|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר פורום
|
עזרה דחופה במשחק faremheit
מי שעוזר לי פה מלך,
נכון השלב הזה שאתם עם הרוצח שהוא היה קטן, איך בדיוק עוברי בבסיס צבאי הזה (כבר נכנסתי אליו דרך הפירצה בגדר), עכשיו איך אני מגיע לחברים שלי בתוך הבסיס? תודה לעוזרים |
![]() |
![]() |
# 2 |
תודה על תרומתך.
|
בחלק הראשון (בהתחלה) אתה תלך לאיזור הימני למעלה, ואז תראה מן משהו כזה על הגדר שאתה מטפס עליו.
לאחר שאתה עובר את זה יהיה לך שמירה אוטו'... החלק השני מצריך יותר אימון: יש משאית שעוברת מאיזור א' לאיזור ב'. הקטע שלך זה להיות איפה שאיזור א', ואז לעקוב אחריה כדי שהשומרים לא יראו אותך, ובאמצע הדרך אתה עובר לצד השני שלה, ואז לחלק הזה בין 2 המחסנים הגדולים. יש שם בסוף את הכניסה לחלק הבא. בהצלחה=] |
![]() |
![]() |
# 3 |
תודה על תרומתך.
|
הסתדרת?
-דרך אגב, הגעתי לשלב מאוד מאוד מתקדם במשחק. אם יש לך עוד בעיות שאל פה ואנסה לעזור. |
![]() |
![]() |
# 4 | |
חבר פורום
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 5 |
תודה על תרומתך.
|
|
![]() |
![]() |
# 6 |
משתמש - היכל התהילה
|
אממ אפשר קצת מידע על המשחק?
faremheit לא מחזיר משהו מעניין בגוגל =\ |
![]() |
![]() |
# 7 |
אחראי פורום Off-Topic
|
אממ.. יש מצב אתם מביאים קישור למשחק? =]
# 8 |
תודה על תרומתך.
|
אנסה להיות קצר ככל האפשר
![]() שם מלא: Fahrenheit מדובר במשחק אקשן שנותן לך שליטה ב3 דמויות שונות במהלך העלילה. כל דמות יכולה לבחור תגובות שונות או אינטראקציות שונות עם מצבים שונים עם הסביבה, ובכך תשפיע על כל מהלך המשחק ועל הדמויות האחרות. וזה אומר- אם בחלק הראשון אני בחרתי באפשרות א' מתוך מצב א', ואתה בחרת באפשרות ב' מתוך מצב א'- אז אתה תעבור עלילה שונה+- משלי, וזה אומר משחק ב20 אחוז שונה מכל אפשרות, וזה כולל סיום שונה, סצנות שונות, וקטעים אחרים. הסיפור הוא ככה בקצרה: השחקן הראשי (כבר ברח לי השם שלו...פאק) מוצא את עצמו רוצח מישהו בשירותים של מסעדה, ללא כל יכולת לעצור את עצמו. בעקבותיו באים 2 בלשים, אחד טיילר (אני מת עליו...הוא פריקי כזה) והשנייה קרלה.(Carla) במהלך העלילה נתגלה לשחקן הראשי שמשהו עבר עליו כשהיה קטן, ובגלל זה הוא מגלה דברים מיוחדים שהוא לא ידע על עצמו, וכן גם יכולות חדשות שגורמות לו לעצור אסון לפני שהוא קורה אז אם נגיד התחלנו לשחק עם השחקן הראשי, בחרתי לנקות את הדם של האיש המת, ואז ישר לברוח, אז אני יעבור מספר דברים שיש סיכוי שלא יקרו אם אני אבחר שלא לנקות את הדם. ואז בגלל שלא ניקיתי את הדם, טיילר ימצא את זה ויעשה אינטראקציות מסויימות בשלב כדי למצוא רמזים, ואז יש סיכוי שבעתיד יקרה משהו שנגרם בעקיפין בגלל הרשלנות שלך(לא ניקית את הדם) טוב מספיק עם הבאלגן, נעבור קצת לאקשן: יש מספר לא מבוטל של סצנות מדהימות! אתה שולט בשחקן באמצעות רצף של מקשים שאמורים לגרום לתנועות מסויימות, ושלא תטעה, מדובר במנגון יחודי, פעם ראשונה שאני רואה דבר כזה במשחק ואני חייב לומר כל הכבוד! כל כך הרבה הנאה מכל סצנה אפשרית. גראפיקה טובה מאוד + פס קול מצויין, משחקיות לא מהעולם הזה. אני יכול להגדיר את מערכת השליטה במשחק כ-100 אחוז מקורית. בחיים שלך לא ראית דבר כזה יפה. יש גם לקראת הסיום קצת סצנות פורנו (אני לא צוחק!!) שמתבצעות ע"י דמויות 100 אחוז ממוחשבות. מאגניב ![]() בנוגע לעלילה- מאוד עמוקה, מאוד טובה, ולפי דעתי ראויה לשבח. המון תפניות לא צפויות, המון מצבים טעונים, והמון פעמים שתגיד "איך זה קרה!" (מתח סטייל נמלטים) העלילה יכולה להשתנות כל כך הרבה שאתה יכול להתחיל לשחק מההתחלה כמעט 20 פעם, ובכל אחת מהפעמים לעבור במקומות שונים, ובסיפור כמעט חדש. מאוד יפה. המשחק יעבור על פני המון מצבים שונים כדוגמת: -התחמקות -התגנבות -אקשן מהיר -מחשבה ותגובה מהירה (בעיקר) לנקודת סיכום: משחק כל כך מעולה. בהתחלה קצת היה קשה בשלבים מסויימים, אבל אחרי הרבה נסיונות עברתי בהצלחה. וכשאתה עובר על פני כל העלילה- אתה מתלהב מחדש. (אני לפחות הייתי כך) מאוד ממליץ למי שמחפש דבר חדש במשחקיות. אממ...לא ![]() עריכה: אנסה להשיג בשבילכם את הNFO של המשחק המקורי כדי שתקבלו עוד פרטים) |
![]() |
![]() |
# 9 |
משתמש - היכל התהילה
|
תודה רבה לך
![]() |
![]() |
![]() |
# 10 |
תודה על תרומתך.
|
הנה ציטוט מתוך ה NFO:
Game info: Fahrenheit, a spectacular interactive thriller, set in New-York, gives gamers the unique chance to play both hunter and fugitive, which in turn leads them to speak, explore, interact, fight and confront unknown dark forces. For no apparent reason, ordinary people are randomly killing total strangers. Although there is no link between the murderers, they all seem to follow exactly the same ritual and pattern. Lucas Kane becomes one of these murderers when he kills a stranger in the men's room of a restaurant. Finding himself in control of Lucas, the player is haunted by strange visions and the desperate need to find out what is happening to him. At the same time he must keep one step ahead of the police, especially Inspector Carla Valenti and her teammate agent Tyler Miles. |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|