|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 11 | |
חבר חדש
דירוג מסחר: (0)
|
ציטוט:
![]() זיינת לי ת'שכל עם ההודעות שלך... |
|
![]() |
![]() |
# 14 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
ואני גם בטוח שרוב פורום הוסטס מעדיף את הפורום עם ילדים שמדברים ככה. אני לעומת זאת חושב שזאת עילה מצויינת לבאן, כי אני אישית לא רוצה לראות אותך כאן. אז באמת לא מפריע לי שלא תמכור כאן יותר את המערכת ניהול לקוחות שעשית ב-vb. ובאמת לא מפריע לי, שתפסיק למכור כל דבר בעצם. מאז שנרשמת לכאן, כל פעם ששמעתי ממך, זה או שאמרו שאתה שולח Spam של החברה שלך, או שאמרו שאתה לוקח שם של מעצב מוכר בשביל ה"שם" שהוא יצר לעצמו, ורוצה שהוא עוד ישלם לך בשביל להחליף, או שראיתי הודעות שבהם אתה מוכר דברים שלך. אז אתה יכול להגיד לי שזיינתי לך את השכל, או שאני פלוץ, אני מאוד מקווה שהצלחת לקרא את כל ההודעה, וכך תוכל לקרא גם את סופה, תתבגר, הקללות האלה לא מזיזות לי, הם גם לא יצחיקו אף אחד, ואתה לא יוצא "גבר" ככה, מקסימום מרחמים עליך. בהצלחה לך ויום טוב. |
|
![]() |
![]() |
# 15 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
נימאסת כבר אתה לא מבין?... בהתחלה לקחת לי את הכינוי, לאחר מכן לדבר אליי כאילו אני חברה שלך ובסוף אמרת לי שאני אשלם לך כדי שתחליף את הכינוי.... עד אז חשבתי שזה באמת הסוף, אבל לא..... אני רואה כמה הודעות מעצבנות יש לך לווא דווקא עליי אלא גם אל משתמשים אחרים, הפעם באמת הגזמת ואני לא מתכוון לעבור על זה בשתיקה..! קודם כל דיווחתי ואם זה לא יעזור אני אדבר עם המנהלים הראשיים. תבין דבר אחד שלא רק אני חושב נמאסת "ילד". |
|
![]() |
![]() |
# 16 | |
חבר על
|
ציטוט:
![]() הוא צודק אתה חוצפן אם אני זוכר גם serv-il זאת ההעתקה אז ת'למד לחשוב על שמות לבד "ילד" |קורץ|
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|