הרשם שאלות ותשובות רשימת חברים לוח שנה הודעות מהיום

חזור   הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל > מסחר > מסחר - קניה/ מכירות שונות (לא הוסטינג)

|!|

השב

כלים לאשכול תצורת הצגה
ישן 07-07-06, 13:52   # 71
Opacity
הוסטסניון
דירוג מסחר: (0)

מיני פרופיל

Opacity לא מחובר  

אחי אני יודע ש VB זה אדיר והכל אבל לפי מה שאני רואה ולפי מה שנראה לי, ה IPB יותר איכותית
הרבה יותר אופציות, מה שכן נראה לי שקשה לשנות שמה את העיצוב אני חושב בגלל שזו עריכה מעצבנת כזאת מהפאנל ניהול \:

http://www.opacity.co.il
  Reply With Quote
ישן 07-07-06, 13:57   # 72
Guz.co.il
תודה על תרומתך.

מיני פרופיל

Guz.co.il לא מחובר  

דווקא ל VB יש יותר אופציות... לשנות עיצוב והכל זה תוך שנייה, המון דברים שלא חלמת עליהם בחיים... אני עם המערכת שלי מאד מרוצה ועברתי גם על ה IB אבל היא נחמדה לא יותר...
אם אתה רוצה סיבוב ב VB שלי אני יביא לך לראות כל מיני אפשרויות בה, תוספות וכל זה...
אל תהסס אפילו, תראה איזה יפה VB מסתדר עם קהילה וכמה זה נוח למשתמשים תסתכל כאן לדוגמא בהוסטס שאין תלונות על המערכת שכל המנהלים והמשתמשים מסתדרים איתה...
  Reply With Quote
ישן 07-07-06, 14:05   # 73
Opacity
הוסטסניון

מיני פרופיל

Opacity לא מחובר  

אבל שמע אתה ראית את ה IPB לעומק ? ואת התמונה של הגרסא של ה 2.2 ?
מה שלא טוב לי ב IPB שאין לזה בכלל תרגום...

Reply With Quote
ישן 07-07-06, 14:12   # 74
Guz.co.il
תודה על תרומתך.

מיני פרופיל

Guz.co.il לא מחובר  

כן ראיתי ועבדתי אם כל הגרסאות של ה IPB... לתרגם זה לא בעייה במיוחד במערכת הזאת.
אבל VB בהרבה יותר טובה וגם זולה ב 100 שקל... אני ממליץ לך לגלוש בפורמים של VB ולראות את הרצינות, את התמיכה... המערכת הכי מאובטחת שיש כיום לפי דעתי...
אתה תאהב אותה מילה שלי!

- אני מרגיש כמו אחד שעובד ב VB ומנסה למכור את המערכת דווקא אני אשמח לעבוד שם חח
  Reply With Quote
ישן 07-07-06, 14:55   # 75
adielsh
חבר מתקדם

מיני פרופיל

adielsh לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי עמרי שוסטר
אני טיפה ממהר (הסבר מפורט מאוחר יותר היום), Real Time בכוונה שזה כמו תוכנת צד לקוח! לא צריך לרענן בשביל לראות שינויים במערכת.
ויש להם עשרות מפתחים שמשמשים כתומכים (תוך שניה עונים לך במידה ומדובר בשאלה שלך בפורום, במידה והשתמשת בצ'אט חי או "כרטיס" עזרה שהם חלק מחבילת התמיכה זה כאילו אתה מקבל תומך בטל' שעוזר לך תוך כדי! וגם אם אתה לא מחזיק שם מידע מסווג של הפנטגון הם יכולים לתקן את המערכת בשבילך), אבל כשיש עזרה ממאט (הכי מבין במערכת) אני ממליץ לחכות לתשובה שלו.

ד"א תמונה מלוח הבקרה של 2.2

הבנתי מה אתה מתכוון ב-vb גם התחילו לעשות ככה עוד מגירסא 3.5.0 חלק מהפונקציות תראה למשל את העריכת כותרת לחיצה כפולה על הכותרת ואתה יכול לערוך אותה בלי שהדף נטען ככה עוד הרבה דברים
בקשר לתמיכה גם ב-vb התמיכה נוחה מהירה ומעולה ככה שבקשר לזה אני לא רואה יתרון אצל ib
בקשר לזה שיש יותר פונקציות אני אשמח לשמוע באיזה פונקציות מדובר וגם אם תוכל להסביר מה זה שאמרת שאפשר להוסיף פונקציות כי אם זה מה שאני חושב שהתכוונת יש את זה גם ב-Vb
2.2 נראית כמו מה שיש עכשיו דרך תמונת מסך שנוכל להסתכל עליה ולנסות אותה נוכל לראות מה באמת יש בה
www.extraup.net
העלאת קבצים בחינם
  Reply With Quote
ישן 07-07-06, 15:02   # 76
Opacity
הוסטסניון

