![]() |
שאלת הגיון
אממ תמיד עולה לי השאלה הזאתי.. ==\
נגיד פה בפורום- הצפיות של האשכולות , לכל אשכול זה צפייה יחודית, כלומר אני יצא יכנס לא יעלה הצפיה מישהו אחר יכנס יעלה. אז לפי זה הבנתי שעשו טבלה חדשה , שכל פעם שמישהו נכנס מוסיפים שורה .. עכשיו בוא נגיד בשניה 100 אשכולות נצפים תוך דקה 600 אשכולות נצפים , תוך שעה 36000 אשכולות נצפים. אז בשעה נכנסים 36000 שורות למסד, זה לא מפוצץ אותו ? |
יש טבלה...אבל של כל נושא...וזה מתעדכן...אבל בצורה כזאת:
הIP שלך נכנס למסד...ואז המערכת בודקת אם הוא כבר קיים...אם כן היא לא מעדכנת...אם לא אז לא...ורוב הסיכויים שהוא נמחק אחרי זמן מסוים...או שזה פשוט מכניס את מספר המשתמש שלך... |
יש טבלה אבל של כל נושא :!?
בכל מקרה , אפילו אם זה נמחק זה סכום ענק של שורות לשעה.. בוא נגיד זה נמחק פעם ביום.. 86400 שורות ביום , גם אמור ליצור עומס. |
יש טבלה של נושאים...ושם מאוכסנים הנושאים...ואני מניח שהמחיקה מתבצעת אוטומתית...כל שעה נגיד בעזרת CRON JOBS
|
לא נראה לי שיש שימוש ב CRON JOBS , כאן במערכת וגם בIPB2 ..
עוד שאללה : יש הגבלה למספר השורות במסד?! |
יש שימוש ב CORN במערכות VB ופה זה לא קשור ל איפי,
עבור כל נושא יש שורה במסד אפילו עבור כל תגובה... למה זה ככה ? כי ככה הכי נכון לעבוד. |
חחח נכון שלכל נושא יש שורה בטבלה ..=]
אבל זאת לא הייתה השאלה אלא בקשר לצפיות.. אם גם לצפיות יש טבלה ונכנסים אליה אלפי רשומות ביום אמור להיות עומס.. |
קצת קשה לומר...אחרי הכל אף אחד פה לא תכנת את VB או IPB וזה...
|
בלי קשר ל vb \ ipb ..
זה רק דוגמא.. |
פה זה עוד פורום קטן יחסית
תתארו לכם אתרים שלמים שבנויים על הדברים האלו.. אז אל תעשו מזה כל כך עניין.. אז יש עשרות רשומות.. זה נמחק כל פעם |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 23:17. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