|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש ![]() |
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול
![]() |
תצורת הצגה
![]() |
![]() |
# 1 |
הוסטסניון
|
המחירים של מערכות ההפעלה ווינדוס באמת מופרזים?
יצא לי לא ממזמן לחשוב על זה טיפה....
ותאכלס רובכם מגזימים או שפשוט לא נותנים לזה מחשבה גדולה. קחו למשל מערכת בPHP, אז נכון זה לא דבר הכרחי (בניגוד למערכת הפעלה) וזה לא דבר בסיסי וגם הוא לא משווק לאוכלוסייה גדולה אבל בכל זאת אני למשל לוקח על מערכת קטנה בPHP בסביבות ה1500 שקל. מערכת הפעלה של ווינדוס, קחו למשל את הXP, עולה 500 שקל. אז שוב פעם, נכון הם מוכרים מיליוני ויותר מערכות הפעלה, אבל עדיין. ביחס למשל לחיבור לכבלים, שיוצא לכם בסביבות ה100 שקל כל חודש, אתם מקבלים פה מערכת הפעלה במחיר חד פעמי ב500 שקל. אין לי הרבה ידע בשפה שווינדוס בנויה (אני מניח בייזיק, לא?) אבל אני בטוח שעבודה על המערכת הפעלה והתאמת נוחות (ווינדוס די נוחה), וסגירת חורי אבטחה, ותשלום למתכנתים ולראשי הצוות זה גם כן המון הוצאות ועבודה. אני לא חושב שנכון להגיד שהמחיר מופרז אם לא מסתכלים באמת על העבודה על המוצר. מלבד זאת שאתם צריכים להודות, שהעסקים מעדיפים ללא ספק ווינדוס לעבודה משרדית, ורוב הצרכנים מעדיפים ווינדוס, חנויות המחשבים מעדיפות להמליץ על ווינדוס. וזה מוצר שמספק את הצרכים של הצרכן מבחינת משחקים, תוכנות.. ביל גייטס הוציא מוצר שתאכלס שאין לו מתחרים רבים (עובדה שיותר מחצי ממשתמשי המחשב משתמשים בווינדוס). וכל זה סיבות די טובות לדעתי למחיר גבוה, לא ככה? |
![]() |
![]() |
# 2 |
הנהלת הפורום לשעבר
|
אתה לא חושב נכון, מערכת PHP זה לא דבר שאתה חייב במחשב וקהל היעד נמוך.
פה אתה מדבר על שוק של 90% מהמחשבים בעולם מתעניינים, כך שהרווח הוא אסטרונומי, גם אם ימכרו את זה בחצי, בשליש מהמחיר הרווח עדיין ישאר אסטרונומי. צריך להשאיר הכל בפרופורציות. |
![]() |
![]() |
# 3 | |
Permanently Banned
|
אתה אומר ש500-2000 שקל זה מחיר מוצדק?
ציטוט:
הרי הם מרווחים על כל מע' הפעלה שהם מוכרים כסף... ומחזיקים טכנאים שרובם מפרמטים מחשבים מסדרים תקלות של וירוסים... ואם היו ממליצים על לינוקס חצי מההכנסות היו הולכות להם... |
|
![]() |
![]() |
# 4 |
משתמש - היכל התהילה
|
לא יודע איך זה בשבילך, אבל בשביל הרבה אנשים, ה500 שקל זה 20 שעות עבודה, אז כן, זה מופרז.
|
![]() |
![]() |
# 5 |
משתמש - היכל התהילה
|
אתה חושב שהמחירים מופרזים כעת?
מחירי Windows Vista נעים בין 250$ ל500$ בסיטונאות לפני יבוא. |
![]() |
![]() |
# 6 |
משתמש - היכל התהילה
|
ה-Windows XP עולה עכשיו 500 שקל, אני קניתי חודשיים-שלוש לפני שיצא ה-XP את Windows 98 Second Edition ב-700 שקל.
|
![]() |
![]() |
# 7 |
Permanently Banned
|
לא יודע מה איתך, אבל אני לא ישלם 700 שקל לווינדוס מקורי
לוקחים מחבר\שכן צורבים, כולם עושים את זה - וזה בחינם ואל עכשיו תטיפו לי מוסר על "זה לא חוקי", כי אף אחד לא ממש שם עלזה, פרייאר מי שקונה במקום לקנות ב700 שקל האלה עוד דברים למחשב\לחסוך. |
![]() |
![]() |
# 8 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
בן-אדם יקנה את זה, יפרסם את זה באיזה פורום. כולם יתקינו וזהו.. P: |
|
![]() |
![]() |
# 9 |
Permanently Banned
|
עכשיו יש משהו חדש בגלל שהם יודעים שצורבים ושזה לא חוקי אז שאתה בא לקנות מחשב אותו מוכר בחנות יכול להתקין לך XP חינם ככה שזה יהיה מקורי אבל אתה לא מקבל את הדיסק המקורי יש לו בדיסק אחד הוא יכול להתקין על כ50 מחשבים משהו כזה ואז יש לו סיריאל שונהו וכו'
|
![]() |
![]() |
# 10 | |
Авторитет
|
חבר'ה, כמו שאמרתי באשכול הקודם - מספיק לשחק אותה צדיקים!!!
כל אחד פה, אבל כל אחד פה לא יקנה מערכת הפעלה למחשב ב500 - 700 ש"ח, תחשבו על זה: 700 ש"ח? אולי בשבילכם זה בא בכמה דקות מההורים, אבל בהחלט לא לרוב כאן. ותחשבו על מה אתם מבזבזים את ה700 ש"ח, בשביל להוכיח לכמה אנשים שאתם צדיקים ואתם הולכים עם העיניין של החוקיות (שמוזר זה, שחצי מהתוכנות המופעלות אצלכם במחשב הם פרוצות שהכנסתם להן סריאל). מספיק, זה _לא_ בושה שאתם צורבים\מורידים או משתמשים בווינדאוס לא חוקי.
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|