|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 31 | |
Rar.co.il
|
ציטוט:
הבעיה היא לא שכל אחד יכול לפתוח חברת אחסון (בכל עסק מלבד כאלה הדרושים תארים אקדמאיים כמעט כל אחד יכול לפתוח חברה), הבעיה היא שמי שלא יכול ואין לו ידע בכל זאת פותח.
# 32 | |
משתמש תחת חוזה ניסיון.
|
ציטוט:
|
|
![]() |
# 33 |
חבר בקהילה
|
אל תשכחו שרוב השרתים בהוסטס ורוב השרתים שמציעים מחירי זנות גם בסופו של דבר נופלים פעם בשבוע/ חודש ל3- 4 ימים שאם עסק מכירות מתאחסן עליהם אז זאת התאבדות.
עדיף לשלם 45 שקל על שרת אמין שאתה יודע שהסיכויים שהוא יפול לך יהיו קטנים. זאת דעתי. |
![]() |
# 34 |
הוסטסניון
|
רייסלר 3 Gb ב-spd דוגמא, עולה כשרת ייעודי ממוצא,
אך הוא יכול להחזיק לקוחות ב-3 gb ולהיות שקט.. |
![]() |
# 35 | |
Permanently Banned
|
מצאתי באתר seoisrael
ציטוט:
http://www.seoisrael.co.il/website-hosting.asp |
|
![]() |
# 36 | |
משתמש תחת חוזה ניסיון.
|
ציטוט:
כולם מחפשים תזול |
|
![]() |
# 37 |
הוסטסניון
|
אני מאשים את הפורום במחירים הזנותיים של חברות האחסון...אם הפורום היה מביא עוד לקוחות ועוזר לעסקי האחסון למכור לקהל יעד גדול יותר שדורש מחירים גבוהים יותר אז המחירים בפורום לא היו זנותיים כ"כ, אולי החברות האלה של השבוע-שבועיים היו מוכרים במחירים כאלה אבל כל השאר יכולים להרוויח לא רע עם מחירים גבוהים יותר, אם הפורום יישם את זה אז לא רק העסקים ירוויחו אלא גם הפורום עצמו יזכה ליותר משתמשים.
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
אנחנו צריכים להקדיש את חיינו למען להגדיל את הקהילה ולהביא לכאן משקיעים! איך אנחנו לא מתביישים.. |
|
![]() |
# 39 | |
מנהל ראשי בדימוס
|
ציטוט:
יש משהו בדבריו ![]() ![]() |
|
![]() |
# 40 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
אבל אני אומר שעם עוד קצת השקעה{של הבעלים בעיקר, כי להם יש את הסמכויות והכל} הפורום יכול להועיל הרבה יותר... זה גם אשמה של העסקים שהם רק מוכרים דרך הפורום, אבל תחשבו על זה שהפורום יכול לגרום לכך שגם כשעסקים מוכרים רק דרכו זה יכול להועיל להם בכך שיש קהל יעד גדול יותר שהם יכולים להרוויח ממנו. אם אתם חושבים שאני מזלזל בפורום אז אתם טועים, כל הכבוד להוסטס שהוא מאפשר לעסקים להרוויח אבל אני רק אומר שיועיל לו יותר אם יפתח בפני העסקים קהל יעד גדול יותר. סליחה על החפירה, פשוט אני לא רוצה שלא תבינו אותי נכון.
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|