|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש ![]() |
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול
![]() |
תצורת הצגה
![]() |
![]() |
# 1 |
חבר חדש
דירוג מסחר: (0)
|
[דרוש]בן אדם רציני עם חשבון פייפל פעיל.
שבוע טוב לכולם,אני מעוניין לרכוש משהו באינטרנט ואני צריך חשבון פייפל פעיל אין ברשותי כרטיס אשראי ככה שאני תקוע עם זה..
אני צריך שמישהו עם חשבון פייפל פעיל יעביר לחשבון שלי 10 דולר ואני ישלם לו דרך הפקדה בנקאית לפי מה שידוע לי זה בסביבות ה-40 ש"ח אני לא כל כך מתמצא בשער הדולר אז אם מישהו בבקשה יכול לרענן את זכרוני,כמובן שאני אשלם לפני או איך שנוח לכם.. אני מעדיף שאותו בן אדם יהיה מעל גיל 18 עם חשבון בבנק הפועלים. אם מישהו מעוניין ניתן לפנות אליי דרך ה-ICQ שלי או בהודעה פרטית. ICQ:30508065 |
![]() |
![]() |
# 2 |
t tc tcp tcp/ip
|
שלושה דברים.
שער הדולר הוא 4.4 בערך ולא 4 בערך. כשיעבירו לך את ה10 דולר אתה תקבל פחות מזה כי תשלם עמלת קבלת כסף. וכשתרצה לשלם לא תוכל אם אין לך כרטיס אשראי בחשבון פייפאל.
# 4 |
חבר חדש
|
טוב אני מצטער על הדאבל פוסט אבל פשוט זה לא הסתדר עם מי שדיברתי איתו אם עוד מישהו יכול אז בבקשה שיצור איתי קשר.
אם מישהו רוצה לדעת מה אני רוצה לרכוש והוא מעוניין שיצור איתי קשר באייסיקיו. אפשר אפילו בלי חשבון פייפל שלי כלומר אני משלם לאותו בן אדם והוא רוכש לי. תשלום מחר דרך מזומן בזמן,כמובן שהרכישה תתבצע אחרי התשלום. ואותו בן אדם לא חייב להיות בן 18.. Last edited by NiTrO; 11-09-06 at 17:56.. |
![]() |
![]() |
# 5 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
העמלה על קבלת כסף היא רק כאשר שידרגת את חשבון PayPal שלך למתקדם/עסקי. החשבון שמקבלים כשנרשמים לפייפל (חשבון מתחיל) לא כולל מיסי קבלת כסף. אבל לרב האנשים יש חשבונות מתקדמים בגלל שאי אפשר עם חשבון מתחיל לקנות ב Ebay ובדברים נוספים. עמלה לקבלת 10$ אמורה להיות איזה 0.5$ . |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|