|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
Permanently Banned
|
ביקורת על עומרי בן שושן-אם רע או טובה אתם יכולים לדעת לפי השם...
*צונזר*
Last edited by somebody; 20-07-06 at 02:51.. |
![]() |
# 2 |
משתמש תחת חוזה ניסיון
|
מסכים ומאשר את מה שאמרת...
עומרי הוא פשוט ילד שחושב שהוא איזה " עבריין " גדול שמאאיים .. וחתיכת ילד נצלן.. לא מזמן ראיתם מה הוא כתב עליי יותר נכון המציא עליי בגלל שלא נתתי לו עיצוב של 300 שקל בחינם.. לא ליפול לידים של הילד הרמאי הזה.. תודה ויום טוב
Permanently Banned
|
אחדדדד
העיצובים לא גנוביםםם שתייםםם אני לא חייב להישאר בחברה שלך אז לא לספר שקרים שלושששש אני לא איימתי עליך ולא כלום !!! |
![]() |
# 4 |
Permanently Banned
|
העיצוב של המעצב עידן נומההה
|
![]() |
# 5 |
Permanently Banned
|
תן לי 3 סיבות להאמין למה הם לא גנובים ולמה דווקא אחרי שאני וחברי לא רוצים לתת לך אתה הולך פיתאום ולמה אתה חושב שלא ימתא שלא תבוא אלי או על צחי...תקשיב לי ותקשיב לי טוב כל תוכנות מהסרים שלי שומרות היסטוריה ואני שומר את מה שאני רוצה בקובץ word אתה רוצה שאני יצטט משנה אז סבבה..
|
![]() |
# 6 |
Permanently Banned
|
כי אתה הבטחתה לייי
אמרתה לי עומרי תחכה כמה ימים 100 % אתה מקבל , כול מה שהטחתי לך אתה קיבלתה ואני אומר שוב מעצב אתרים - עידן נומה !!! |
![]() |
# 7 |
משתמש תחת חוזה ניסיון
|
דביר שתוק! תן לו להמשיך לשקר הוא נהנה מזה שקט
Permanently Banned
|
אני מודה שעזתי אותך כי לא נתתה לי כי שיקרתה לי סתם
אבל העיצובים לא גנובים ולא נעליים מה יש לך להגיד על זה מה עוד עשיתי " לא במקום " ? |
![]() |
# 9 |
Permanently Banned
|
טוב פה הדיון נגמר אם אתה רוצה לדבר איתי לדבר איתי באיסי ואם אתה מקלל אותי באיסי אני מנהלם וממשיך לרשום פה כל מה שבא לי ושהוא נכון!
|
![]() |
# 10 |
Permanently Banned
|
כן כן בטח
עם SMS אתה אמרתה לי עומרי אני חייב עיצוב תגיד לאיזה פרייאר שישלח הודעה תגיד שזה לא אמתתת ????????????? |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|