![]() |
# 14 | ||||
חבר פורום
|
ציטוט:
אני לא משווה אותנו לאמריקאים, אני אמרתי שצריך לאמץ את דרך הלחימה של שיטוח כפרים (ולידיעתך הנושא כבר עלה על שולחן הדיונים בממשלה ועדיין לא נשלל). אנשים אומרים יותר מדי אמריקה אמריקה, תתעוררו בקרוב אמריקה לא תהיה המעצמה היחידה בעולם הזה, תנו לעולם כמה שנים. האמריקאים עזרו לנו רק שזה עוזר להם: ברית המועצות הייתה בעלת ברית של ארצות ערב. ארצות ערב נלחמו נגדנו. ארצות הברית עזרה לנו להחליש את כוחם של החברים של ברית המועצות. וסה"כ הם עזרו לנו רק ביום כיפור, שאז הייתה סכנה להתפרצות של מלחמת העולם השלישית. אנחנו בלי האמריקאים היינו פה ועוד איך. אולי שתגדל בשנתיים ותתגייס לצבא תלמד כוחה של ישראל מהו (תלמד קצת, אלא אם כן תהיה שותף לסודות מדינה), ארה"ב לא סתם שמרה איתנו על קשרים טובים. ציטוט:
אנחנו לא סתם בעלי ברית שלהם (סתם יש סעודיה, ירדן, מצרים). תהיה בטוח שהם לא היו בוחרים סתם את המדינה הכי קטנה, העם הכי קטן, האנשים הכי שנואים באזור אם לא היה יוצא להם משהו. ציטוט:
ועכשיו הכח של ארה"ב שדיברתם עליו חוזר אליך- ניסו כבר לגרום לנו לאכול שאריות, בשביל זה יש לנו בעלת ברית שפשוט אומרת "וטו" כל פעם ![]() ציטוט:
אני פתוח לשינויים בדעה, אבל לא שינויים שישנו את המחשבות שיש לי שנים בראש.
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|