![]() |
# 1 |
חבר מתקדם
|
אתר רווחי
אוקע אני באמת חייב פה את עזרכם אנשים,
אני וחבר שלי עובדים על פרוייקט כלשהו של מחשבים, עם מדריכי תכנות ומלא דברים.. עכשיו ככה: אנחנו ממש לא יודעים באיזה צורה הכי נוח לגבות כסף על שירותינו, בוא אני ייסביר לכם מה קורה: יש לנו מלא מדיכים ואנחנו רוצים שכדאי לקנות אנשים יישלחו sms עם גבייה של משהו כמו 10 ש'ח, והם ייקבלו גישה לשירותינו, הבעייה זה הנושא שמישהו ייתן את החשבון שלו למישה אחר, או שאיך נעשה שזה יהיה אוטומטי וזה ייאשר לו, חוץ מזה, לא מצאנו חברה שעושה את השירות הזה ולוקחת פחות מ-50% למישהו יש אחת?? ועוד משהו, איזה עוד דברים אפשר לעשות באתר כדי לעשות כסף, זה ממש חשוב לי, דברים שעובדים, נשים אולי איזה פרסומת מה עוד??? תודה רבה לעונים, איתי |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר וותיק
|
בשביל מה sms?
פתח חשבון פאיפאל. מי רוצה גישה לאתר ישלם לך נגיד 10$ ואתה תפתח לו חשבון שיהיה ל ip שלו בלבד... יש מערכות אוטומטיות שעושות את זה אבל אתה תסתכן בפרציה לחשבון פאיפאל שלך... עדיף לעשות את זה ידעני.. |
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר מתקדם
|
אני מעדיף לא פייפאל, אנשים לא אוהבים להתעסק עם זה ולהירשם ולהכניס פרטי כרטיס אשראי, יש עוד דרכים??
|
![]() |
![]() |
# 4 | |
הנהלת הפורום לשעבר
|
ציטוט:
IP זה דבר משתנה. אגב, אם הוא רוצה להתחבר מהמשרד/בי"ס/חבר..? אתה לא יכול לשלוט על זה, אם מישהו ירצה לקנות ולהביא ל20 חברים שלו את השם משתמש וסיסמה, אין הרבה שתוכל לעשות. מה שכן, תוכל להוסיף שבמידה וימצא דבר כזה, החשבון יסגר...ועם הצלבות IPים-זמנים אפשר לבדוק אם מישהו היה מ2 מחשבים בו זמנית. אין הרבה חברות שנותנות יותר מ 30-40% מכל SMS שמגיע אליך,בגלל שהרבה מזה מגיע לחברות הסלולר. |
|
![]() |
![]() |
# 5 |
משתמש - היכל התהילה
|
להשים מודעות של גוגל אדסנס =)
|
![]() |
![]() |
# 6 |
הוסטסניון
|
סליקה מהאתר... בכל מקרה אף אחד לא ישלם אלה עם תתנו שלושתרבה בחינם...
|
![]() |
![]() |
# 7 |
חבר מתקדם
|
על זה חשבנו, כנראה שנוותר על רעיון ה-sms וניתן הכל בחינם ונשים אדסנס ואולי פרסומת, עם יהיו לאתר הרבה כניסות, כמה כסף אפשר לעשות בערך מהאתר בחודש???
טוב אנחנו בשלבי בנייה. ועוד משהו, האתר לגמריי בעברית, איך אני יכול לעשות את האדסנס בכל מקרה? |
![]() |
![]() |
# 8 |
הוסטסניון
|
חקה כשתגמור תחשוב על זה.. ותנסה לגמור עוד חודש חודשיים כי אז תוכל להשתמש באדסאנס בצורה חוקית באתרים בעברית, אבל תוכלו לעשות את החיפוש מדריכים בעזרת אדסאנס לחיפוש.
|
![]() |
![]() |
# 9 |
חבר וותיק
|
תן לי לנסח את זה יותר טוב: להשים מודעות של גוגל אדסנס =)
Dr.Bug - מאותו אתר מאותם נתונים עם אותה כמות כניסות באותו נושא אתה יכול להרוויח 1$ ליום או 10$ ליום. גוגל אדסנס זה משהו שממש צריך להיכנס עמוק עם הראש לעשות ניסויים ולשנות כל פעם עד שמוצאים את הדבר האולטימטיבי. תאמין או לא אתה יכול לשפר מהותית את הרווחים שלך רק על ידי ביצוע שינויים קלים כמו צבע המודעה ומיקומה. אם המודעות שלך ישיגו 1000 חשיפות ביום תוכל להרוויח את ה5-10$ ליום אם תפעל בדרך הנכונה! , זה 250-300 כניסות יחודיות ליום. אולי 5-10$ ליום לא נשמע לך הרבה אבל זה 630-1290 שקל בחודש... וזה בר ביצוע!
פנוי לעבודה כמתכנת WEB - למידע נוסף: ליאור אמסלם. בניית אתרים באינטרנט - בלוג על בניית אתרים באינטרנט עם טיפים, מאמרים, מדריכי תכנות ועוד. משחקים אתר משחקים Last edited by satan; 03-01-07 at 16:38.. |
![]() |
![]() |
# 10 |
חבר מתקדם
|
יש לי שאלה, מה קורה באדסנס בכללי??
עוד לא הבנתי, אחריי שאני נרשפם ונגיד שהם מקבלים אותי, מה אני אמור לפרסם באתרי?? כדי שאני ייקבל כסף, ובכלל מה בכלל קורה שם? אין איזה אשכול שמסכם את זה? כי לא מצאתי.... |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|