הרשם שאלות ותשובות רשימת חברים לוח שנה הודעות מהיום

חזור   הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל > Off-topic, מחשבים, קהילה ומשוב > Off-Topic וסיקורים

|!|

השב

כלים לאשכול תצורת הצגה
ישן 10-08-06, 12:49   # 11
meshuga
הנהלת הפורום לשעבר

meshuga's Avatar

מיני פרופיל

meshuga לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי Sparkie
חחחח אם נותנים לחיל האוויר לעשות מה שהוא רוצה היא נגמרת בתוך פחות משניה...
טיל אחד...וכל לבנון הופכת לעיר רפאים

כנראה שלא הבנתה אותי נכון בכלל...או שבטעות לחצתה על Quote בהודעה שלי במקום בהודעה של מישו' אחר=\
לא דיברתי בכלל על עיראק ולא דיברתי בכלל על להשמיד את כל לבנון ולא דיברתי בכלל על התמיכה מהאמריקאים=\
ערכתי...עכשיו אתה תבין למה ציטטתי אותך
תמנע מדאבל פוסט.

אגב, לא טיל קטן, אבל אם רוצים שלא תהיה לבנון..זה בהחלט אפשרי..
  Reply With Quote
ישן 10-08-06, 12:55   # 12
Bla123Bla
חבר פורום

מיני פרופיל

Bla123Bla לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי meshuga
ערכתי...עכשיו אתה תבין למה ציטטתי אותך
תמנע מדאבל פוסט.

אגב, לא טיל קטן, אבל אם רוצים שלא תהיה לבנון..זה בהחלט אפשרי..

אתם מגזימים, ממש אבל ממש הלכתם רחוק.
אני לא דיברתי על השמדת אפילו עיר בלבנון, אני יצאתי בטענה שהכוחות שלנו לא מקבלים מספיק תמיכה אווירית ושני האלופים במיל' פה נתנו לי הרצאה על מה חיל האוויר שלנו יכול לעשות ללבנון.

אם כבר הולכים על הרס, פצצות המימן של ישראל יכולות לשמיד את כדור הארץ מספר פעמים (זה אומר שצריך להשתמש בהן?).
ישן 10-08-06, 12:57   # 13
Sparkie
חבר מתקדם

מיני פרופיל

Sparkie לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי Bla123Bla
אתם מגזימים, ממש אבל ממש הלכתם רחוק.
אני לא דיברתי על השמדת אפילו עיר בלבנון, אני יצאתי בטענה שהכוחות שלנו לא מקבלים מספיק תמיכה אווירית ושני האלופים במיל' פה נתנו לי הרצאה על מה חיל האוויר שלנו יכול לעשות ללבנון.

אם כבר הולכים על הרס, פצצות המימן של ישראל יכולות לשמיד את כדור הארץ מספר פעמים (זה אומר שצריך להשתמש בהן?).

חחחחח..לא מקבלים תמיכה אווירית?
מאיפה שמעתה את זה?
חיל האוויר שלנו מפציץ מאות מטרות ביום ובלילה...וגם בלי שתדע
הם מנקים את כל השטח לחיל הרגלים לפני שחיל הרגלים נכנס...לפעמים זה לא באמת מספיק
אבל תאמין לי שבלעדיהם לא היינו כלום והיו מאות חיילים הרוגים
  Reply With Quote
ישן 10-08-06, 12:59   # 14
Bla123Bla
חבר פורום

מיני פרופיל

Bla123Bla לא מחובר  

ציטוט:
חחחחח..לא מקבלים תמיכה אווירית?
מאיפה שמעתה את זה?
חיל האוויר שלנו מפציץ מאות מטרות ביום ובלילה...וגם בלי שתדע
הם מנקים את כל השטח לחיל הרגלים לפני שחיל הרגלים נכנס...לפעמים זה לא באמת מספיק
אבל תאמין לי שבלעדיהם לא היינו כלום והיו מאות חיילים הרוגים
אתם מציגים את זה כאילו אני מזלזל בחיל האוויר.אתה לא בלבנון, אני לא שם (אני אולי אהיה בשבועות הקרובים) אבל חברים שלי שעכשיו שם אומרים שאם חיל האוויר היה פועל בכח רב יותר היה סיכוי ממשי להתקדמות יותר מהירה ולפחות נפגעים. שבאו לחלץ לפני יומיים נראה לי חיילים פשוט היה צריך להרוס את כל הכפר שם, אבל לא הממשלה שלנו מוסרית ניתן לחייל למות מפצעיו.