מיני פרופיל

Opacity לא מחובר  

נראה לי שאני אלך על ה vB מכיוון שגם ככה עוד מעט יוצאת גרסאת 3.6.0 ול iPB אין תרגום בכלל ואני לא כ"כ מסתדר ללא תרגום...

Reply With Quote
ישן 07-07-06, 15:26   # 77
adielsh
חבר מתקדם

מיני פרופיל

adielsh לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי Opacity
נראה לי שאני אלך על ה vB מכיוון שגם ככה עוד מעט יוצאת גרסאת 3.6.0 ול iPB אין תרגום בכלל ואני לא כ"כ מסתדר ללא תרגום...
התרגום שיש ל-vb הוא די בסיסי אפשר להגיד מהצד של המשתמש הוא בסדר אבל מהצד של האדמין הוא לא שלם כולו למרות שהרוב מתורגם מה גם שהוא מתאים ל-vb3.0.0 ומעלה בגירסא 3.5 ו-3.6 נוספו אפשרויות חדשות גם מהצד של המשתמש וגם מהצד של האדמין שאין להם תירגום
אם תרצה אוכל להביא לך את התרגום שלי שהוספתי ושיפרתי בו דברים הוא מתאים ל-3.5 אבל לא כל הלוח בקרה מתורגם
www.extraup.net
העלאת קבצים בחינם
  Reply With Quote
ישן 07-07-06, 15:38   # 78
עמרי שוסטר
משתמש - היכל התהילה

מיני פרופיל

עמרי שוסטר לא מחובר  

אמרתי, תרגום אני יכול לשחרר.
בקשר לפונקציות של המערכת, IPB מכילה את כל מה שיש בVB (מעורך WYSIWYG ועד ניהול הכרזות מנהלי)... אך מה ששונה הן הפוקנציות הפחות מורגשות בבדיקה ראשונית, כמו מנהל רכיבים (לחיצה אחת על מנת להוסיף פונקציה) שמאפשר לך למשל ליצור "מודים" משלך ע"פ הגדרות המערכת, הגדרות תת ניהול ועוד...
בקשר לReal Time, אם מנוע הReal Time של IPB 2.2 יהיה דומה למנוע הReal Time של IPD (מערכת ניהול תוכן חדשה מתוצרת IPS, השם המלא הוא Invision Power Dynamic) יהיה אפשר לגרור (אני מתכוון לגרור כמו שגוררים קובץ מתיקיה לתיקיה בWindows) פורום מקטגוריה לקטגוריה (סתם למשל) וכו'... (לא כמו שadielsh ציין, הפונקציות שאתה מתאר קיימות כבר ב2.1)
בקשר לתמיכה, אין יתרון! תמיכה היא תמיכה.
ואני השתמשתי בשתי המערכת (IPB 2.1 / VB 3.5) ואין לי שום אינטרס "להמיר אותך לחובב IPB", אני פשוט ממליץ על המערכת הטובה ביותר לדעתי.

ואם אתם ממש דורשים מידע פנימי, הגרסאות הבאות (אחרי 2.2) יהיו מתקדמות יותר מכל מה שראיתם.
  Reply With Quote
ישן 07-07-06, 16:03   # 79
Opacity
הוסטסניון

מיני פרופיל

Opacity לא מחובר  

תרגום מלא כולל הפאנל?

Reply With Quote
ישן 07-07-06, 16:14   # 80
עמרי שוסטר
משתמש - היכל התהילה

מיני פרופיל

עמרי שוסטר לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי Opacity
תרגום מלא כולל הפאנל?
הבעיה בIPB שבכל הגרסאות מ2.0 ומעלה, פאנל הניהול הוא חלק נפרד מהפורום ואין לו קבצי שפה שקל לתרגם!
שלי למשל לא מתורגם (שתי סיבות עיקריות: מאמץ מיותר, אנגלית יותר נוח), אם תרצה אני מוכן לתרגם לך את המערכת במיוחד, אבל לא בחינם.
  Reply With Quote
השב

חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים)

חוקי פירסום