|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 11 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 12 | |
Rar.co.il
|
ציטוט:
![]() |
# 13 | |
Авторитет
|
הדת היא מעל החוק בארץ ישראל, אין מה לעשות.
יבוא אליך דתי\דוס\חרדי ויביא מכות לך, לשוטר יהרוג אותו או כל מה שזה לא יהיה, החרדי לא יואשם בכלום. ככה זה. את הדמוקרטיה של ארץ ישראל, אפשר לדחוף לתחת.
![]() |
![]() |
# 14 | |
Rar.co.il
|
ציטוט:
אוי, בכלל לא הגזמת.
![]() |
# 15 |
חבר וותיק
|
אני נגד המצעד הזה לחלוטין..!!!
ואני הולך גם למחות על המצעד הזה! אני לא בא בגישה של דתי /חרדי/חילוני /ערבי או כל דבר אחר אלא בגישה של יהודי בלבד!!! לא ייתכן שאנשים ירצו לקיים מצעד התועבה בעיר הקודש... אם המצעד הזה יתקיים בעיר הקודש שמסמלת את כל העם שלנו מה אנחנו נסמל לשאר העולם?! שאנחנו נותנים לאנשים שמתנהגים בניגוד לתורה בניגוד לערכי המדינה בצורה בוטה לחלוטיין אני לא מדבר על המעשים אלא על אופן המצעד [אנשים חצי ערומים פונפונים והרבה יותר מזה] זה לא ייתכן שמצעד תועבה כזה יהיה בא"י ואפילו בירושלים. מצעד כזה נוגד את כל הערכים של הציונות הדתית הן מבחינה דתית והן מבחינה מדינית. אומנם יש את חופש הביטוי ואנחנו חיים במדינה דמוקרטית אבל כמו שאסור לבנאדם ללכת ערום ברחוב ככה אסור לקיים מצעד כזה מפני שהאנשים האלה הולכים חצי ערומים ברחובות ולא מתנהגים בצורה נורמלית. אם המצעד היה מתבצע בצורה יותר נורמלית ולא במטרה של להראות ולעשות דווקא [ואני מכיר הרבה מהציבור שהולך לצועד במצעד הגאווה] לא היה לי בכלל בעיה עם זה... ובכלל למה דווקא בעיר הקודש? חסר ערים במדינה...? ועוד ערים מרכזיות אהממממממ... lשיעול l תל-אביב... קיצר אני לא אמשיך לפרט כאן... אני חושב שהמצעד הזה לא לגטימי בכלל בייחוד לא בארץ הקודש שלנו שמסמלת כ"כ הרבה לא רק לעם היהודי אלא לכל העולם כולו. זה מראה על חוסר ערכים ועל חוסר ציונות לא רק שאנחנו מוסרים שטחים לערבים אנחנו גם מאבדים את הצביון הדתי שלנו! |
![]() |
![]() |
# 16 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
אומנם זה שלוש דתות אבל זה הרבה יותר יש לך בכל אחד מהדתות האלה עוד ציבורים כמו חרדים- דתיים לאומיים,מסורתיים,חילוניים,ערבים,מוסלמים,דרוזים,נוצ רים,כתולים ועוד... |
|
![]() |
![]() |
# 17 |
הוסטסניון
|
לדעתי הם צודקים החרדים
גם הנוצרים והמוסלמים מתנגדים לזה וגם החרדים והדתיים זה עיר קדושה רוצים לצעוד ב"גאווה" סבבבה בעיר אחרת או אפילו בבית שלכם לכו תעשו את זה אולי יעשו גם מצעד ה"זונות" מצטער על המילה ירושלים היא עיר קדושה -ואם עושים שיעשו בת"א או בעיר אחרת |
![]() |
![]() |
# 18 |
חבר מתקדם
|
הבנתי,עיר הקודש,מדינה יהודית יפה.אז צריך לסגור את כל החנויות בשבת,למונע תחבורה ציבורית.מדינה יהודית? אז עד הסוף!
עכשיו מישהו מוכן לתת לי הסבר למה חמש שנים הם צועדים בעיר ואף אחד לא דיבר?? מה קרה עכשיו? |
![]() |
![]() |
# 19 | ||
Rar.co.il
|
ציטוט:
אתה יכול לתת לי הסבר למה האדם כבר קיים על פני כדור הארץ זמן רב ובכל זאת רק במאה הזאת הוא המציא את המחשב? מזה השטויות האלה, עכשיו התחילו לעשות משהו וזהו. מזה מפריע לך מתי עושים מחאה? ציטוט:
אתה באמת רוצה שזה יקרה? הרי זה ברור שלאדם שאין קשר לדת או אין קשר חזק לא תהיה התנגדות למצעד ולמי שיש תהיה- אין פה בכלל שאלה לדיון.
![]() |
# 20 |
נשמה של הפורום
|
קהילת הגאים לא מפריעה לי, שיחיו ויתנו לחיות. רק כמו שהם מצפים לכבוד, לשוויון, שיתנו בחזרה.
מצד אחד טיעון ששמעתי הוא, שמקיימים את המצעד בירושלים בגלל אותם דתיים "גאים", שכנראה זה "זן" שכן קיים, מועט אבל קיים. מצד שני, בשביל מה? הרי כבר 5 שנים שיש התנגדות, שמשנה לשנה רק מחריפה יותר. שנה שעברה אם אני זוכר נכון זה נגמר בבן אדם שנדקר, השנה זה יכול להיות חמור יותר. מיותר. בת"א אף אחד לא יגיד להם לא. יקבלו אותם בזרועות פתוחות. למה לא ללכת לשם? כי שם הם לא יעוררו פרובוקציות כנראה, וחבל שזה צריך להיות ככה. שיקיימו עשרות מצעדים, שיקיימו גם את המצעד בינלאומי בארץ, אבל לא בירושלים. לא כשיש התנגדות עזה של מספר רב כל כך של אנשים (ועוד מ3 דתות שונות, שחושבות אותו דבר, הישג גדול!).
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|