זאת לא אשמת חיל האוויר, זאת אשמת הממשלה.

רק הבהרה לאלה שלא הבינו אותי:
יש לנו את חיל האוויר הטוב בעולם עם הטכנולוגיה המתקדמת בעולם וכמובן הטייסים הטובים בעולם.
אבל אם אין אישור מהממשלה לפעול בעוצמה רבה יותר ולהפוך את הכפרים של חיזבאללה לפלטה אנחנו רק יכולים לחכות להרוגים שבדרך.

Last edited by Bla123Bla; 10-08-06 at 13:02..
  Reply With Quote
ישן 10-08-06, 13:04   # 15
meshuga
הנהלת הפורום לשעבר

meshuga's Avatar

מיני פרופיל

meshuga לא מחובר  

ציטוט:
ברור, אם אנחנו רוצים לחיות בסרט אז זה ככה. חיל האוויר לא צריך לגרום להרס אלא לתוצאות.
אם הוא יפציץ סתם את כל לבנון יכול להיות שלא יקרה כלום למחבלי החיזבאללה.

אנחנו צריכים תוצאות- חיסול מסיבי של של מחבלי החיזבאללה. להזכיר לך, חיל האוויר ניסה לחסל מספר פעמים מחבל שנחשב קטן בקנה מידה עולמי ושמו מוחמד דף וכל פעם הייתה להם תקלה.
לא כל דבר שחיל האוויר יעשה יהיה מושלם.

אבל מגלן היא לא יחידת קומנדו בדיוק שיכולה לבצע קרבות לבד (לעומת מטכ"ל למשל). לא מזלזל במגלן, לפי מה שזכור לי לא ראיתי פעולות שלהם בתקופה שהייתי בצבא, אבל אי אפשר לדעתי להשוות אותם ליחידות הקומנדו של ישראל שעוברות הכשרה רב תחומית.
אני בטוח שלך יש מושג מפקד חיל האוויר. תאמין לי שאם היו חושבים שחיל האוויר יכול לגמור את המלחמה לבד היו עושיםאת זה. מוזר שאפילו הרמטכ"ל שהיה מפקד חיל האוויר אמר שחיל האוויר לא יכול לגמור את המלחמה לבד, אבל אתה בטח יודע יותר טוב.
מגלן היא יחידה שעוברת הכשרה שלא אני ולא אתה יודעים...לפחות בינתיים...נכון..היא לא ברמה של מטכ"ל..אבל היא עדיין נחשבת ליחידה עילית.

אם הרמטכ"ל היה רוצה להשמיד את לבנון ולסגור את הסיפור הוא יכול....אם הרמטכ"ל רוצה להעלים את בירות ואת נאסראללה ביחד איתה הוא יכול...אבל...המדינה לא תרשה לו..וזה מה שהוא התכוון..הוא התכוון שבפעולה העכשווית זה לא יגמר עם ח"א...כי אסור לו להגזים...כי אם אנחנו נשמיד את כל לבנון..המלחמה כביכול תיגמר..אבל הנזק התדמיתי של ישראל יהיה תמידי ומוחלט...

בקשר לעריכה שלך..לא יהיה אישור לפעול ביותר כוח (מבחינת הפצצות של ח"א על בנייני מגורים שאולי מצויים של מחבלים אך יש גם "חפים מפשע")...כי פצצה של טון שנופלת על בניין עם 200 איש...אולי זה יהרוג 10 מחבלים מבוקשים...ובעיניי זה מצויין...וגם בעינך...אבל בעיני העולם זה לא נראה טוב..זה נראה רע מאוד.....וככה זה עובד..ולא תוכל לשנות את זה כי ה190 כביכול חפים מפשע הם העיקר...והמחבלים הם הטפל..

אגב, זה לא אשמת הממשלה..זה אשמת העולם...אנחנו כביכול הצודקים....אולי זה ילדותי להגיד את זה..אבל אי אפשר להשמיט את הפרט הזה שאומר "הם התחילו"..
  Reply With Quote
ישן 10-08-06, 13:05   # 16
Sparkie
חבר מתקדם

מיני פרופיל

Sparkie לא מחובר  

ציטוט:
אתם מציגים את זה כאילו אני מזלזל בחיל האוויר.אתה לא בלבנון, אני לא שם (אני אולי אהיה בשבועות הקרובים) אבל חברים שלי שעכשיו שם אומרים שאם חיל האוויר היה פועל בכח רב יותר היה סיכוי ממשי להתקדמות יותר מהירה ולפחות נפגעים. שבאו לחלץ לפני יומיים נראה לי חיילים פשוט היה צריך להרוס את כל הכפר שם, אבל לא הממשלה שלנו מוסרית ניתן לחייל למות מפצעיו.

