הרשם שאלות ותשובות רשימת חברים לוח שנה הודעות מהיום

חזור   הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל > מסחר > מסחר - קניה/ מכירות שונות (לא הוסטינג)

|!|

השב

כלים לאשכול תצורת הצגה
ישן 02-09-06, 01:00   # 11
DorWD
תודה על תרומתך.
דירוג מסחר: (0)

DorWD's Avatar

מיני פרופיל

DorWD לא מחובר  

לעיר? איזה עיר זאתי? תשלח לי הודעה פרטית בבקשה.
למה אתה צריך מעצב סביר, לדעתי אתה צריך מעצב מקצועי אם זה לעיר.

בהצלחה בכל מקרה עם האתר.
ישן 02-09-06, 02:08   # 12
meshuga
הנהלת הפורום לשעבר

meshuga's Avatar

מיני פרופיל

meshuga לא מחובר  

צריך לשאול יותר נכון איזה עיר זאת שלא יכולה להרשות לעצמה להוציא כסף בשביל אתר יצוגי שלה ועוד הולכת לממן את זה לא אחר מאשר פירסום.
וזה לא קשור אם היא בשפל כלכלי או לא, להקים אתר יצוגי (אחד רציני..לא של מישהו מהוסטס (לא שאני חס וחלילה מזלזל פה במישהו, אני אפילו כולל את עצמי בפנים)) הוא נגיד...15 K +-...זה כסף קטן לעיריה..להקים רמזור בצומת עולה לה יותר מזה. כך שממש מוזר לי הדבר במיוחד שזה לא אחר מאשר שירות לעיריה בתיקשור עם האזרחים, לא יודע מה עובר בראשו של ראש העיר שלך.

אולי זאת הייתה תגובה לא לעניין, אבל באמת, זה קצת מוזר לי הקטע, שעירייה לא יכולה לספק תשלום לכזה דבר.
אני לא מכיר מתכנת שיעדיף פירסום לאתר של עיר (שקהל היעד שלו..במידה וזאת לא עיר תיירותית מה שסביר להניח, כי אני לא מאמין שלעיר תיירותית אין אתר הוא רק תושבי העיר..וביניינו..כמה מתושבי העיר נכנסים לאתר על העיר/עירייה) מאשר כסף ולחיצת יד.
  Reply With Quote
ישן 02-09-06, 02:19   # 13
the-wolf
הוסטסניון

מיני פרופיל
שלח הודעה באמצעות ICO אל the-wolf שלח הודעה באמצעות MSN אל the-wolf

the-wolf לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי meshuga
צריך לשאול יותר נכון איזה עיר זאת שלא יכולה להרשות לעצמה להוציא כסף בשביל אתר יצוגי שלה ועוד הולכת לממן את זה לא אחר מאשר פירסום.
וזה לא קשור אם היא בשפל כלכלי או לא, להקים אתר יצוגי (אחד רציני..לא של מישהו מהוסטס (לא שאני חס וחלילה מזלזל פה במישהו, אני אפילו כולל את עצמי בפנים)) הוא נגיד...15 K +-...זה כסף קטן לעיריה..להקים רמזור בצומת עולה לה יותר מזה. כך שממש מוזר לי הדבר במיוחד שזה לא אחר מאשר שירות לעיריה בתיקשור עם האזרחים, לא יודע מה עובר בראשו של ראש העיר שלך.

אולי זאת הייתה תגובה לא לעניין, אבל באמת, זה קצת מוזר לי הקטע, שעירייה לא יכולה לספק תשלום לכזה דבר.
אני לא מכיר מתכנת שיעדיף פירסום לאתר של עיר (שקהל היעד שלו..במידה וזאת לא עיר תיירותית מה שסביר להניח, כי אני לא מאמין שלעיר תיירותית אין אתר הוא רק תושבי העיר..וביניינו..כמה מתושבי העיר נכנסים לאתר על העיר/עירייה) מאשר כסף ולחיצת יד.
זה היה רעיון שלו להכין אתר כי הוא כתב שהוא סוף סוף השיג את האישורים זאת אומרת שזה היה רעיון שלו לבנות את האתר.
אז לפותח האשכול- אם אתה לוקח על עצמך פרויקט כזה תדאג שבפעם הבאה יהיה לך את הכסף לממן אותו.
  Reply With Quote
ישן 02-09-06, 02:39   # 14
meshuga
הנהלת הפורום לשעבר

meshuga's Avatar

מיני פרופיל

meshuga לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי the-wolf
זה היה רעיון שלו להכין אתר כי הוא כתב שהוא סוף סוף השיג את האישורים זאת אומרת שזה היה רעיון שלו לבנות את האתר.
אז לפותח האשכול- אם אתה לוקח על עצמך פרויקט כזה תדאג שבפעם הבאה יהיה לך את הכסף לממן אותו.
כתוב שזה אתר לעיר (או לפי איך שהבנתי אתר יצוגי לעיר), לפי איך שאני הבנתי את זה את האישורים הוא השיג מהעיר לא?
כך שאז מה אם זה פרוייקט שלו? אנחנו בשנות ה2000, עיר צריכה אתר יצוגי והיא צריכה לממן אותו ולא לתת את זה כפרוייקט לתושבים.
  Reply With Quote
ישן 02-09-06, 02:44   # 15
the-wolf
הוסטסניון

מיני פרופיל
שלח הודעה באמצעות ICO אל the-wolf שלח הודעה באמצעות MSN אל the-wolf

the-wolf לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי meshuga
כתוב שזה אתר לעיר (או לפי איך שהבנתי אתר יצוגי לעיר), לפי איך שאני הבנתי את זה את האישורים הוא השיג מהעיר לא?
כך שאז מה אם זה פרוייקט שלו? אנחנו בשנות ה2000, עיר צריכה אתר יצוגי והיא צריכה לממן אותו ולא לתת את זה כפרוייקט לתושבים.
בזה אתה צודק
בוא נראה מה יש לפותח האשכול לומר
  Reply With Quote
השב

חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים)

חוקי פירסום