![]() |
# 21 | |
A Al Alm Almo Almog!
תודה על תרומתך! |
ציטוט:
USERDATA הוא כמו קוקיז, רק שהוא שומר יותר מידע. וזה בטוח לא SESSIONS, כי SESSION נימחק מתי שהמשתמש סוגר את הדפדפן. "כי VB משתמשים ב DB עבור SESSIONS ככה שזה גם לא נכון" לא הבנתי כלום ממה שאמרת פה.. |
|
![]() |
![]() |
# 22 | |
תודה על תרומתך.
|
ציטוט:
עכשיו מערכת VB לא משתמשת ב SESSIONS של PHP אלא הם בנו מערכת נפרדת שיוצאת SESSION לפי פרמטרים מיוחדים ולא זה לא נמחק כשאתה סוגר את הדפדפן...מניסיון. בכל מקרה הם משתמשים בשיטה אחרת וזה לא קוקיז...הם לא שומרים כמעט כלום על המחשב של הגולש. |
|
![]() |
![]() |
# 23 |
משתמש - היכל התהילה
|
בלי לקרוא הכל, אני חושב שאולי זה נכנס לשדה בתוך הטבלה של הנושא.
|
![]() |
![]() |
# 24 |
חבר וותיק
|
יש לי כמה הערכות לא יודע אם כבר אמרו את זה פה:
1. יש שדה בטבלת המשתמש שלך בשם view_topics ושם מסודרים הIDים של כל הדיונים שבהם צפית המופרדים בפסיק כך: 1,2,3,56634,7345 וכו' ואז בודקים אם צפית בדיון אז זה לא מעלה תמס' צפיות שלו - ואם לא צפית אז זה כן. 2. אפשרות הגיונית זה שימוש בקוקיז לכן גם כשמוחקים קוקיז שהוצבו על ידי הפורום הצפיה אולי תעלה (שמישהו יבדוק P: ) וגם כך מראים לך אילו דיונים צפית בהם אילו חדשים וכו'... 3. שימוש בסאשיין...(?)
# 25 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
![]() |
# 26 | |
Fatal Error
|
ציטוט:
זתומרת מקסימום 20 כפול 20 עוגיות. 400 עוגיות בסה"כ לדומיין (20 רגילות ולכל עוגייה, 20 תת עוגיות).
![]() |
# 27 |
Permanently Banned
|
במערכות VB הוא לא מעדכן על המקום צפיות, הוא מחכה כמה דקות ומעדכן את כל הצפיות שהיו
אם אני ייכנס 50 פעם לנושא, ואף אחד אחר לא ייכנס יהיה 50 צפיות זה לא עובד על IP\קוקיז במערכות VB |
![]() |
![]() |
# 28 |
הוסטסניון
|
חצי אתה צודק חצי אתה טועה.
במערכת VB - אכן הוא מעדכן אחרי כמה דקות. אבל אני נכנסתי 20 פעם לנושא והוא עדכן רק פעם אחת.
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|