|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 72 |
תודה על תרומתך.
דירוג מסחר: (0)
|
דווקא ל VB יש יותר אופציות... לשנות עיצוב והכל זה תוך שנייה, המון דברים שלא חלמת עליהם בחיים... אני עם המערכת שלי מאד מרוצה ועברתי גם על ה IB אבל היא נחמדה לא יותר...
אם אתה רוצה סיבוב ב VB שלי אני יביא לך לראות כל מיני אפשרויות בה, תוספות וכל זה... אל תהסס אפילו, תראה איזה יפה VB מסתדר עם קהילה וכמה זה נוח למשתמשים תסתכל כאן לדוגמא בהוסטס שאין תלונות על המערכת שכל המנהלים והמשתמשים מסתדרים איתה... |
![]() |
![]() |
# 74 |
תודה על תרומתך.
|
כן ראיתי ועבדתי אם כל הגרסאות של ה IPB... לתרגם זה לא בעייה במיוחד במערכת הזאת.
אבל VB בהרבה יותר טובה וגם זולה ב 100 שקל... אני ממליץ לך לגלוש בפורמים של VB ולראות את הרצינות, את התמיכה... המערכת הכי מאובטחת שיש כיום לפי דעתי... אתה תאהב אותה מילה שלי! - אני מרגיש כמו אחד שעובד ב VB ומנסה למכור את המערכת ![]() |
![]() |
![]() |
# 75 |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
בקשר לתמיכה גם ב-vb התמיכה נוחה מהירה ומעולה ככה שבקשר לזה אני לא רואה יתרון אצל ib בקשר לזה שיש יותר פונקציות אני אשמח לשמוע באיזה פונקציות מדובר וגם אם תוכל להסביר מה זה שאמרת שאפשר להוסיף פונקציות כי אם זה מה שאני חושב שהתכוונת יש את זה גם ב-Vb 2.2 נראית כמו מה שיש עכשיו דרך תמונת מסך שנוכל להסתכל עליה ולנסות אותה נוכל לראות מה באמת יש בה |
![]() |
![]() |
# 77 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
אם תרצה אוכל להביא לך את התרגום שלי שהוספתי ושיפרתי בו דברים הוא מתאים ל-3.5 אבל לא כל הלוח בקרה מתורגם |
|
![]() |
![]() |
# 78 |
משתמש - היכל התהילה
|
אמרתי, תרגום אני יכול לשחרר.
![]() בקשר לפונקציות של המערכת, IPB מכילה את כל מה שיש בVB (מעורך WYSIWYG ועד ניהול הכרזות מנהלי)... אך מה ששונה הן הפוקנציות הפחות מורגשות בבדיקה ראשונית, כמו מנהל רכיבים (לחיצה אחת על מנת להוסיף פונקציה) שמאפשר לך למשל ליצור "מודים" משלך ע"פ הגדרות המערכת, הגדרות תת ניהול ועוד... בקשר לReal Time, אם מנוע הReal Time של IPB 2.2 יהיה דומה למנוע הReal Time של IPD (מערכת ניהול תוכן חדשה מתוצרת IPS, השם המלא הוא Invision Power Dynamic) יהיה אפשר לגרור (אני מתכוון לגרור כמו שגוררים קובץ מתיקיה לתיקיה בWindows) פורום מקטגוריה לקטגוריה (סתם למשל) וכו'... (לא כמו שadielsh ציין, הפונקציות שאתה מתאר קיימות כבר ב2.1) בקשר לתמיכה, אין יתרון! תמיכה היא תמיכה. ואני השתמשתי בשתי המערכת (IPB 2.1 / VB 3.5) ואין לי שום אינטרס "להמיר אותך לחובב IPB", אני פשוט ממליץ על המערכת הטובה ביותר לדעתי. ואם אתם ממש דורשים מידע פנימי, הגרסאות הבאות (אחרי 2.2) יהיו מתקדמות יותר מכל מה שראיתם. |
![]() |
![]() |
# 80 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
שלי למשל לא מתורגם (שתי סיבות עיקריות: מאמץ מיותר, אנגלית יותר נוח), אם תרצה אני מוכן לתרגם לך את המערכת במיוחד, אבל לא בחינם. |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|