![]() |
# 21 |
חבר וותיק
|
|
![]() |
![]() |
# 22 |
חבר מתקדם
|
יש לי הוט.
לדעתי הכל אותו הדבר, בשניהם יהיה לך מצב כלשהו שלא תמצא מה לראות כמעט.. בקשר להוט ממ.. דווקא אני דיי מרוצה,האינטרנט בהתחלה היה בעיה באיזה חוט בבית והם עשו הכל שיעבוד לי אז ככה שהשרות שלהם אחד החזקים,האינטרנט מטוס על,הטלווזיה פסדר..אני לא רואה כמעט בכלל אבל מה שאני רואה זה פסדרחחח. אני משלם יותר זול מ YES ויש לי את כל הערוצים ויש לי מגה וחצי שמוריד לי על 250 אז ככה שאני מרוצה.. עשית צעד טוב שעברת אליהם..אני גם הייתי ב YES והתבאסתי בהתחלה בטרוף שעברנו לHOT אבל האמת? כיום בהרבה יותר טוב ונוח ממה שהיה ב YES..יש יותר מה לראות ואינטרנט יותר טוב.. אני ספק של בזק אבל לא של 012.. |
![]() |
![]() |
# 23 |
חבר מתקדם
|
אחרי כמה שבועות ,לא משנה באיזה חברה כבר לא יהיה לך מה לראות.
ההבדל היחידי בין YES לHOT זה אמינות , אני והמשפחה שלי היינו מנויים לHOT והם יצאו נוכלים , שהתחברנו אליהם קיבלנו הרבה הבטחות ובסוף קיבלנו ממיר ישן שתוך שבועיים התקלקל לבד , התקשרנו לHOT , רדפנו אחריהם כמה שבועות עד שהם הביאו אלינו טכנאי , הטכנאי החליף ממיר וגילינו שהרבה ערוצים שהיינו אמורים לקבל לפי מה שהבטיחו שהתחברנו נעלמו ושהתקשרנו לשאול למה רק התחמקו ולא נתנו את הערוצים המובטחים. עכשיו אני בYES ואין כל מני שטויות כאלה. אגב - יש אתר נגד חברת HOT של לקוחות מאוכזבים P: http://ihatehot.com/ |
![]() |
![]() |
# 24 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 25 |
חבר בקהילה
|
אנשים חכמים חושבים ככה :
ביאס איכות השידור והערוצים גובהה האינטרנט בסדר אפשר להסתדר למרות ששל הוט עדיף אבל גם של יאס [בזק] סביר עם אימיול סגור אני משחק עם פינג של 30 אחלה מהירות אחלה וכו טלפון אנחנו כמעט ולא מדברים מי שלא מצטרף להוט לא מקבל הנחה לכן זה לא שווה לנו לפחות אנחנו כמשפחה מעדיפים טלויזיה איכותית ואנטרנט סביר לעומט טלפון שאנחנו לא זקוקים לו בצורה שאנחנו זקוקים לטלויזיה איכותית [וזולה יחסית] |
![]() |
![]() |
# 26 |
חבר בקהילה
|
הוט אחלה חברה, בעיקר שירותי הטלפון והטלויזיה .
# 27 |
חבר מתקדם
|
הוט חרא של דבר
פשוט אין מה לראות, תוכניות זבל וסרטים ישנים בטירוף שלא יעניינו אפילו את הכלב שלי הייתי אצל דודה שלי למשך שבוע כשהיה להם הוט וזה היה סיוט, אין לך מה לראות והממשק של הממיר פשוט איטי ומייסר אני זוכר שהייתי מעביר ערוץ היה לוקח לו הרבה זמן לעבור אין תקצירים לתוכניות שבאות אחרי התוכנית שמשודרת אחרי שדודה שלי עברה ליס היא אמרה שהם פי אלף יותר טובים ביס יש את הסדרות הכי נחשבות, מחדשים עם הסדרות כל כמה זמן, איכות צפייה גבוהה וגם התאמה למסך רחב סרטים יפים ומחדשים את הארסנל של הסרטים כל כמה זמן, בנוסף שיש שידורים של הסרטים שיצאו מ-YES SHOW (שבאמת משתלם) אחרי זמן מסויים יש מרתונים של סרטים כמו של מת לצעוק שהיה לא מזמן ובימים מיוחדים ובחגים יש התאמה, למשל ביום השישי ה-13 יש מרתון של סרטים מפחידים וכו'.. ויס פשוט מחדשים ומשקיעים בלקוחות מבחינת הכל, סתם לדוגמא חידוש אחרון שהיה ובולט זה הפס התקדמות שהוסיפו בנוסף שהממשק ממיר של יס הרבה יותר נוח ומהיר בטירוף ויש תקצירים לתוכניות שאחרי התוכנית המשודרת וגם לתוכניות של היומיים הבאים וערוצים בלעדיים כמו יס סטארס ועוד שלל של ערוצים ובנוסף קונאן אובריין וג'יי לנו המלכים (: |
![]() |
![]() |
# 28 |
הוסטסניון
|
yes הכי טוב, ועוד שיש לך yes max כמוני, איזה כיף אתה מקליט כמה שבא לך, יש לנו 240 גי'גה אם אני לא טועה בהארד-דיסק של הממיר.
|
![]() |
![]() |
# 29 | ||
חבר וותיק
|
ציטוט:
ציטוט:
![]() |
||
![]() |
![]() |
# 30 |
משתמש - היכל התהילה
|
הייתי מחובר ל-012 עוד לפני שעברתי להוט, התחברתי עכשיו פעם ראשונה, לא יצא לי כל היום, כרגע אין ניתוקים. אבל המודם השתגע קצת בהתחלה, נתמודד.
ה-HOT V.O.D עדיין לא התעדכן, תוך 12 שעות מקסימום זה יתעדכן, וקיבלנו 4 ממירים חדשים של HOT, האיכות תמונה והמהירות שעובר באינטראקטיב ובכללי ערוצים מעולה. אני אישית מרוצה כרגע, למרות שלא אני התחברתי, אלא אבא שלי, אין לי מה לראות בכלל ב-V.O.D. |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|