|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר מתקדם
דירוג מסחר: (0)
|
דרושים מס' אנשים לעסק פיתוח אתרים
בקרוב הולך להפתח עסק פיתוח אתרים, ולשם כך דרושים מס' אנשי צוות.
- התשלום הוא פר עבודה (הסבר על התשלומים והמחירים יוסבר לצוות שיבחר). הצוות הדרוש: - מתכנת Php - מתכנת Asp - פלאשר קריטריונים: מתכנת Php: - גיל מינימום: 14. - וותק של לפחות כשנתיים. - ידע בבניית המערכות הבאות: מערכות ניהול תוכן, עריכת תוכן, מערכת תגובות, מאמרים, מערכת תגובות, גלריות, סקרים, מערכת חדשות, טפסים, משתמשים (הירשמות לאתר, התנתקות, אפשרות לפרופיל אישי וכו'..). יתרון: ידע בבניית פורום. - בנאדם רגוע, בוגר, שלא מתעצבן מהר. - הצגה של לפחות 5 עבודות. מתכנת Asp: - גיל מינימום: 14. - וותק של לפחות כשנתיים. - ידע בבניית המערכות הבאות: מערכת חנות, מערכת סליקה מאובטחת, טפסים. ומערכות מסוג זה. - בנאדם רגוע, בוגר, שלא מתעצבן מהר. - הצגה של לפחות 5 עבודות. פלאשר : - גיל מינימום: 14. - וותק של לפחות כשנתיים. - ידע גבוה בתוכנת הפלאש. - בנאדם רגוע, בוגר, שלא מתעצבן מהר. - הצגה של לפחות 5 עבודות. את העבודות יש להציג אך ורק בהודעה פרטית. הכותרת של ההודעה תכתב כך: "הצגת עבודות פלאש/תיכנות, מאת המשתמש X", ובפנים יכתבו העבודות בלבד. פה באשכול תוכלו לכתוב את גילכם, ניסיונכם, פלאפון, מסנג'ר ופרטים נוספים לבחירתכם. |
![]() |
![]() |
# 6 | |
Permanently Banned
|
ציטוט:
עכשיו לדברים הרצינים שמכעיסים אותי מאוד, כמו שקרה בנושא הקודם שמישהו פה ביקש תיכנות של מערכת חנות עם סליקת כרטיס אשראי. לא מבקשים דבר שכזה בפורום ובטח שלא מילד שגילו 14. מערכת סליקה קונים רק מחברה מאובטחת שהעובדים שלה מאובטחים ושיש לה וותק ונסיון. אנשים "חכמים" פה אמרו לי שיש אחד מהפורום שעשה מערכת שכזו, ראה ערך LiveShop, עכשיו גילו פרצת אבטחה והלקוחות שקנו דרך אתרים עם המערכת הזו מאבדים\איבדו כסף. חברה שמוקמת ע"י מישהו מהוסטס או מישהו שהוא מתחת לגיל 30 (אני מצטער מאוד להרוס את הכיף לאנשים, אבל מה לעשות, בגיל 24 אין לבחור ביטחון כלכלי מספיק) לא עושה כאלו דברים. העובדה שילד בן 14 מספיק טוב ובטוח בשבילך מראה ש(אני מצטער...)עדיף לא לקנות ממך מכיוון שאינך רציני ואתה עושה חלטורות. אני מצטער שאני עושה לך את זה, באמת שלא נעים לי, אבל אני לא רוצה לראות את קהל הלקוחות הישראלי נדפק (אני לא מדבר על קהל קוני התכנות, אלא מי שקינה באתר שילד בן 14 מהוסטס תכנת, כאשר יש לו "שנתיים" של נסיון מגיל 12 שהוא ידע לקרוא את המילה Banana...). |
|
![]() |
![]() |
# 7 | ||
חבר מתקדם
|
ציטוט:
לא התכוונתי למכור שירותי סליקה, אני לא רוצה לעשות טעויות שאני יתחרט עליהם מהרבה בחינות. ואת הגיל פשוט העתקתי מאחד לשני, לא ממש התייחסתי אליו. אבל ד"א, רק להזכיר לך באשכול שBlueNose פתח על "מתי התחלתם ללמוד" זה מה שאתה כתבת: לכל שפה תכתבו: ציטוט:
|
||
![]() |
![]() |
# 8 | |
Permanently Banned
|
ציטוט:
|
|
![]() |