|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 21 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
זה שהוא השתמש בהרבה משאבים ולא כמו שציפית בעייה שלך שלא הסדרת את זה איתו לפני. |
|
![]() |
# 22 | |
חבר פורום
|
ציטוט:
מנצל תשרת? היו לי אך ורקק 8 לקוחות לשרתי משחק.!!!!!! לו היה מעל 20 שרתי משחק אני לוקח את כל המקום בשרת? אתה לא יודע בכלל מה הולך בשרת הוא מביא לכל אחד ssh עד שעלינו על התומך שלו פיני שפדוב שהוא חילק לכל העולם שרתי משחר על חשבון החבר ונשרף שרת בגלל זה.!
# 23 | |
חבר על
|
ציטוט:
1. אני שילמתי יותר ממנו, ככה שבמקום 50 50 על השרת, זה יוצא 60 40. 2. הוא: קילל , איים , הרס ואם תשאל את המנהל של חברת דיגיטק , מיכאל , תיראה מה הוא עוד עשה. 3.אלירן , אתה בחור טוב . יש משהו שמאוד איכזב אותי אצלך . אני לא רוצה להגיד את זה , כי אני יודע שזה פי כמה וכמה יותר "מגעיל" ממה שאני עשיתי , ותאמין לי שאתה וכל אלה שלטובתו פה , לא מבינים מה אתם אומרים ביכלל . כי לי עכשיו הוא עשה רע , מה שבטוח עכשיו הוא עושה מסיבה . ואיומים כמו שלו אנחנו לא מוכן לסבול. ערב טוב , ירין . Office-Serv.
# 24 | |
חבר על
|
ציטוט:
שמע לי טוב רן לוי... אתה שוכח את זה שלתומכים שלך אתה נותן ריסיילרים ללא הגבלה לתומכים שלך?... חן שאולוב,צח נחום...ועוד... ריסיילרים ללא הגבלה...אני בריסיילר שלי הרצתי כולה 2 שרתי משחק התומכים שלך מריצים לפחות 5 שרתי משחק בכל ריסיילר אז אני מבקש ממך אל תדבר שטויות... |
|
![]() |
# 25 |
חבר מתקדם
|
סיפור מייאש
לדעתי הייתים צריכים לפתור את זה ביניכם.? מה יצא לכם עכשיו שפירסמתם בהוסטס.? שתיכם נדפקתם. קיצר. ירין חבל לשמוע [= עידן, . |
![]() |
# 26 |
חבר מתקדם
|
קודם כל זה לא אלירן.
דבר שני נמאס לי מהשטויות האלה שיש פה על ימין ועל שמאל. פעם הבאה תלמדו לתאם ביניכם הכל או שלא תכנסו לעניינים האלה בכלל. |
![]() |
# 27 |
מנהל ראשי
|
גנ גנ גנ גנון.
אני חשוב שהעניין הובהר לשני הצדדים, מעתה זה פשוט ספאם. אני באמת מבקש, את הסכסוכים הפנימיים שלכם תפתרו מחוץ להוסטס. נעול. |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|