|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 11 | |
הנהלת הפורום לשעבר
|
ציטוט:
![]() תמנע מדאבל פוסט. אגב, לא טיל קטן, אבל אם רוצים שלא תהיה לבנון..זה בהחלט אפשרי.. |
|
![]() |
![]() |
# 12 | |
חבר פורום
|
ציטוט:
אתם מגזימים, ממש אבל ממש הלכתם רחוק. אני לא דיברתי על השמדת אפילו עיר בלבנון, אני יצאתי בטענה שהכוחות שלנו לא מקבלים מספיק תמיכה אווירית ושני האלופים במיל' פה נתנו לי הרצאה על מה חיל האוויר שלנו יכול לעשות ללבנון. אם כבר הולכים על הרס, פצצות המימן של ישראל יכולות לשמיד את כדור הארץ מספר פעמים (זה אומר שצריך להשתמש בהן?).
![]() |
# 13 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
חחחחח..לא מקבלים תמיכה אווירית? מאיפה שמעתה את זה? חיל האוויר שלנו מפציץ מאות מטרות ביום ובלילה...וגם בלי שתדע הם מנקים את כל השטח לחיל הרגלים לפני שחיל הרגלים נכנס...לפעמים זה לא באמת מספיק אבל תאמין לי שבלעדיהם לא היינו כלום והיו מאות חיילים הרוגים |
|
![]() |
![]() |
# 14 | |
חבר פורום
|
ציטוט:
זאת לא אשמת חיל האוויר, זאת אשמת הממשלה. רק הבהרה לאלה שלא הבינו אותי: יש לנו את חיל האוויר הטוב בעולם עם הטכנולוגיה המתקדמת בעולם וכמובן הטייסים הטובים בעולם. אבל אם אין אישור מהממשלה לפעול בעוצמה רבה יותר ולהפוך את הכפרים של חיזבאללה לפלטה אנחנו רק יכולים לחכות להרוגים שבדרך.
"...אלוהינו שבשמיים למענך עשה אם לא למעננו; לחץ את לוחצינו; לחם את לוחמינו..." Last edited by Bla123Bla; 10-08-06 at 13:02.. |
|
![]() |
![]() |
# 15 | |
הנהלת הפורום לשעבר
|
ציטוט:
אם הרמטכ"ל היה רוצה להשמיד את לבנון ולסגור את הסיפור הוא יכול....אם הרמטכ"ל רוצה להעלים את בירות ואת נאסראללה ביחד איתה הוא יכול...אבל...המדינה לא תרשה לו..וזה מה שהוא התכוון..הוא התכוון שבפעולה העכשווית זה לא יגמר עם ח"א...כי אסור לו להגזים...כי אם אנחנו נשמיד את כל לבנון..המלחמה כביכול תיגמר..אבל הנזק התדמיתי של ישראל יהיה תמידי ומוחלט... בקשר לעריכה שלך..לא יהיה אישור לפעול ביותר כוח (מבחינת הפצצות של ח"א על בנייני מגורים שאולי מצויים של מחבלים אך יש גם "חפים מפשע")...כי פצצה של טון שנופלת על בניין עם 200 איש...אולי זה יהרוג 10 מחבלים מבוקשים...ובעיניי זה מצויין...וגם בעינך...אבל בעיני העולם זה לא נראה טוב..זה נראה רע מאוד.....וככה זה עובד..ולא תוכל לשנות את זה כי ה190 כביכול חפים מפשע הם העיקר...והמחבלים הם הטפל.. אגב, זה לא אשמת הממשלה..זה אשמת העולם...אנחנו כביכול הצודקים....אולי זה ילדותי להגיד את זה..אבל אי אפשר להשמיט את הפרט הזה שאומר "הם התחילו".. |
|
![]() |
![]() |
# 16 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
כנראה לא הבנתי אותך נכון=\ אני גם חושב כמוך...שצריך להרחיב את הפעילות של חיל האוויר ליותר מסיבית. גם הטייסים חושבים ככה...חבל שלא ראיתה תתוכנית של חיים הכט אתמול... הם ממש נחושים להרחיב תפעולה ושיתנו להם יד יותר חופשית ומעשית |
|
![]() |
![]() |
# 17 | |||
חבר פורום
|
ציטוט:
אבל נעזוב את זה, לא אני ולא אתה יכולים להגדיר מי הן יחידות העילית של צה"ל. תסכים איתי שאנחנו לא יכולים ואסור לנו גם עם כל העולם לא קשור להשמיד את לבנון על אזרחיה (מדבר איתך אחד שבכל פעם מאז שהייתה לו זכות בחירה תמך בימין הקיצוני). יש גבולות מסויימים, אנו עדיין לא קרובים אליהם. אם הממשלה תיתן אישור יש לחיל האוויר הרבה מה לתת ועדיין לא לעבור את הגבולות הללו. שהממשלה נתנה, ראינו איך חיל האוויר שיתק את עזה ושאר השטחים אולי ב20% מכוחו. ציטוט:
