הרשם שאלות ותשובות רשימת חברים לוח שנה הודעות מהיום

חזור   הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל > Off-topic, מחשבים, קהילה ומשוב > Off-Topic וסיקורים

|!|

השב

כלים לאשכול תצורת הצגה
ישן 30-08-06, 21:47   # 11
Shynobi
חבר חדש

מיני פרופיל

Shynobi לא מחובר  

לפני הכל לפותח הדיון - ממתי עושים השוואה בין מערכות הפעלה מערכת לאתר כלשהו?

מערכת הפעלה הוא דבר חובה לכל מחשב, לעומת זאת, אתרים למינהם נועדו למטרות רווח\הנאה\מידע וכו'.

בכל אופן, ווינדוס מגזימים במחירים שלהם, נכון שהמערכת הפעלה שלהם נוחה והכל, אבל זה לא מצדיק את הכסף ( אולי יש מיקרים שכן אבל זה עדיין לא משתלם לאנשים פרטיים ואולי גם לחברות ).

בכל אופן, שום נדבר לא מונע ממכם להוריד את מערכת ההפעלה שלהם ( לא שאני מעודד את זה ) אבל ווינדוס הביאה את זה על עצמה.
  Reply With Quote
ישן 30-08-06, 22:23   # 12
k.machine
תודה על תרומתך.

k.machine's Avatar

מיני פרופיל

k.machine לא מחובר  

גם אם ווינדוס XP היה עולה שקל אחד בלבד, ביל גייטס היה עדיין הכי עשיר בעולם
  Reply With Quote
ישן 30-08-06, 23:31   # 13
LDFIX.CO.IL
חבר בקהילה

מיני פרופיל
שלח הודעה באמצעות MSN אל LDFIX.CO.IL

LDFIX.CO.IL לא מחובר  

אתה באמת לוקח כל כך הרבה על מערכת php?
גם אני בניתי אחת... אני יכול להיות עשיר חח...

בקשר לנושא- אני לוקח מחברים

רק אחרי שיורידו את המחירים אני אקנה

אותו דבר בקשר למשחקים
  Reply With Quote
ישן 31-08-06, 01:06   # 14
FANATICS
חבר וותיק

מיני פרופיל

FANATICS לא מחובר  

תראה , אין להם תחרות אם היה תחרות ויינדוס היה עולה גרושים
עכשיו כולם יגידו לינוקס
מה לינוקס ? אין DX - לא טוב לאנשים כמונו

אז שאין להם מתחרה הם יכולים לעשות איזה מחיר שהם רוצים
תמיד יהיו את הפראיירים שיקנו
ישן 31-08-06, 06:44   # 15
alex
חבר וותיק

מיני פרופיל
שלח הודעה באמצעות MSN אל alex

alex לא מחובר  

אתם ממש אנשים מסכנים כל "מעודדי הלינוקס" למינהם.

אווקי, אז לקנות ג'נס של לי קופר ב700 ש"ח לעונה אחת זה סבבה, לקנות חולצה מרנואר ב350 ש"ח לעונה אחת גם זה סבבה. אבל לקנות מערכת הפעלה למחשב ל3/4 שנים ב700 ש"ח זה לא אפשרי. אז זה קצת נראה לי לא הגיוני.

אתם עושים השוואה בין לינוקס למיקרוספוט (כמובן שאין מקום להשוואות) אבל השאלה, האם לינוקס מעסיקה למעלה מ60 אלף מפתחים ישראלים? האם לינוקס נותנת ביטוי למילה "טכנולוגיה" בארץ? האם בוגר הטכניון במדעי המחשב יוכל בקלות למצוא עבודה בארץ אילוא מיקרוסופט? עם כל הכבוד למדינת ישראל מספר החברות הטכנולויות עדין קטן מאוד ולכן כל מהנדסים למינהים מתקשים למצוא עבודה בשכר מתאים. אז לפני שאתם צועקים וצורחים על המחירים, בוא נשמח לשם שינוי שחלק נכבד מהפיתוח במערכת הפעלה העתידה לבוא , נטלו ישראלים כמוני וכמוך.
  Reply With Quote
ישן 31-08-06, 06:49   # 16
Shynobi
חבר חדש

מיני פרופיל

Shynobi לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי alex
אתם ממש אנשים מסכנים כל "מעודדי הלינוקס" למינהם.