זאת לא אשמת חיל האוויר, זאת אשמת הממשלה.

רק הבהרה לאלה שלא הבינו אותי:
יש לנו את חיל האוויר הטוב בעולם עם הטכנולוגיה המתקדמת בעולם וכמובן הטייסים הטובים בעולם.
אבל אם אין אישור מהממשלה לפעול בעוצמה רבה יותר ולהפוך את הכפרים של חיזבאללה לפלטה אנחנו רק יכולים לחכות להרוגים שבדרך.
בדיוק אחי...אני איתך בדבר הזה..לגמרי
כנראה לא הבנתי אותך נכון=\
אני גם חושב כמוך...שצריך להרחיב את הפעילות של חיל האוויר ליותר מסיבית.
גם הטייסים חושבים ככה...חבל שלא ראיתה תתוכנית של חיים הכט אתמול...
הם ממש נחושים להרחיב תפעולה ושיתנו להם יד יותר חופשית ומעשית
  Reply With Quote
ישן 10-08-06, 13:08   # 17
Bla123Bla
חבר פורום

מיני פרופיל

Bla123Bla לא מחובר  

ציטוט:
מגלן היא יחידה שעוברת הכשרה שלא אני ולא אתה יודעים...לפחות בינתיים...נכון..היא לא ברמה של מטכ"ל..אבל היא עדיין נחשבת ליחידה עילית.

אם הרמטכ"ל היה רוצה להשמיד את לבנון ולסגור את הסיפור הוא יכול....אם הרמטכ"ל רוצה להעלים את בירות ואת נאסראללה ביחד איתה הוא יכול...אבל...המדינה לא תרשה לו..וזה מה שהוא התכוון..הוא התכוון שבפעולה העכשווית זה לא יגמר עם ח"א...כי אסור לו להגזים...כי אם אנחנו נשמיד את כל לבנון..המלחמה כביכול תיגמר..אבל הנזק התדמיתי של ישראל יהיה תמידי ומוחלט...
הכוונה שלי ביחידת עילית הייתה שונה. גם הפלס"רים נחשבות יחידת עילית והאמת, שהייתי בשטחים לא ראיתי אותם עושות משהו יותר מיוחד ממה שאני עשיתי בתור חייל בגדודי הצנחנים.
אבל נעזוב את זה, לא אני ולא אתה יכולים להגדיר מי הן יחידות העילית של צה"ל.

תסכים איתי שאנחנו לא יכולים ואסור לנו גם עם כל העולם לא קשור להשמיד את לבנון על אזרחיה (מדבר איתך אחד שבכל פעם מאז שהייתה לו זכות בחירה תמך בימין הקיצוני).

יש גבולות מסויימים, אנו עדיין לא קרובים אליהם. אם הממשלה תיתן אישור יש לחיל האוויר הרבה מה לתת ועדיין לא לעבור את הגבולות הללו. שהממשלה נתנה, ראינו איך חיל האוויר שיתק את עזה ושאר השטחים אולי ב20% מכוחו.

ציטוט:
בדיוק אחי...אני איתך בדבר הזה..לגמרי
כנראה לא הבנתי אותך נכון=\
אני גם חושב כמוך...שצריך להרחיב את הפעילות של חיל האוויר ליותר מסיבית.
גם הטייסים חושבים ככה...חבל שלא ראיתה תתוכנית של חיים הכט אתמול...
הם ממש נחושים להרחיב תפעולה ושיתנו להם יד יותר חופשית ומעשית
אם חשבת לרגע שאני מפקפק ביכולותיו של חיל האוויר הישראלי אז תדע לך שאני מעריץ של הטייסים האלה. אבל כנראה היה משהו בדברי שהראה כאילו אני מפקפק בחיל האוויר. ההתנגדות היחידה שלי היא לממשלה- רק היא יכולה להחליט באיזו עוצמה נתקוף.

