|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 12 |
הנהלת הפורום לשעבר
דירוג מסחר: (0)
|
צריך לשאול יותר נכון איזה עיר זאת שלא יכולה להרשות לעצמה להוציא כסף בשביל אתר יצוגי שלה ועוד הולכת לממן את זה לא אחר מאשר פירסום.
וזה לא קשור אם היא בשפל כלכלי או לא, להקים אתר יצוגי (אחד רציני..לא של מישהו מהוסטס (לא שאני חס וחלילה מזלזל פה במישהו, אני אפילו כולל את עצמי בפנים)) הוא נגיד...15 K +-...זה כסף קטן לעיריה..להקים רמזור בצומת עולה לה יותר מזה. כך שממש מוזר לי הדבר במיוחד שזה לא אחר מאשר שירות לעיריה בתיקשור עם האזרחים, לא יודע מה עובר בראשו של ראש העיר שלך. אולי זאת הייתה תגובה לא לעניין, אבל באמת, זה קצת מוזר לי הקטע, שעירייה לא יכולה לספק תשלום לכזה דבר. אני לא מכיר מתכנת שיעדיף פירסום לאתר של עיר (שקהל היעד שלו..במידה וזאת לא עיר תיירותית מה שסביר להניח, כי אני לא מאמין שלעיר תיירותית אין אתר הוא רק תושבי העיר..וביניינו..כמה מתושבי העיר נכנסים לאתר על העיר/עירייה) מאשר כסף ולחיצת יד. |
![]() |
![]() |
# 13 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
אז לפותח האשכול- אם אתה לוקח על עצמך פרויקט כזה תדאג שבפעם הבאה יהיה לך את הכסף לממן אותו.
![]() |
# 14 | |
הנהלת הפורום לשעבר
|
ציטוט:
כך שאז מה אם זה פרוייקט שלו? אנחנו בשנות ה2000, עיר צריכה אתר יצוגי והיא צריכה לממן אותו ולא לתת את זה כפרוייקט לתושבים. |
|
![]() |
![]() |
# 15 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
בוא נראה מה יש לפותח האשכול לומר
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|