|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 11 | |
תודה על תרומתך :)
עסק רשום [?] דירוג מסחר: (0)
|
ציטוט:
בוא בוא לסיבוב אני רוצה קצת להתלהב :P
![]() |
# 14 |
A Al Alm Almo Almog!
תודה על תרומתך! דירוג מסחר: (0)
|
בגלל זה אמרתי.
אם ממש רוצים משהו מתקדם אז ללכת לתכנת. אתה רוצה אני ישמח לתכנת לך אבל ב ASP ואתה בטח מחפש ב PHP. Ori ראיתי את המערכת שלך באמת מערכת מתקדמת!. אחת היותר מתקדמות שראיתי. ובקשר לפנאל המשתמש, מה עוד אתה רוצה שיהיה?. אני ארשם סתם לתחרות(לא את האתר שלי סתם), וירא איזה אפרויות יש, ותירא שגם אצלי יהיה אותם. סבבה?. רק אני לא מוצא מה עוד בגלל שיש רק לשנות באנר , תאור, שם אתר אני לא מאפשר כי אז משתמשים יכולים שנגיד והאתר שלהם מצליח לשנות את השם לאתר אחר, כתובת גם אני מאפשר לשנות, ליראות כניסות והצבעות. אני לא בא להתווקח אני רק אומר, ואין לי עכשיו עצבים לעשות גירסת דמו. אולי אני אםתח לך גירסת פרו ליום אחד שתירא את פנאל ניהול תחרויות הפרו. |
![]() |
![]() |
# 15 | |
תודה על תרומתך.
דירוג מסחר: (0)
|
ציטוט:
אמרתי לך את זה רק בישביל להראות לך שהמערכת שלך לא יותר מתוחכמת משל טופסייט. |
|
![]() |
![]() |
# 16 | |
|
ציטוט:
שלח לי הודעה במסנג'ר תקבל ניהול על התחרות הקיימת.
![]() |
# 17 | |
|
ציטוט:
איזה כיף זה שאתה הישראלי היחיד שיש לו אותה, ועוד אי אפשר לרכוש אותה יותר ? :qqb003:
![]() |
# 19 |
|
אומר !
טוב בוא לא נחרוג מהנושא יש פה בחור נחמד שרוצה לקנות מערכת. קנה באלמוג ב-10 שקל :P
# 20 | ||
A Al Alm Almo Almog!
תודה על תרומתך! דירוג מסחר: (0)
|
ציטוט:
זאת אומרת לדרג אתרים בTOPSITE זה לא פעיל. תגובות גם בTOPSITE יש וגם במערכות פרו שלי. אפשרות לשיונוי מבנה דרך פנאל הניהול אפשרי אצלי, בTOPSITE אין לי מושג. ואפשרות להתקנת העיצוב דרך פנאל הניהול אפשרי אצלי אצל TOPSITE שוב אין לי מושג. בקשר לפנאל המשתמש אני אל יודע מה עוד הוא צריך להחליל. ציטוט:
![]() חחחח.. זה 10 שקל לחודש ![]() ואם ממש רוצים משהו מקצועי אין לי בעיה לתכנת אבל תיהיה בטוח שלא ב 10 שקל. חחח... |
||
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|