ציטוט:
בקשר לעריכה שלך..לא יהיה אישור לפעול ביותר כוח (מבחינת הפצצות של ח"א על בנייני מגורים שאולי מצויים של מחבלים אך יש גם "חפים מפשע")...כי פצצה של טון שנופלת על בניין עם 200 איש...אולי זה יהרוג 10 מחבלים מבוקשים...ובעיניי זה מצויין...וגם בעינך...אבל בעיני העולם זה לא נראה טוב..זה נראה רע מאוד.....וככה זה עובד..ולא תוכל לשנות את זה כי ה190 כביכול חפים מפשע הם העיקר...והמחבלים הם הטפל..

אגב, זה לא אשמת הממשלה..זה אשמת העולם...
חיל האוויר הפיל שתי פצצות של טון על ביתו של סלאח שחאדה בעזה בלי בעיה תוך כדי הרג אזרחים רבים- תומך בזה לגמרה. אבל זו כן אשמת הממשלה שהיא נותנת לעולם להכתיב לנו תנאים.

Last edited by Bla123Bla; 10-08-06 at 13:12..
  Reply With Quote
ישן 10-08-06, 13:15   # 18
meshuga
הנהלת הפורום לשעבר

meshuga's Avatar

מיני פרופיל

meshuga לא מחובר  

ציטוט:
הכוונה שלי ביחידת עילית הייתה שונה. גם הפלס"רים נחשבות יחידת עילית והאמת, שהייתי בשטחים לא ראיתי אותם עושות משהו יותר מיוחד ממה שאני עשיתי בתור חייל בגדודי הצנחנים.
אבל נעזוב את זה, לא אני ולא אתה יכולים להגדיר מי הן יחידות העילית של צה"ל.

תסכים איתי שאנחנו לא יכולים ואסור לנו גם עם כל העולם לא קשור להשמיד את לבנון על אזרחיה (מדבר איתך אחד שבכל פעם מאז שהייתה לו זכות בחירה תמך בימין הקיצוני).

יש גבולות מסויימים, אנו עדיין לא קרובים אליהם. אם הממשלה תיתן אישור יש לחיל האוויר הרבה מה לתת ועדיין לא לעבור את הגבולות הללו. שהממשלה נתנה, ראינו איך חיל האוויר שיתק את עזה ושאר השטחים אולי ב20% מכוחו.

אם חשבת לרגע שאני מפקפק ביכולותיו של חיל האוויר הישראלי אז תדע לך שאני מעריץ של הטייסים האלה. אבל כנראה היה משהו בדברי שהראה כאילו אני מפקפק בחיל האוויר. ההתנגדות היחידה שלי היא לממשלה- רק היא יכולה להחליט באיזו עוצמה נתקוף.
שמע...דבר אחד אני לא תומך במדינה במה שהם לא עשו עד עכשיו...הפגיע בתשתיות...
לבנון בשבילי היא האויב האמיתי...כי היא נותנת לחיזבאללה שהוא ארגון טרור מוכרז להתנהג בתור הצבא שלהם ואפילו לתת להם אמצעים (מי שזוכר את פגיעת הטיל בסטי"ל...זה היה עם מכ"מ של הצבא הלבנוני לפי מה שאמרו) ואני לא מבין למה אם המדינה הזאת משתפת פעולה אנחנו לא מכריזים שום דבר נגדה?...למה לא כמו שאמר איזה טייס בתוכנית של חיים הכט...להחזיר אותם לימי הביניים?..להפציץ את החשמל, המיים כל דבר שרק אפשר ולא מסכן אזרחים...אז יקח 10 שנים לשקם את לבנון..אבל הם הכניסו את זה לעצמם כשהם לא פעלו נגד החיזבאללה...
בזה..אני לא מסכים עם המדינה שלא ביצעה..בכל השאר..עם ח"א הם צודקים 100%..אם היית רואה אתמול חיים הכט היה מטרה של מחבל מבוקש...המטוס הגיע היה עם הסמן והודיעו לו בקשר שיש 3 ילדים בהמשך הכביש...לא באוטו של המחבל לא כלום...בהמשך הכביש...וביטלו את המשימה...ובזה אני תומך..כי הרושם שאנחנו נשאיר על העולם אם נהרוג את ה3 ילדים האלה ואת המחבל..יהיה יותר גרוע ועדיף כבר לבטל.
אז כן..יש חילוקי דעות..והרחבת הפעילות הקרקעית היא הכרחית לקיום שלנו..כי אסור לנו לעשות עם ח"א עוד..ורק נשאר להכניס חי"ר..