ציטוט:
"...אלוהינו שבשמיים למענך עשה אם לא למעננו; לחץ את לוחצינו; לחם את לוחמינו..." Last edited by Bla123Bla; 10-08-06 at 13:12.. |
|||
![]() |
![]() |
# 18 | |
הנהלת הפורום לשעבר
|
ציטוט:
לבנון בשבילי היא האויב האמיתי...כי היא נותנת לחיזבאללה שהוא ארגון טרור מוכרז להתנהג בתור הצבא שלהם ואפילו לתת להם אמצעים (מי שזוכר את פגיעת הטיל בסטי"ל...זה היה עם מכ"מ של הצבא הלבנוני לפי מה שאמרו) ואני לא מבין למה אם המדינה הזאת משתפת פעולה אנחנו לא מכריזים שום דבר נגדה?...למה לא כמו שאמר איזה טייס בתוכנית של חיים הכט...להחזיר אותם לימי הביניים?..להפציץ את החשמל, המיים כל דבר שרק אפשר ולא מסכן אזרחים...אז יקח 10 שנים לשקם את לבנון..אבל הם הכניסו את זה לעצמם כשהם לא פעלו נגד החיזבאללה... בזה..אני לא מסכים עם המדינה שלא ביצעה..בכל השאר..עם ח"א הם צודקים 100%..אם היית רואה אתמול חיים הכט היה מטרה של מחבל מבוקש...המטוס הגיע היה עם הסמן והודיעו לו בקשר שיש 3 ילדים בהמשך הכביש...לא באוטו של המחבל לא כלום...בהמשך הכביש...וביטלו את המשימה...ובזה אני תומך..כי הרושם שאנחנו נשאיר על העולם אם נהרוג את ה3 ילדים האלה ואת המחבל..יהיה יותר גרוע ועדיף כבר לבטל. אז כן..יש חילוקי דעות..והרחבת הפעילות הקרקעית היא הכרחית לקיום שלנו..כי אסור לנו לעשות עם ח"א עוד..ורק נשאר להכניס חי"ר.. אגב, עזה זה משהו שונה לגמרי..זה לא מדינה לפחות לא בדיוק...זה שונה.. |
|
![]() |
![]() |
# 19 | ||||
חבר פורום
|
ציטוט:
עם לבנון או בלי לבנון החיזבאללה נשאר חיזבאללה, ובנושא הזה אין מה לעשות! לא איכפת לו מהחשמל ומהכלכלה של לבנון (תמיד יש את אירן שתביא כסף), לא איכפת לו ממש מהצבא הלבנוני (הוא רואה את עצמו כהצבא), לא איכפת לו מהאזרחים וגם אם כן, רק מהשיעים. נמוטט את לבנון בלי לפגוע ישירות בחיזבאללה- חבל על הזמן והכסף. ציטוט:
לחיל האוויר יש עוד הרבה מה לעשות, זו כבר לא לחימה בשטחים...לא יהיה קרב אחד בלי מסוקי/מטוסי תקיפה של צה"ל. כמו כן אולי אפילו כדאי להפיל פצצות בשטחים של החיזבאללה (ירי לא מדוייק) רק בשביל ליצור פחד אצל אויבנו. אני לא בטוח מה יש עוד לעשות, אבל זה עובדה שחיל האוויר עדיין עושה כל יום יותר מ-100 הפצצות. להכניס חי"ר בלי כתישה של השטח זה יהיה אסון, אני אומר לך את זה בתור אחד שנלחם בעבר עבור צה"ל והמדינה ובתור אחד שמנסה לדבר עם החברים בלבנון שמזדמן להם. כל כפר שניכנסים אליו צריך להוריד את כל הבתים וזהו, גם ככה נשארו שם רק מחבלים. רק להזכיר, הנושא העיקרי שעליו כתבתי הוא: די להכתבות מצד העולם, אנחנו צריכים לפעול עפ"י מה שנכון וטוב לנו...לא לצרפת או ארה"ב. אגב, ציטוט:
ציטוט:
B52- כמובן רק דוגמא לכתישה.
"...אלוהינו שבשמיים למענך עשה אם לא למעננו; לחץ את לוחצינו; לחם את לוחמינו..." Last edited by Bla123Bla; 10-08-06 at 13:32.. |
||||
![]() |
![]() |
# 20 | |||||
הנהלת הפורום לשעבר
|
ציטוט:
ציטוט:
ואתה לא מבין מה המטרה הסופית..אם אתה מנתק את החשמל והמים..סביר להניח שתתחיל מלחמת אזרחים בלבנון נגד החיזבאללה וזה מה שאנחנו מקווים ליצור...ואז אולי לבנון תתחיל לפרק את החיזבאללה. ציטוט:
ציטוט:
ציטוט:
זה בעייתי כל העניין..והוויכוח עליו זה סתם, כמו לנסות לדחוף מים כי אין תשובה ממשית...מה שנשאר זה פשוט להסתכל קדימה ולראות מה יקרה..כי לא לי ולא לך יש את הכוח לשנות את זה. |
|||||
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|