|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 22 |
חסום
דירוג מסחר: (0)
|
תסביר לי במייל מה אתה צריך שמצריך אבטחה כ"כ גבוהה...
במידה ויש לזה פתרון ב PHP אומר לך, ואז נוכל לדבר כבר יותר לעומק לגבי המשרה ![]() Ikki@MegaPhoenix.Net בברכה, Ikki |
![]() |
![]() |
# 26 |
Permanently Banned
|
כמו שאמרתי מקודם-
eMail - hydras@gmail.com MSN - hydra@xtazi.net ICQ - 256936525 עדיף לא בICQ, לרוב לא זמין שם. עבודה לדוגמא- www.hxh.co.il אני מתכנת ASP כמובן. עובד כרגע על עוד מספר גדול של מערכות אשר עוד לא עלו לאוויר (לא מערכת מוכנות למכירה אלא מערכות הזמנה אישית ע"י לקוחות). בנוגע להתאמה לכל הדפדפנים זהו התחום שהכי חשוב גם לי (אני איש של FF ולכן אני כותב את הקוד בהתאם לXHTML החדש ביותר וכותב אותו בSTRICT משמע אין אפשרות לטעויות בקוד אחרת הקוד לא יעבוד בכלל - קוד אשר נכתב בXHTML העדכני ביותר יעבוד בכל הדפדפנים). בנוגע לכל שאר הדרישות מהמתכנת, כולן בסדר (משמע מעבר לגיל המבוקש, בעל חשבון בנק פעיל וכו'). |
![]() |
![]() |
# 27 | |
תודה על תרומתך.
|
ציטוט:
מחר אני אצור איתך קשר ![]() |
|
![]() |
![]() |
# 29 | |
תודה על תרומתך.
|
ציטוט:
אתה בהחלט צודק. ![]() לבינתיים קיבלתי רק מועמד אחד. אין עוד שעומדים בקריטריונים? |
|
![]() |
![]() |
# 30 |
חבר על
|
המחיר שאתה מציע לדעתי הוא נמוך מדי.
בכל אופן, אני ממליץ בחום על ערן אילוז (בכינויו כאן: eran eluz) אם אני לא טועה... אמין, זמין, מיקצועי ברמה גבוהה ביותר, אחלה בנאדם, בן 17-18 לא זכור לי בדיוק, עובד ועבד על המון פרויקטים. עבדתי איתו על 2 פרויקטים, ואני לא חושב שאני הולך להפסיק. כמו-כן, על איכות משלמים. אני אשאל אותו אם הוא מעוניין בעבודה, הוא יציג לך את עבודותיו.. בקשר, לקושי העבודה שהצגת, הוא מסוגל לזה, וגם להרבה יותר, מניסיון... |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|