![]() |
# 1 |
משתמש - היכל התהילה
|
עוברים ל-HOT.
החלטנו לעבור בבית ל-HOT -טלפון קווי, ספק אינטרנט וכבלים
![]() לא'דע עד כמה זה משמח, שאין yes2 (למרות שנהיה מעפאן בטירוף) ואין yesSTARS. אבל יש HOT V.O.D, עד כמה שזכור לי הם עשו את המנוי החודשי, אז נחגוג על הסרטים. - אולי נראה "בטיפול", יונתן כיכב בפרקים האחרונים ![]() הם יגיעו עוד שעה וחצי, ולא ידוע כמה ממירים יתמכו ב-HOT V.O.D, נקווה ששתיים, כי אני רוצה אחד לחדר שלי, ואם לא, שלפחות יהיו ממירים חדשים של HOT (הדקים), ולא כמו לפני שנתיים שקיבלנו ממירים של תבל דיגיטל עם HOT. יאללה HOT, בקרוב אני כנראה יעבור לאינטרנט של HOT ל-5Mbps! |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר על
|
האינטרנט של הוט, חרא.
לי ולחבר שלי, אנחנו גרים באזורים שונים, מתנתק 4 פעמים ביום. לקראת בין 23-24 הוא דופק ניתוק שגם ריסטרט למחשב פותר אחרי חצי שעה. לא מרוצה בכלל. הטלפון בסדר.. לפעמים המכשיר ששמו לי בחדר של הטלפון מתכבה :S הוט VOD? כמעט הכל עולה כסף..אם קיבלתם מתנה 3 חודשים להוט VOD הכוונה שאתם יכולים היכנס לשם..אבל לראות משהו זה תשלום נוסף... YES שולט ![]() תהנה =] מקווה שלא יהיו לך הבעיות שיש לי.
![]() |
# 3 | |
מתאורר / יצא בחוץ
|
ציטוט:
והיה לי פינגים 9-5. לא עוקף את 9. אנשים השתגעו ממני! שאלו אותי אם פתחתי שרת על המחשב =] |
|
![]() |
![]() |
# 4 |
האקרפיטבול הנוסטלגי, 2003
|
אני מנוי לקו טלפון של הוט כבר חצי שנה, חסכנו בערך 300 ש"ח בהוצאות הטלפניות שלנו לעומת בזק והכל פועל נהדר, לא היה שום בעיות עם הטלפון כבר חצי שנה.
אני גם מנוי לאינטרנט של הוט + 012, גם כבר חצי שנה כמעט וגם הכל מתקתק.. אין בכלל ניתוקים (MPLS) והמהירות מעולה.
# 5 |
אקס מנהל
|
מזל טוב אלי-חי =]
|
![]() |
![]() |
# 6 |
קידום ושיווק אתרים
תודה על תרומתך איש! (: |
חחחח אם עברת בגלל הVOD טעית כי כמעט הכל שם עולה כסף[טוב חוץ מהשמיניה והאלופה :P] אין לי יס אבל אני מודה שלדעתי YES יותר טוב במיוחד מבחינה של סדרות.
|
![]() |
![]() |
# 7 | |
תודה על תרומתך.
|
ציטוט:
![]()
![]() |
# 8 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
גם ההורים שלי עשו את הטעות המרה הזו לפני שבוע בערך =\
חוץ מהטלפון שלהם כלום לא שווה...יש ניתוקים באינטרנט הVOD עולה כסף (3 חודשים חינם רק אפשר להיכנס) גם האיכות תמונה שלהם חרא ביס רואים הרבה יותר טוב + יש סדרות מעניינות יותר =\ אגב הרצועה זאת סדרה מעפנה ברמות =\ |
![]() |
![]() |
# 9 |
חבר על
|
הוט הכי טוב, האינטרנט מעולה, והטלויזיה גם, ההוט vod ממש עוזר.
|
![]() |
![]() |
# 10 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|