|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 61 |
Permanently Banned
|
ועוד לא הבנתי מה זה קשור לפורום ?
|
![]() |
# 62 | |
חבר על
|
ציטוט:
רציתי לדבר איתך באיסיקיו אבל אתה מרב פחד הורדת את החתימה שלך!!...חחחחחח....אני מת!!... חחח... |
|
![]() |
# 63 |
חבר פורום
|
אני לא משהו מכיר את דביר אבל אני יודע שהוא לא יעשה דברים כאלה ואתה תתחיל לתקן שגיאות כתיב
ותלמד לכתוב הכל בהודעה אחת... אתה יודע "1" לא "4" 1!!!!!!!!!! |
![]() |
# 64 |
Permanently Banned
|
יותר מחצי מהאנשים פה אני לא מכיר והם באו בגלל שהם מכירים אותך כאדם רע
אז למנהלים מיצינו את הדיון הזה שכל אחש יכך זמן לחשוב מי פה משקר ומי לא משקר ואם נעשה סקר קטן ניראה שכל הקלות הרעים אצלך וכל הטובים אצלי..זה שאתה מביאי חברים שאתה מכיר זה לא אומר כלום אני לא מכיר פה כימעט אף אחד והם באים אז מה.. אתה אומר על זה... מנהלים תנעלו ואני הולך לעניני...לא לדון על זה כל הלילה כי אין לי כוח עצבים והנה לעשות זאת.. תודה לכול אלה שעזרו לי תודה לאלה שאני מכיר ותודה לאלה שאני לא מכיר כולם יודעים את האמת .... |
![]() |
# 65 |
Permanently Banned
|
האי סי קיו שלי קח נשמה תיקח 639678
|
![]() |
# 66 |
חבר פורום
|
אני מקווה שנכסח את הערבים באותה הצורה
![]() לא בדיבורים.. ![]() קצת בדרך שונה :] |
![]() |
# 67 |
משתמש - היכל התהילה
|
שני ילדים קטנים שחושבים שהם מבינים מה שמהחיים שלהם.
אין לכם מספיק שכל בשביל לפתור את הבעיות שלכם אחד מול השני ולא מול פורום מלא באנשים, מה שגורם לשניכם להראות כמו שני מפגרים??!! הוסטס זה לא עולם שלם... זה כולה קהילה של אנשים וזהו... תבינו כבר, כדור הארץ לא סובב סביב פורום הוסטס... את שני ההוכחות שכל אחד ממכם הציג אפשר לזייף, כל עוד הלוגים לא מקורם מהשרתים של ICQ. אז קחו עצה ותפתרו את העניינים ביניכם ולא מול פורום שלם! יבגני |
![]() |
# 68 |
Permanently Banned
|
אתה צודקקקקק
בכול מילה אתה צודקקקקקקקקקקקקק מעריץ אותך אתה צודק זה הוא פתח את זה פה לא אני . |
![]() |
# 69 |
Permanently Banned
|
יבגני חמודי אם אני מביאי לך מקורות מהמסנג'ר אתה מאמין?
|
![]() |
# 70 |
Permanently Banned
|
כן תן לו
|
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|