|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר וותיק
|
לא לאפשר להם לעשות את המצעד בעיר הקודש!!
# 2 |
חבר מתקדם
|
הם צועדים כבר 5 שנים בירושלים,אני לא מבין מה קרה היום לחרדים שהם התפרצו ככה.
העברת המצעד לעיר אחרת=כניעה לטרור החרדי המופעל בירושלים.אני כתושב מאוד רוצה שזה יהיה שם רק בגלל ההתנגדות שלהם,לא כל דבר צריך להיגמר בגלל הטרור החרדי הקיצוני. הם צועדים במרכז העיר,למי שמכיר את העיר אז מתחיל בקפה הלל לאורך רחוב קינג ג'ורג'. החרדים לא עוברים באזור.סתם עוד טענה מופרחת של הגופים החרדים התומכים באלימות הם והרבנים שלהם.שנה שעברה זה כמעט נגמר ברצח,למה אף רב חרדי ולו אחד! לא גינה את זה?? אז השנה יש לזה תמיכה מטורפת מצד הרבנים. אני בעד שהם יצעדו בעיר! |
![]() |
![]() |
# 3 |
תודה על תרומתך.
|
אני בדעתך רפי, עיר הקודש לא עיר הקודש, זה לא שהם משחיטים אותה, הם סה"כ בני אדם כמו כולם
# 4 |
חבר מתקדם
|
אני לא מבין מה הבעיה?
הומואים רוצים לבצע את מצעד הגאווה בירושלים? שיקיימו , זה שזה לא נוח למגזר החרידי לא צריך לעניין אף אחד. כל יום יש בעיה חדשה שאיכשהו פוגעת במגזר החרידי ! |
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר וותיק
|
לדעתי מצעד הגאווה יכול להיות בכל ערי הארץ אך לא בירושלים.
זו עיר קדושה אז בשביל מה סתם להתגרות באנשים שם?? |
![]() |
![]() |
# 6 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
מחר,החרדים יחליטו שאישה לא תצעד ברחובות ירושלים.זה לגיטימי לא? זה עיר הקודש,זאת התגרות.די עם שטויות האלה! |
|
![]() |
![]() |
# 7 |
חבר וותיק
|
לא לתת להם להביא את התועבה לירושלים.
ואני לא דתי או משהו. ירושלים היא עיר הקודש , ולכן אין זה מתאים לערוך מצעד מסוג זה . יותר מתאים בת"א , בגלל אופי האנשים שם. |
![]() |
![]() |
# 8 |
חבר בקהילה
|
תנו להומואים לצעוד איפה שהם רוצים, בחיים לא היו אומרים לקבוצה אחרת פרט להומואים ללא לצעוד במקום מסויים..
אני חושב שיש כאן השתלטות דתית על המדינה והיא לאט לאט שוברת שיאים.. |
![]() |
![]() |
# 9 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
ת"א מתאים , בטיילת כמו תמיד ירושלים עיר קדושה לכולם , אפשר להתפשר על ת"א
![]() |
# 10 | |
Rar.co.il
|
ציטוט:
אתה יודע למה הדתיים לא היו אומרים כלום? כי רק מצעד כמו זה (לא רק, אבל זה בין היחידים) עובר באופן מוחלט על המסורת שלהם. גם כן השתלטות דתית על המדינה, אנשים לא מסתכלים ימינה ושמאלה ורואים כמה הם חופשיים לעשות מה שירצו... אם אתם לא מרגישים חופשיים במדינת ישראל אז מה אני אגיד...רחמים. ודרך אגב, אל תשכח שזאת מדינה יהודית, ככה שהדת לעולם לא תנותק מהמדינה.
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|