|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 11 | |
חסום
|
ציטוט:
למה ? כי אין דבר העומד בפני הרצון . אני עדיין מקדיש לכך מחשבה .. חושב על מה אני הולך לוותר .. ויש פה הרבה .. פשוט כואבת לי המחשבה שאחרים עושים ימים ולילות על מנת לשמור ולהגן עלינו ואני סתם ג'ובניק שבא לעוד "יום עבודה" .. צריך לחשוב על זה .. עוד תגובות ? ![]() |
|
![]() |
![]() |
# 12 |
משתמש - היכל התהילה
|
אני ממש לא מצליח איך אנשים יכולים להגיד "תחשוב על העסק".
כאילו מה, זה העתיד שלך(ושל כל האחרים)? להיות מנהל של איזה עסק שמוכר איחסון לילדים בני 15? תחשוב בעיקר על העתיד שלך, ועל החיים שלך.. כי את העסק תוכל גם לפתוח מחדש בעוד 3 שנים.
# 13 |
משתמש - היכל התהילה
|
אם אתה מתלבט, אל תלך. מי שבאמת רוצה יודע את זה מהרגע הראשון.
יש הרבה הרגשות יותר טובות מההרגשה של תרומה למדינה. אם המדינה הייתה מחזירה באותה מטבע הסיפור היה שונה.
# 14 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
אני ממש לא מסכים.. אני מתגייס עוד שבועיים... קרבי.. הולך לקרוע את התחת... ת'עכלס, כשהייתי בביה"ס, אמרתי שאין סיכוי שאני אהיה קרבי, וכו'... אבל... אם חס וחלילה, יקרה משהו לאנשים שאני אוהב שמשרתים בצבא כקרביים (ויש הרבה כאלה). אני יודע, שלא אוכל לסלוח לעצמי. יותר גרוע, אני יודע שאני אעשה לעצמי משהו \ שהחיים שלי ידפקו עד העצם. נכון שזה שאני קרבי, לא אומר שלחברים שלי לא יקרה שום דבר, אבל אם אהיה ג'ובניק ויקרה להם משהו, או אם אהיה קרבי ויקרה להם משהו, המצב שונה לגמרי. חוץ מזה שמעצבן אותי שאומרים "המדינה לא עשתה בשבילי שום דבר..." יש לך בית?.. יש לך מים זורמים?.. המדינה עשתה בשבילך.. הגיע הזמן להחזיר... אני הולך בלב שלם, להיות קרבי... מפחיד?.. כן... אבל גם מוצדק... זה משהו שנאי יודע שאני אתחרט עליו הרבה במהלך השירות.. אבל אני מבטיח, שאחרי השחרור, אתה מסתכל אחרת על החיים... אתה מעריך הרבה יותר... ובלי קשר, אלה 3 שנים שאתה מכיר בהן ים אנשים חדשים, שלא היית מכיר לולא היית קרבי... אם יש לך ראש טוב לעסקים, זה לא יעלם ב שנים.. להיפך, רק תמצא שותפים חדשים לעסק... בהצלחה!, בכל דרך שתבחר.. אגב, אני מתגייס למודיעין שדה ב12.3 |
|
![]() |
![]() |
# 15 | |
חסום
|
ציטוט:
![]() למרות שיש את העסק שלי שמחוייב לפעול גם בשנה הקרובה (בגלל שקנו ממני המון אנשים מראש) ולמרות שיש לי הרבה דברים שקשורים בחיים שלי ולאו דווקא בעסק , זה לא כזה פשוט לוותר על הכול . אם אני הולך לקרבי זה ישנה את החיים שלי , אין ספק . אני פשוט רוצה את זה , אבל אני לא יודע אם זו התלהבות ראשונית או רעל מזוייף ..או שזה רעל אמיתי .. פיזית לא חסר לי כלום , אני יכול להגיע לאן שארצה בצבא . אבל נפשית - ההתמודדות היא אחרת . יש אנשים שנשברים בקרבי ואני לא יודע אם אני אעמוד בזה .. מצד שני , אי אפשר לדעת עד שלא מנסים ![]() אשמח לעוד תגובות ... |
|
![]() |
![]() |
# 16 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
מים זורמים? אתה משלם בשביל זה. לא תשלם - לא יהיו מים. זאת מערכת גומלין, אין כ"כ קשר למדינה פה. לגבי חברים ואנשים שתכיר, אני מסכים איתך חלקית. זה שאנשים בחרא ביחד זה מקרב מאד, אין שום דבר להגיד על זה. אבל מה גורם לך לחשוב שכג'ובניק לא תכיר אנשים חדשים? בכל מסגרת חדשה שתיהיה בה תכיר אנשים חדשים. ותאמין לי, לשמור על קשרים אחרי שמסגרת נגמרת זה לא דבר קל. כל אחד והעיסוקים שלו והדברים שלו. יהיה מה שיהיה, זה לא יהיה אותו הדבר. ואני כבר לא צריך לבחור את הדרך שלי בצבא, השתחררתי לפני כחודשיים ![]() בכל אופן, שיהיה לך בהצלחה בשירות שלך, תנסה לא להתייאש ברגעים הקשים, ויהיו הרבה, בין אם אתה קרבי ובין אם אתה ג'ובניק.
![]() |
# 17 |
הוסטסניון
|
לך לקרבי...
# 18 |
Fatal Error
|
יש גם ג'ובניקים שלא עושים יומיות ולפעמים קורעים את התחת יותר מקרביים..
ואחרי שאתה מסיים את הטירונות, באיזה תפקיד תשובץ? מה האפשרויות שלך?
# 19 |
חבר בקהילה
|
תחשוב על זה ככה:
אתה מוכן לסכן את החיים שלך בשביל המדינה? אם ענית שכן בלי להסס, אז לך לקרבי, אם לקח לך הרבה זמן לחשוב על זה, תהיה ג'ובניק, זה לא סוף העולם. |
![]() |
![]() |
# 20 |
Permanently Banned
|
אמממ אם להיות אנוכי
קרבי שאני יוכל להשתלט לך על העסק חיחי סתם אמרתה סתם עוד ג'ובניק חשבתה עלזה שתיהיה סתם עוד קרבי? לדעתי גו'בניק |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|