אווקי, אז לקנות ג'נס של לי קופר ב700 ש"ח לעונה אחת זה סבבה, לקנות חולצה מרנואר ב350 ש"ח לעונה אחת גם זה סבבה. אבל לקנות מערכת הפעלה למחשב ל3/4 שנים ב700 ש"ח זה לא אפשרי. אז זה קצת נראה לי לא הגיוני.

אתם עושים השוואה בין לינוקס למיקרוספוט (כמובן שאין מקום להשוואות) אבל השאלה, האם לינוקס מעסיקה למעלה מ60 אלף מפתחים ישראלים? האם לינוקס נותנת ביטוי למילה "טכנולוגיה" בארץ? האם בוגר הטכניון במדעי המחשב יוכל בקלות למצוא עבודה בארץ אילוא מיקרוסופט? עם כל הכבוד למדינת ישראל מספר החברות הטכנולויות עדין קטן מאוד ולכן כל מהנדסים למינהים מתקשים למצוא עבודה בשכר מתאים. אז לפני שאתם צועקים וצורחים על המחירים, בוא נשמח לשם שינוי שחלק נכבד מהפיתוח במערכת הפעלה העתידה לבוא , נטלו ישראלים כמוני וכמוך.
קודם כל, אם אתה "משוגע" וקונה בגדים במחיר הזה זאת בעיה שלך - שיהיה לך לבריאות.

ואולי אתה צודק בנוגע למחיר אבל זה לא מחיר שכל משהו שמשתמש במחשב יכול להרשאות לעצמו, 700. להוציא חלק מהמשכורת על מערכת הפעלה שניתן להוריד\להחליף בלינוקס במקום לקנות אותה.
  Reply With Quote
ישן 31-08-06, 08:39   # 17
p@z
חבר על

מיני פרופיל

p@z לא מחובר  

לא יודע מה איתכם אבל לי קנו מערכת הפעלה ב500 ולא ב700
  Reply With Quote
ישן 31-08-06, 15:07   # 18
Alon.R
הוסטסניון

מיני פרופיל

Alon.R לא מחובר  

רובכם לא מתייחסים בכלל לנושא, הסכמתי שמערכת לאתר בPHP הקהל יעד שלה נמוך מאוד ביחס לווינדוס, ונכון שמערכת לאתר PHP זה לא דבר הכרחי.

אבל תבינו, בשוק הזה אין מתחרים, מבחינה עיסקית המחיר הוא בסדר גמור.

ושאתה מחליט להשקיע במחשב, מערכת הפעלה כמו שאתם אפילו אמרתם זה דבר הכרחי, בדיוק כמו מעבד, לא אני לא משווה עכשיו בין חומרה לבין תוכנה, אני רק מסביר שאם אתה מחליט להשקיע כ4000+- שקל בחומרת המחשב, אתה צריך להתחשב בכך שגם מערכת הפעלה עולה כסף.

ואם אין בתקציב שלך להשקיע במערכת ההפעלה אז איזה מין דרך זאת זה לקחת תוכנה שלא שילמת עליה כסף.

אני לא מדבר כרגע על עניין ויסטה, ככה שזה לא רלוונטי.
  Reply With Quote
ישן 31-08-06, 15:13   # 19
BHXHUI
Rar.co.il

מיני פרופיל

BHXHUI לא מחובר  

ציטוט:
האם בוגר הטכניון במדעי המחשב יוכל בקלות למצוא עבודה בארץ אילוא מיקרוסופט?
כן.
אחי בוגר טכניון במדעי המחשב ומצא בקלות יחסית עבודה בארץ (וכך עוד רבים), עבודה שלא קשורה (ישירות לפחות) למיקרוסופט. כמו כן אני לא יודע אם אינטל קשורה למיקרוסופט בדרך כלשהי, אך המפעל שלהם בחיפה אוהב סטודנטים/בוגרי טכניון (לוקחים סטודנטים במדעי המחשב/הנדסת חשמל כבר בשנה שנייה).

ציטוט:
חח, גם שאני קונה ג'ינסים וחולצות אני מחפש ממישהו שמוכר באופן לא חוקי (ייבוא לא חוקי) בשביל שהמחיר ירד, אז גם במקרה הזה אין לי בעיה להשתמש במערכת לא חוקית ל3-4 שנים. בנוסף, זה בטוח ל3-4 שנים כי הרי ברור לנו שמיקרוסופט תוציא מערכת חדשה שבלעדיה אי אפשר להפעיל חצי מהדברים החדשים ולא תוציא עדכונים למערכות הישנות.

Last edited by BHXHUI; 31-08-06 at 15:18..
  Reply With Quote
השב

חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים)

חוקי פירסום