|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 11 |
חבר על
|
אויישש חוץ מהפתיחה של האתר לא אהבתי כלום אבל מזה כלום רואים שאתם לא יודעים לעצב
# 12 |
חבר חדש
|
האתר נבנה לקהל יעד של האדם הפשוט ולא שלכם המעצבים.. לא רצינו לבנות משו מסובך ומסוונר מדי אלא הלכנו על פשוט יותר..
אלירן, אני מבין שלא אהבת, אך אני אשמח להערות קצת יותר בונות לקטול זה הכי פשוט, תודה. |
![]() |
![]() |
# 13 |
משתמש - היכל התהילה
|
יפה מאוד דניאל.. כבר ראיתי מזמן חח..
שיהיה בהצלחה.. מומלץ.. חברה מצוינת. (דניאל אם אתה לא זוכר אותי שאל את אלון)
# 14 |
Member
|
קודם כל שיהיה בהצלחה, שתצליחו לגייס קהל לקוחות עסקיים רחב ותהנו מהעבודה.
ע"פ האתר ניתן לראות שיש לך ידע נרחב בפלאש והפקת אנימציה. אנימצית הפתיחה לא באיכות גבוהה אך טעינת האתר עדיין דיי ארוכה - חבל כי לא לכל הגולשים תהיה סבלנות לחכות. מבחינה גראפית האתר לא נראה טוב, גוון התכלת שהשתמשת בו יותר מדי ילדותי לטעמי, יש מקום לשיפור הצבעים, הוספת מס' גוונים נוספים והשקעה ברקע העמוד ובלוגו. לא הצלחתי למצוא אתרים שעיצבתם בפורטפוליו שלכם חוץ מאת http://www.nikos-roxy.com (שגם הטעינה שלו ארוכה מדי ואני לא רואה סיבה מיוחדת לזה) ולא אתרים שפיתחתם, חבל - חבל כי המטרה העיקרית של אתר כזה היא להציג לגולשים את העבודות שלכם.
# 15 |
חבר חדש
|
קודם כל תודה רבה על התגובה,
בקשר לפורטפוליו ולעבודות. אנו ממש ברגעים אלו עובדים על החלק הזה האתר בכל מקרה הצגת כאן נקודות חשובות שיעברו לטיפולינו, תודה רבה. אשמח לשמוע הערות נוספות. |
![]() |
![]() |
# 16 | ||
חבר פורום
|
ציטוט:
לא ממש אהבתי את העיצוב אבל התרשמתי מאוד מהפלאש ![]() אגב, הצעה קטנה לשיפור - אם אני נמצא בדף מסויים ולוחץ על הכפתור שלו בתפריט אני נכנס אליו שוב. תוסיף את השורה: ציטוט:
(שנה את currentPage בהתאם למשתנה של הדף הנוכחי ואת home שנה בכל כפתור לפי הדף שהוא שולח אליו). |
||
![]() |
![]() |
# 17 |
Junior Member
|
תודה רבה אני אעשה את זה.
ותודה על התגובה. בקשר לפוטו שופ, ברגע שהפרוטפוליו יפתח אני אקפיץ את הנושא שוב ותוכלו לגלות שמעצב הפוטו שופ שלנו הוא גם מרשים. העזרו בסבלנות. אשמח לתגובות נוספות. |
![]() |
![]() |
# 18 |
חבר פורום
|
לדעתי כדאי להוסיף לכל עמוד אפקט או משהו שמייצג את העמוד עצמו.
# 19 |
Junior Member
|
שוב אני אסביר שניסנו לעשות את האתר קצר וקולע.
אתר רישמי בלי יותר מידיי פיצ'רים, אתר נוח. |
![]() |
![]() |
# 20 |
הוסטסניון
|
בהצלחה אורן ודניאל =]
חברה מומלצת בחום! אני לקוח קבוע שלה, בקרוב מאוד תוכלו להתרשם מהעבודות שהם עשו לי ברשת האתרים.. |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|