אגב, עזה זה משהו שונה לגמרי..זה לא מדינה לפחות לא בדיוק...זה שונה..
  Reply With Quote
ישן 10-08-06, 13:29   # 19
Bla123Bla
חבר פורום

מיני פרופיל

Bla123Bla לא מחובר  

ציטוט:
שמע...דבר אחד אני לא תומך במדינה במה שהם לא עשו עד עכשיו...הפגיע בתשתיות...
לבנון בשבילי היא האויב האמיתי...כי היא נותנת לחיזבאללה שהוא ארגון טרור מוכרז להתנהג בתור הצבא שלהם ואפילו לתת להם אמצעים (מי שזוכר את פגיעת הטיל בסטי"ל...זה היה עם מכ"מ של הצבא הלבנוני לפי מה שאמרו) ואני לא מבין למה אם המדינה הזאת משתפת פעולה אנחנו לא מכריזים שום דבר נגדה?
הדעה שלי הפוכה משלך, חיזבאללה היא האוייב האמיתי. אך אני בעד לפגוע במטרות טקטיות בלבנון (בסיסי צבא, תכנות מכ"ם, תחנות חשמל וממסר, מפעלים וכו...). אבל מה זה יעזור לנו?
עם לבנון או בלי לבנון החיזבאללה נשאר חיזבאללה, ובנושא הזה אין מה לעשות! לא איכפת לו מהחשמל ומהכלכלה של לבנון (תמיד יש את אירן שתביא כסף), לא איכפת לו ממש מהצבא הלבנוני (הוא רואה את עצמו כהצבא), לא איכפת לו מהאזרחים וגם אם כן, רק מהשיעים.

נמוטט את לבנון בלי לפגוע ישירות בחיזבאללה- חבל על הזמן והכסף.

ציטוט:
בזה..אני לא מסכים עם המדינה שלא ביצעה..בכל השאר..עם ח"א הם צודקים 100%..אם היית רואה אתמול חיים הכט היה מטרה של מחבל מבוקש...המטוס הגיע היה עם הסמן והודיעו לו בקשר שיש 3 ילדים בהמשך הכביש...לא באוטו של המחבל לא כלום...בהמשך הכביש...וביטלו את המשימה...ובזה אני תומך..כי הרושם שאנחנו נשאיר על העולם אם נהרוג את ה3 ילדים האלה ואת המחבל..יהיה יותר גרוע ועדיף כבר לבטל.
אז כן..יש חילוקי דעות..והרחבת הפעילות הקרקעית היא הכרחית לקיום שלנו..כי אסור לנו לעשות עם ח"א עוד..ורק נשאר להכניס חי"ר..
הנה, עם הפעולה שם אני לא מסכים. ילדים ימותו במלחמה הזאת כי המחבלים מסתתרים מאחוריהם, אפשר להאשים רק את הרוצחים.

לחיל האוויר יש עוד הרבה מה לעשות, זו כבר לא לחימה בשטחים...לא יהיה קרב אחד בלי מסוקי/מטוסי תקיפה של צה"ל. כמו כן אולי אפילו כדאי להפיל פצצות בשטחים של החיזבאללה (ירי לא מדוייק) רק בשביל ליצור פחד אצל אויבנו. אני לא בטוח מה יש עוד לעשות, אבל זה עובדה שחיל האוויר עדיין עושה כל יום יותר מ-100 הפצצות. להכניס חי"ר בלי כתישה של השטח זה יהיה אסון, אני אומר לך את זה בתור אחד שנלחם בעבר עבור צה"ל והמדינה ובתור אחד שמנסה לדבר עם החברים בלבנון שמזדמן להם. כל כפר שניכנסים אליו צריך להוריד את כל הבתים וזהו, גם ככה נשארו שם רק מחבלים.

רק להזכיר, הנושא העיקרי שעליו כתבתי הוא:
די להכתבות מצד העולם, אנחנו צריכים לפעול עפ"י מה שנכון וטוב לנו...לא לצרפת או ארה"ב.

אגב,
ציטוט:
אתה לא מבין שבלי סיוע מהעולם, אין אבל אין לנו דרך להתקיים...אנחנו חיים מכספי האמריקאים.
תהיה בטוח שהאמריקים מקבלים תמורה מישראל עבור כל מה שהם נותנים לנו.

ציטוט:
אמרת על האמריקאים באפגניסטן....אתה יודע למה הם יכולים לעשות ואנחנו לא?...לא בגלל הB52 שלהם....אלא בגלל שהם מדינה שלא כפופה לאף אחד
ברור, אבל זה בדיוק מה שאני אומר...לממשלה אסור לשים זין על אף מדינה ואף גורם מחו"ל.
B52- כמובן רק דוגמא לכתישה.

