|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש ![]() |
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול
![]() |
תצורת הצגה
![]() |
![]() |
# 11 |
חבר חדש
|
לפני הכל לפותח הדיון - ממתי עושים השוואה בין מערכות הפעלה מערכת לאתר כלשהו?
מערכת הפעלה הוא דבר חובה לכל מחשב, לעומת זאת, אתרים למינהם נועדו למטרות רווח\הנאה\מידע וכו'. בכל אופן, ווינדוס מגזימים במחירים שלהם, נכון שהמערכת הפעלה שלהם נוחה והכל, אבל זה לא מצדיק את הכסף ( אולי יש מיקרים שכן אבל זה עדיין לא משתלם לאנשים פרטיים ואולי גם לחברות ). בכל אופן, שום נדבר לא מונע ממכם להוריד את מערכת ההפעלה שלהם ( לא שאני מעודד את זה ) אבל ווינדוס הביאה את זה על עצמה. |
![]() |
![]() |
# 12 |
תודה על תרומתך.
|
גם אם ווינדוס XP היה עולה שקל אחד בלבד, ביל גייטס היה עדיין הכי עשיר בעולם
|
![]() |
![]() |
# 13 |
חבר בקהילה
|
אתה באמת לוקח כל כך הרבה על מערכת php?
גם אני בניתי אחת... אני יכול להיות עשיר חח... בקשר לנושא- אני לוקח מחברים רק אחרי שיורידו את המחירים אני אקנה אותו דבר בקשר למשחקים |
![]() |
![]() |
# 14 |
חבר וותיק
|
תראה , אין להם תחרות אם היה תחרות ויינדוס היה עולה גרושים
עכשיו כולם יגידו לינוקס מה לינוקס ? אין DX - לא טוב לאנשים כמונו אז שאין להם מתחרה הם יכולים לעשות איזה מחיר שהם רוצים תמיד יהיו את הפראיירים שיקנו
# 15 |
חבר וותיק
|
אתם ממש אנשים מסכנים כל "מעודדי הלינוקס" למינהם.
אווקי, אז לקנות ג'נס של לי קופר ב700 ש"ח לעונה אחת זה סבבה, לקנות חולצה מרנואר ב350 ש"ח לעונה אחת גם זה סבבה. אבל לקנות מערכת הפעלה למחשב ל3/4 שנים ב700 ש"ח זה לא אפשרי. אז זה קצת נראה לי לא הגיוני. אתם עושים השוואה בין לינוקס למיקרוספוט (כמובן שאין מקום להשוואות) אבל השאלה, האם לינוקס מעסיקה למעלה מ60 אלף מפתחים ישראלים? האם לינוקס נותנת ביטוי למילה "טכנולוגיה" בארץ? האם בוגר הטכניון במדעי המחשב יוכל בקלות למצוא עבודה בארץ אילוא מיקרוסופט? עם כל הכבוד למדינת ישראל מספר החברות הטכנולויות עדין קטן מאוד ולכן כל מהנדסים למינהים מתקשים למצוא עבודה בשכר מתאים. אז לפני שאתם צועקים וצורחים על המחירים, בוא נשמח לשם שינוי שחלק נכבד מהפיתוח במערכת הפעלה העתידה לבוא , נטלו ישראלים כמוני וכמוך. |
![]() |
![]() |
# 16 | |
חבר חדש
|
ציטוט:
ואולי אתה צודק בנוגע למחיר אבל זה לא מחיר שכל משהו שמשתמש במחשב יכול להרשאות לעצמו, 700. להוציא חלק מהמשכורת על מערכת הפעלה שניתן להוריד\להחליף בלינוקס במקום לקנות אותה. |
|
![]() |
![]() |
# 17 |
חבר על
|
לא יודע מה איתכם אבל לי קנו מערכת הפעלה ב500 ולא ב700
|
![]() |
![]() |
# 18 |
הוסטסניון
|
רובכם לא מתייחסים בכלל לנושא, הסכמתי שמערכת לאתר בPHP הקהל יעד שלה נמוך מאוד ביחס לווינדוס, ונכון שמערכת לאתר PHP זה לא דבר הכרחי.
אבל תבינו, בשוק הזה אין מתחרים, מבחינה עיסקית המחיר הוא בסדר גמור. ושאתה מחליט להשקיע במחשב, מערכת הפעלה כמו שאתם אפילו אמרתם זה דבר הכרחי, בדיוק כמו מעבד, לא אני לא משווה עכשיו בין חומרה לבין תוכנה, אני רק מסביר שאם אתה מחליט להשקיע כ4000+- שקל בחומרת המחשב, אתה צריך להתחשב בכך שגם מערכת הפעלה עולה כסף. ואם אין בתקציב שלך להשקיע במערכת ההפעלה אז איזה מין דרך זאת זה לקחת תוכנה שלא שילמת עליה כסף. אני לא מדבר כרגע על עניין ויסטה, ככה שזה לא רלוונטי. |
![]() |
![]() |
# 19 | ||
Rar.co.il
|
ציטוט:
אחי בוגר טכניון במדעי המחשב ומצא בקלות יחסית עבודה בארץ (וכך עוד רבים), עבודה שלא קשורה (ישירות לפחות) למיקרוסופט. כמו כן אני לא יודע אם אינטל קשורה למיקרוסופט בדרך כלשהי, אך המפעל שלהם בחיפה אוהב סטודנטים/בוגרי טכניון (לוקחים סטודנטים במדעי המחשב/הנדסת חשמל כבר בשנה שנייה). ציטוט:
אנחנו אלופים במחיקת גיבורים. Last edited by BHXHUI; 31-08-06 at 15:18.. |
||
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|