הרשם | שאלות ותשובות | רשימת חברים | לוח שנה | הודעות מהיום | חיפוש |
|
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
18-10-06, 14:09 | # 11 |
חבר פורום
|
לפי דעתי עיצוב מעולה ממש מתאים לקהל היעד
רק משהו אחד שאני מציע לכם לתקן זה את הטבלאות מחירים והכל למה הם בצבע שקשה לראות ולקרוא |
18-10-06, 14:42 | # 12 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
שטויות במיץ יניב...
ממש משעמם?העיצוב אחלה ומעולה תשאיר אותו לפחות עוד שנה. |
18-10-06, 19:30 | # 13 | |
חבר על
|
ציטוט:
דור אמרתי לך כבר פעם שאני מת עליך |
|
18-10-06, 19:50 | # 14 |
הוסטסניון
|
העיצוב מעולה!
לא כדאי לקנות חדש
18-10-06, 20:04 | # 15 |
קידום ושיווק אתרים
תודה על תרומתך איש! (: |
העיצוב לא משנה האמת שלפעמים עדיף לעשות עיצוב שאולי נראה לכם פחות מיקצועי אבל נכנסים אליו יותר, לדוגמא, אני יודע שהוא בפורום והוא מודע לזה, האתר מומו מעוצב לדעתי בצורה לא יפה גרפית אבל היא מתאימה מאוד לקהל היעד של האתר ועובדה שהאתר מצליח מאוד.
האתר שלך מותאם להוסטס כי הוא יותר מותאם לאנשים צעירים מאשר למבוגרים. אני מציע לך ולשאר החברות, תישארו עם אותו העיצוב במשך שנה שנתיים שלוש אפילו 4 שנים אתם רוצים תשנו לוגו פה ושם צבעים אבל תשאירו את הרוב לא תמיד שינוי הוא טוב. |
18-10-06, 22:32 | # 16 |
הוסטסניון
|
המונח "האם שווה" דיי ילדותי... חחח מה זה שווה... אולי כדאי
בכל אופן לדעתי אולי הגיע הזמן באמת להחליף לעיצוב מקצועי.
18-10-06, 22:52 | # 17 |
חבר וותיק
|
זה עיצוב נחמד מאוד,
אבל הסגנון האפר להגיד חרוש של אופיר איך שנוח לך מבחינה כספית אם כן אז למה לא לרענן את העסק בעיצוב חדשני וחלק יותר אם לא , לא נורא שזה לא שהעיצוב שלך על הפנים הוא אחלה עיצוב .. בהצלחה * אז דעתי היא שאם יש תקציב ואתה רציני , אז לך על זה |
18-10-06, 23:01 | # 18 |
חבר פורום
|
אין צורך להחליף.
העיצוב הקיים יפה מאוד, מקצועי ומתאים באמת לקהל היעד.
18-10-06, 23:48 | # 19 | |
חבר חדש
|
ציטוט:
כמעט בכל נושא שמישהו פותח הילד הזה בשם תאי חייב לציין איזה הערה שלילית או מנסה לפגוע בדרך עקיפה. הוא מוריד את כל הרמה האיכותית של הפורום, ממש מעצבן אותי לראות את התגובות הזדוניות והלא קשורות שלו בכל נושא. אני מאוד מקווה שההנהלה תיקח את זה בצומת ליבה ותעשה משהו בנידון. ד"א, אני לא מכיר את הילד ואין לי שום אינטרס או משהו נגדו, פשוט הוא הורס כל נושא באיזה הודעה שטנית שהוא כותב וז ממש מפריע! תודה רבה. |
|
19-10-06, 02:26 | # 20 | |
Permanently Banned
|
ציטוט:
מה הקשר דרך שיווק ? מה הקשר פירסום ? גם אותי אתה תוקף ככה באשכלות שלי. אתה סך הכל ילד בן 14 אולי 15 שבאמת לא יודע מה הוא מדבר , אנחנו פתחנו אשכול שאנחנו רוצים עיצוב עד 1000 ש"ח ואני חושב שזאת הצעה הכי גדולה שלקוח נתן בהוסטס על עיצוב אתר או בין הגדולות, אז אתה אומר לי דרך שיווק ? שה' יעזור לך אולי תתגבר כבר ? רוצים לקבל חוות דעת על העיצוב הנוכחי ואתה ישר תוקף גם אותי גם את יניב השותף שלי , אבל מה שכן אתה אף פעם לא מחזיר תגובה.. ואת התגובה שלך אני רוצה לשמוע. בברכה , |
|
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|