Last edited by Bla123Bla; 10-08-06 at 13:32..
  Reply With Quote
ישן 10-08-06, 13:38   # 20
meshuga
הנהלת הפורום לשעבר

meshuga's Avatar

מיני פרופיל

meshuga לא מחובר  

ציטוט:
הדעה שלי הפוכה משלך, חיזבאללה היא האוייב האמיתי. אך אני בעד לפגוע במטרות טקטיות בלבנון (בסיסי צבא, תכנות מכ"ם, תחנות חשמל וממסר, מפעלים וכו...). אבל מה זה יעזור לנו?
עם לבנון או בלי לבנון החיזבאללה נשאר חיזבאללה, ובנושא הזה אין מה לעשות! לא איכפת לו מהחשמל ומהכלכלה של לבנון (תמיד יש את אירן שתביא כסף), לא איכפת לו ממש מהצבא הלבנוני (הוא רואה את עצמו כהצבא), לא איכפת לו מהאזרחים וגם אם כן, רק מהשיעים.

הנה, עם הפעולה שם אני לא מסכים. ילדים ימותו במלחמה הזאת כי המחבלים מסתתרים מאחוריהם, אפשר להאשים רק את הרוצחים.

לחיל האוויר יש עוד הרבה מה לעשות, זו כבר לא לחימה בשטחים...לא יהיה קרב אחד בלי מסוקי/מטוסי תקיפה של צה"ל. כמו כן אולי אפילו כדאי להפיל פצצות בשטחים של החיזבאללה (ירי לא מדוייק) רק בשביל ליצור פחד אצל אויבנו. אני לא בטוח מה יש עוד לעשות, אבל זה עובדה שחיל האוויר עדיין עושה כל יום יותר מ-100 הפצצות. להכניס חי"ר בלי כתישה של השטח זה יהיה אסון, אני אומר לך את זה בתור אחד שנלחם בעבר עבור צה"ל והמדינה ובתור אחד שמנסה לדבר עם החברים בלבנון שמזדמן להם. כל כפר שניכנסים אליו צריך להוריד את כל הבתים וזהו, גם ככה נשארו שם רק מחבלים.

רק להזכיר, הנושא העיקרי שעליו כתבתי הוא:
די להכתבות מצד העולם, אנחנו צריכים לפעול עפ"י מה שנכון וטוב לנו...לא לצרפת או ארה"ב.

אגב,

תהיה בטוח שהאמריקים מקבלים תמורה מישראל עבור כל מה שהם נותנים לנו.

ברור, אבל זה בדיוק מה שאני אומר...לממשלה אסור לשים זין על אף מדינה ואף גורם מחו"ל.
B52- כמובן רק דוגמא לכתישה.
האמריקאים לא בדיוק מקבלים תמורה ממנו...זה לא בדיוק כך...הכל פוליטיקה..אם אנחנו נראים רע הם נראים רע ולכן הם ינתקו קשרים.
ציטוט:
במטרות טקטיות בלבנון (בסיסי צבא, תכנות מכ"ם, תחנות חשמל וממסר, מפעלים וכו...).
כבר הופצצו...כל הדברים שידוע שהם שייכים בוודאות לחיזבאללה ואין שם אזרחים שלא קשורים לחיזבאללה כבר הופצץ מזמן..

ואתה לא מבין מה המטרה הסופית..אם אתה מנתק את החשמל והמים..סביר להניח שתתחיל מלחמת אזרחים בלבנון נגד החיזבאללה וזה מה שאנחנו מקווים ליצור...ואז אולי לבנון תתחיל לפרק את החיזבאללה.
ציטוט:
לא אפשרי, חיזבאללה זה לבנון....90% מהאזרחים שם גם תומכים בחיזבאללה...
ציטוט:
אתה מאשים את הרוצחים, אני מאשים את הרוצחים...אבל בעיני העולם מי הם הרוצחים?..אנחנו!
ציטוט:
גם ככה נשארו שם רק מחבלים.
תאמין לי שלא...ראה כפר כנא..

זה בעייתי כל העניין..והוויכוח עליו זה סתם, כמו לנסות לדחוף מים כי אין תשובה ממשית...מה שנשאר זה פשוט להסתכל קדימה ולראות מה יקרה..כי לא לי ולא לך יש את הכוח לשנות את זה.
  Reply With Quote
השב

חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים)

חוקי פירסום