני אעמוד בזה ..
מצד שני , אי אפשר לדעת עד שלא מנסים

אשמח לעוד תגובות ...
  Reply With Quote
ישן 23-02-07, 15:47   # 16
sheeze
משתמש - היכל התהילה

מיני פרופיל

sheeze לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי Onia צפה בהודעה
אני ממש לא מסכים.. אני מתגייס עוד שבועיים... קרבי.. הולך לקרוע את התחת... ת'עכלס, כשהייתי בביה"ס, אמרתי שאין סיכוי שאני אהיה קרבי, וכו'...

אבל... אם חס וחלילה, יקרה משהו לאנשים שאני אוהב שמשרתים בצבא כקרביים (ויש הרבה כאלה). אני יודע, שלא אוכל לסלוח לעצמי. יותר גרוע, אני יודע שאני אעשה לעצמי משהו \ שהחיים שלי ידפקו עד העצם.

נכון שזה שאני קרבי, לא אומר שלחברים שלי לא יקרה שום דבר, אבל אם אהיה ג'ובניק ויקרה להם משהו, או אם אהיה קרבי ויקרה להם משהו, המצב שונה לגמרי.

חוץ מזה שמעצבן אותי שאומרים "המדינה לא עשתה בשבילי שום דבר..." יש לך בית?.. יש לך מים זורמים?.. המדינה עשתה בשבילך.. הגיע הזמן להחזיר...

אני הולך בלב שלם, להיות קרבי... מפחיד?.. כן... אבל גם מוצדק... זה משהו שנאי יודע שאני אתחרט עליו הרבה במהלך השירות.. אבל אני מבטיח, שאחרי השחרור, אתה מסתכל אחרת על החיים... אתה מעריך הרבה יותר... ובלי קשר, אלה 3 שנים שאתה מכיר בהן ים אנשים חדשים, שלא היית מכיר לולא היית קרבי...

אם יש לך ראש טוב לעסקים, זה לא יעלם ב שנים.. להיפך, רק תמצא שותפים חדשים לעסק...

בהצלחה!, בכל דרך שתבחר..

אגב, אני מתגייס למודיעין שדה ב12.3
לא הבנתי כ"כ את מה שאמרת לגבי מה שתרגיש אם תיהיה קרבי או ג'ובניק.
מים זורמים? אתה משלם בשביל זה. לא תשלם - לא יהיו מים. זאת מערכת גומלין, אין כ"כ קשר למדינה פה.
לגבי חברים ואנשים שתכיר, אני מסכים איתך חלקית. זה שאנשים בחרא ביחד זה מקרב מאד, אין שום דבר להגיד על זה. אבל מה גורם לך לחשוב שכג'ובניק לא תכיר אנשים חדשים? בכל מסגרת חדשה שתיהיה בה תכיר אנשים חדשים. ותאמין לי, לשמור על קשרים אחרי שמסגרת נגמרת זה לא דבר קל. כל אחד והעיסוקים שלו והדברים שלו. יהיה מה שיהיה, זה לא יהיה אותו הדבר.
ואני כבר לא צריך לבחור את הדרך שלי בצבא, השתחררתי לפני כחודשיים
בכל אופן, שיהיה לך בהצלחה בשירות שלך, תנסה לא להתייאש ברגעים הקשים, ויהיו הרבה, בין אם אתה קרבי ובין אם אתה ג'ובניק.
ישן 23-02-07, 18:10   # 17
OldMega
הוסטסניון

מיני פרופיל

OldMega לא מחובר  

לך לקרבי...
  Reply With Quote
ישן 23-02-07, 19:03   # 18
eLad
Fatal Error

eLad's Avatar

מיני פרופיל

eLad לא מחובר  

יש גם ג'ובניקים שלא עושים יומיות ולפעמים קורעים את התחת יותר מקרביים..

ואחרי שאתה מסיים את הטירונות, באיזה תפקיד תשובץ? מה האפשרויות שלך?
ישן 23-02-07, 19:05   # 19
BrianMay
חבר בקהילה

מיני פרופיל

BrianMay לא מחובר  

תחשוב על זה ככה:
אתה מוכן לסכן את החיים שלך בשביל המדינה?
אם ענית שכן בלי להסס, אז לך לקרבי, אם לקח לך הרבה זמן לחשוב על זה, תהיה ג'ובניק, זה לא סוף העולם.
  Reply With Quote
ישן 23-02-07, 19:06   # 20
LDan
Permanently Banned

מיני פרופיל
שלח הודעה באמצעות MSN אל LDan

LDan לא מחובר  

אמממ אם להיות אנוכי
קרבי
שאני יוכל להשתלט לך על העסק חיחי

סתם אמרתה סתם עוד ג'ובניק
חשבתה עלזה שתיהיה סתם עוד קרבי?

לדעתי גו'בניק
  Reply With Quote
השב

חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים)

חוקי פירסום