|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש ![]() |
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול
![]() |
תצורת הצגה
![]() |
![]() |
# 61 | |
חבר מתקדם
דירוג מסחר: (0)
|
ציטוט:
ראיתי את האדמין של המערכת הזאת באמת נחמד אבל לי אישית ממה לא היה נוח להשתמש בו חוץ מזה שלא ראיתי שם דברים שאין ב-Vb מה גם שב-vb יש מערכת פלאג-אין ב-ib שהצגת לא מצאתי אבל יכול להיות שפיספסתי את זה עוד משהו ששמתי לב אליו עד כמה שאני יודע vb הציגה הגירסאות שלה לפני Ib ואני רואה שכל מה שהם מוסיפים למערכת שלהם ib מוסיפים למשל התפריט נגלל בכל הודעה ש-vb, תיבת v בכל הודעה כדי לבחור איזה הודעה לנהל, הניהול של ה-css מאוד דומה, השימוש ב-ajax (ככה כותבים נכון?) למשל לנעילת הודעות ע"י לחיצה על האיקון שלהם מה גם שעוד מעט יוצאת vb3.6 ראית כמה דברים נחמדים הוסיפו שם? |
|
![]() |
![]() |
# 62 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
השדרוגים קלים בצורה מוגזמת! מעלים קבצים, נכנס לקובץ השדרוג ולוחצים Next. וממש לא משנה מי מציג מה קודם כי למשל יצא לי לראות את מערכת IPB 2.2 בגרסא Build ראשונית, ויש שם דברים שאתה לא יכול לדמיין! אני רק יכול להגיד שהם הפכו את המערכת לReal Time. ![]() בעיקרון אני משתמש בIPB הרבה זמן ועד לפני זמן קצר השתמשתי גם בVB, אני מעדיף מכל הבחינות את IPB. ותמיד אפשר לבקש עזרה בקהילה של InvisionPower.com, רוב הלקוחות שם מבינים לא פחות ממאט! ![]() התמיכה של IPS יעילה רק בבעיות רכישה, למשל אם קנית מוצר (למשל Invision Community Blog) והוא לא זמין בחשבון שלך! חוץ מזה אין ממש צורך. וכל מה שיש בVB יש בIPB ועוד קצת... ![]() |
|
![]() |
![]() |
# 63 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
גם ב-vb השידרוגים ממש פשוטים אותו דבר מעלה קבצים ומריץ את הקובץ שידרוג מה גם שיש להם מערכת impex שזה להמיר מערכת אחרת למערכת Vb שיש שם אפשרות להמיר מ-71 סוגים שונים של מערכות פורמים!! גם כן מערכת פשוטה ונוחה רשמת בהודעות לפני שיש שם אפשרות להוספת פונקציות לניהול תוכל להסביר יותר מה זה בדיוק כי לא ממש הבנתי ואני אשמח לשמוע דברים שיש ב-ib ואין ב-vb ואם תוכל לפרט יותר מה הכוונה Real Time ואיפה אפשר לראות את הגירסא הזאת? Last edited by adielsh; 07-07-06 at 06:01.. |
|
![]() |
![]() |
# 65 |
חבר מתקדם
|
VB!!
# 66 |
משתמש - היכל התהילה
|
אני טיפה ממהר (הסבר מפורט מאוחר יותר היום), Real Time בכוונה שזה כמו תוכנת צד לקוח! לא צריך לרענן בשביל לראות שינויים במערכת.
ויש להם עשרות מפתחים שמשמשים כתומכים (תוך שניה עונים לך במידה ומדובר בשאלה שלך בפורום, במידה והשתמשת בצ'אט חי או "כרטיס" עזרה שהם חלק מחבילת התמיכה זה כאילו אתה מקבל תומך בטל' שעוזר לך תוך כדי! וגם אם אתה לא מחזיק שם מידע מסווג של הפנטגון הם יכולים לתקן את המערכת בשבילך), אבל כשיש עזרה ממאט (הכי מבין במערכת) אני ממליץ לחכות לתשובה שלו. ד"א תמונה מלוח הבקרה של 2.2 ![]() |
![]() |
![]() |
# 67 |
חבר על
|
ציטוט:
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|