![]() |
ללכת לקרבי או להישאר ג'ובניק ?
אני עובר כרגע טירונות 02 , טירונות של ג'ובניקים ...(כרגע אני בבית בחופשה)
לאחרונה התעורר בי שוב הרצון לשרת בקרבי .. אז נכון , כג'ובניק אני מיילל שזה "קשה" אבל כולם מיללים , אני חושב שאפילו קרביים .. אני משום מה מרגיש גאווה לתת למדינה , שברוב המקרים פשוט מחרבנת עלינו אבל חפיף .. בכל אופן , קצת מקשה עליי המחשבה שאני הולך להיות סתם "עוד ג'ובניק" . מצד שני , אם אני הולך לקרבי , אני אצטרך לוותר על המון דברים בחיים שלי .. בין היתר זה על העסק , לראות את הבית הרבה , לראות חברים , חברה וכל מה שיבוא ב 3 השנים הקרובות . רק לפני כמה דקות ישבתי וראיתי סרטים בפליקס על צה"ל , שפשוט העלו לי את הרעל , שגובר מיום ליום . אני לא יודע מה אעשה , אבל אני מזל מאזניים ומזלות מאזניים מתלבטים קשות . רציתי להתייעץ איתכם - מה אתם חושבים ? שווה לוותר על כל מה שיש לי כרגע וללכת להילחם במלחמה הבאה ? או שעדיף פשוט להישאר ג'ובניק שעושה יומיות ? אני ממש מתלבט ... |
ג'ובניק
|
קרבי , רק קרבי.
|
לא חבל על העסק שלך?
תישאר ג'ובניק תחסוך לך כאב ראש.. |
אני בחופש עושה טירונות 02 והולך ללמוד שנתיים במכללת בראודה - על חשבון הצבא.
אולי זה חיל האויר עדין לא קיבלתי תשובה אבל אם לא אז בטוח חיל חימוש (קריעת תחת) בקיצור אם אני לומד על חשבונם יש להם זכות להחליט לאן אני הולך. תאמין לי אם לא הייתי הולך ללמוד, הייתי הולך לקרבי. לא מרצון לעזור למדינה לפנות ישובים כמו זבל.. אלא כדי לרצוח ערבים (אולי היה יוצא לי..) אם לא היה לך עסק הייתי אומר לך לקרבי. רק שתדע שהטירונות שם זה לא כמו של גובניק. אז תחשוב על העתיד של העסק שלך. |
להישאר ג'ובניק שעושה יומיות
|
ג'ובניק. מה אתה צריך כאב ראש ענקי של קרבי, לך תידע לאיפה ישלחו אותך
|
ליאור, קח עצה מחבר.
מי שרוצה קרבי פשוט הולך לקרבי, אם אתה מתלבט אז תהיה ג'ובניק כי כשתתלבט פעם הבאה, יהיה מאוחר מידי. |
ציטוט:
|
שמע, לענות לך משהו ספציפית כמו שכולם ענו פה (ללכת לכאן או לכאן) אני לא יכול כי זאת החלטה שלך בלבד.
אבל בתור אחד שעשה שירות קרבי, על דבר אחד אני יכול לענות לך: ציטוט:
אין הרגשה יותר טובה מההרגשה של תרומה למדינה, שאותה דרך אגב, אתה יכול להשיג גם משירות לא קרבי- ישנם עוד הרבה תפקידים משמעותיים בצבא. עוד תהייה שעולה בי היא האם אתה בכלל יכול לעבור לקרבי בשלב זה (מחזור הגיוס הבא לקרבי עוד כחודש). בהצלחה. |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 21:46. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